Χαχα είχε ένα σωρό γιόρκι έτσι κι αλλιώς, πώς να σε καταλάβω... Αλλά δεν το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια...Σημερα δεν θα με δεις σιγουρα!!! Ειμαι ηδη πισω Πατρα!
Τωρα ανεβασα τις φωτο με το παραμάσχαλο στο thread μας! Εξαρχης επρεπε να ερθεις να μας μιλήσεις!!!
Να διατυπώσω αλλιώς την ερώτηση:Σημερα δεν θα με δεις σιγουρα!!! Ειμαι ηδη πισω Πατρα!
Nαι ημουν με τον Πέτρο! Εσεις ησασταν? Εμ δεν σας ξερω να σας μιλούσα!Να διατυπώσω αλλιώς την ερώτηση:
Μήπως ΧΤΕΣ (κατά τις 15:00) ήσουν με ένα γιορκάκι παραμάσχαλα, όταν πλησιάσαμε και χαιρετήσαμε τον GRDANE, σε ένα τραπεζάκι δίπλα στο crate της Akira?
Δικό μου το σφάλμα, μιάς και έπρεπε να σε καταλάβω με το γιόρκι (και κόντά στον Πέτρο)...Nαι ημουν με τον Πέτρο! Εσεις ησασταν? Εμ δεν σας ξερω να σας μιλούσα!
χωρις παρεξηγηση αλλά αν ειχες τον Casper, δεν θα ασχολιόμουν και τόσο με γνωριμίες, αλλά με το σκύλο!Δικό μου το σφάλμα, μιάς και έπρεπε να σε καταλάβω με το γιόρκι (και κόντά στον Πέτρο)...
Εσύ, θα μπορούσες να μας καταλάβεις μόνο αν είχαμε τον Casper μαζί...
Αυτο ξαναπες το!!! Μα να μη σε καταλαβω ουτε εγω??? Κριμα...Εσύ, θα μπορούσες να μας καταλάβεις μόνο αν είχαμε τον Casper μαζί...
Κρανος? εγώ ελεγα να βάλω κουνελοαυτιά!να φορατε κρανος αλλη φορα να γνωριζεστε