Εννοώ ότι παρακαλάει και ζητιανεύει και μουφιάζει και με κοιτάζει σα να τον λιμοκτονώ! Παλιά ανέβαινε και στους πάγκους της κουζίνας, έρριχνε τα σκουπίδια, μου γαύγιζε να έρθω στην κουζίνα και μου έκανε νόημα να ανοίξω το ψυγείο. Τώρα με την εκπαίδευση έχει σταματήσει τα πολλά, αλλά και πάλι θα βουτήξει κάτι αν μπορεί και έφαγε και τα χάπια βιταμινών του πατέρα μου πριν από μερικές βδομάδες και με κοψοχόλιασε. 'Εχει ψύχωση με το φαΐ και θολώνει το μάτι του, ακόμα και στην εκπαίδευση. Έχω καταφέρει να τον κάνω να μη συνεχίζει να ζητιανεύει το φαΐ μου μετά από λίγο, αλλά είναι πολύ δύσκολο με το βλέμμα που έχει. Και γενικώς κάνει όλο τον κόσμο να τον ταΐζει, κτηνίατρο, εκπαιδευτές, τους υπαλλήλους της τράπεζας, στα μαγαζιά, στο δρόμο, στο πάρκο, είναι άλλο πράμα η πειθώ του! Παλιά τον μπούκωνα, αλλά τώρα του το έχω κόψει το ανθρώπινο φαΐ εκτός από λίγες εξαιρέσεις διότι πραγματικά, άλλο να σας τα γράφω και άλλο να τον βλέπετε.
Όσο για τη Βικτώρια, θα μου μπήξει τις φωνές και μετά θα καταλήξει να τον ταΐζει κι αυτή μαζί! Μιλάμε τώρα για το Μουφ.