ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ! ΤΖΑΚ ΡΑΣΕΛ ΕΧΩ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ! ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΔΙΝΩΩΩΩ!!!!....
Συγκεντρώσου axel λέω εγώ.. Για το δικό μου ξόδεψα ποσό με τέσσερα ψηφία.. έχεις τόσα να διαθέσεις? κι αν δεν έχεις, καλύτερα να μη δώσεις στο πετσοπ. δε συμφέρει. και το λόγο στον εξηγούν τα μέλη του φόρουμ, πολύ απλά και κατανοητά.
Και πως διάλεξες Τζακ Ράσελ? επειδή είναι έξυπνο και μικρό?..
Πάρε ένα κανίς. φημίζονται ότι είναι κάποια από τα σκυλιά για σχετικά αρχάριους ιδιοκτήτες. μη σου πω κ ένα αδέσποτο μικρού μεγέθους, καλό στη κοινωνία θα κάνεις και θα τη βγάλεις και τζάμπα άμα σ ενδιαφέρει να μη ξοδέψεις πολλά χρήματα.
Ούτε πουλί να μην αγοράσεις από πετσοπ. ξέχνα το. ήμουν εξαρχής εναντίον των πετσοπ. πολύυυυυυυ πριν ακόμη ανακαλυφθεί το ίντερνετ..
διάβασε πρώτα τα λινκς που σου παρέθεσαν οι υπεύθυνοι του φόρουμ και μετά σκέψου σοβαρά αν όντως θέλεις να υιοθετήσεις σκύλο. και τι σκύλο θέλεις..
εγώ εδώ που έχω αρκετό χρόνο και μένω μόνη μου και τα λατρεύω τα σκυλιά, ακόμη το σκέφτομαι αν είμαι ιδανική υποψήφια για να υιοθετήσω ένα αδέσποτο...
Την Ήρα μας την έχει περισσότερο ο αρραβωνιαστικός μου που έχει μεγαλώσει κ εκπαιδεύσει 6 σκυλιά από μικρός.. όχι μαζεμένα βέβαια (χα χα) αυτός έχει την υπομονή και την επιμονή που δεν έχω εγώ..
σκέψου το πολύ σοβαρά το θέμα της υιοθεσίας σκύλου.. προσωπικά με αυτά που λες, νομίζω πως είναι πολύ αυθόρμητη η απόφασή σου..
πάντως καλή επιτυχία σε ότι κ αν κανεις κ ότι σκύλο κ αν πάρεις