το λαθος ηταν δικο μου που δεν σας συστησα..Δικό μου το σφάλμα, μιάς και έπρεπε να σε καταλάβω με το γιόρκι (και κόντά στον Πέτρο)...
Εσύ, θα μπορούσες να μας καταλάβεις μόνο αν είχαμε τον Casper μαζί...
πιο πισω εχω βάλει εγώ λινκ με κάποιες φωτογραφιεςΥπαρχει πουθενα στο facebook φωτο απο την εκθεση?
Δηλαδή?ακόμη πιο απαράδεκτο, να απολαμβάνουμε dog dancing not...made in greece...ή τουλάχιστον έστω...συνεταιρικά. Εντελώς απαράδεκτο.
Εντάξει καλέ, παρά το μέγεθός του κούταβος παραμένει, δεν έκανε κάτι παράλογο. Πως κρατιόμουν να μην τον χαϊδεύω στις ατσαλιές του. Καρακούκλαρος!ευχαριστω πολυ, σε εβλεπα απο μακρια που πηδαγε πανω σου, κριμα που δεν τα ειπαμε νωριτερα.
Ειχε παθει αμοκ χθες, προσπαθουσε να πηδηξει οποιον τον χαιδευε .
Ήθελε να πει οτι θα ήταν ωραία αν το παρόμοιο θέαμα θα μπορούσαμε να δούμε από τους έλληνες ιδιοκτήτες να χωρεύουν με τα σκυλάκια τους.Δηλαδή?
Διευκρινήσεις: Ήταν Μολοσσός της Ηπείρου προς αναγνώριση, και ο ιδιοκτήτης είναι ο εκτροφέας του και εκπαιδευτήςΤην Κυριακή έγινε ένα ατύχημα με ελληνικό ποιμενικό (ευτυχώς έξω από το εκθεσιακό χώρο) που δάγκωσε τον ιδιοκτήτη του στο πρόσωπο και έναν άλλον στο χέρι και ήταν αίματα παντού. Πάλι καλά που τα παιδιά από τον Ερυθρό Σταυρό ήρθαν γρήγορα και βοήθησαν.