Στην ομόνοια τα βράδια?15 ΜτΗ (ανεξαρτήτως ποιότητας δειγμάτων) πότε έχεις ξαναδεί;;;
Στην ομόνοια τα βράδια?15 ΜτΗ (ανεξαρτήτως ποιότητας δειγμάτων) πότε έχεις ξαναδεί;;;
Επειδή οι γέροντες μιλάνε με γρίφους, πρόκειται για σκύλο του Molosser GateΚάτσε ρε, τι χάνω????
Γιατί μιλάτε με γρίφους "γέροντες"?
Εμενα δεν προσπαθησε να με πηδηξει αλλα του αρεσε πολυ το φουτερ μου πρεπει να ειχε πολυ ωραια γευση στα μανικιαευχαριστω πολυ, σε εβλεπα απο μακρια που πηδαγε πανω σου, κριμα που δεν τα ειπαμε νωριτερα.
Ειχε παθει αμοκ χθες, προσπαθουσε να πηδηξει οποιον τον χαιδευε .
Εμενα δεν προσπαθησε να με πηδηξει αλλα του αρεσε πολυ το φουτερ μου πρεπει να ειχε πολυ ωραια γευση στα μανικια
Δυστυχως δεν ειχα ιδεα ποιος εισαι... Υπεροχη φυλη τα ροδεσιανα και το σκυλι σου ειναι πανεμορφο! Να το χαιρεσαι!
Που βλεπω οτι δινει και εγγυηση μη εμφανισης κυριαρχικου χαρακτηρα...! Και εκτρεφει...7 διαφορετικες φυλες!!! Και βαζει και τα παιδια του να καβαλανε τα σκυλια σα να ναι γαιδουρια...Επειδή οι γέροντες μιλάνε με γρίφους, πρόκειται για σκύλο του Molosser Gate
γατάκι....έχεις πολλά να μάθειςΠου βλεπω οτι δινει και εγγυηση μη εμφανισης κυριαρχικου χαρακτηρα...! Και εκτρεφει...7 διαφορετικες φυλες!!! Και βαζει και τα παιδια του να καβαλανε τα σκυλια σα να ναι γαιδουρια...
Ναι ,το παρατήρησα και γω. Γενικά πάντως οι ιδιοκτήτες cane corso αυξάνονται και το βλέπω και στην Πάτρα.πρωτα σε συμμετοχες τα rot και μετα τα cane corso. Μου έκανε εντύπωση γιατί νόμιζα ότι τα cane corso δεν ήταν και τόσο γνωστά.
στην φυλή μου πάντως δεν το χρησιμοποίησε και ''εμπιστεύτηκε'' το μάτι του- και την πάτησε (!)...Επίσης για πρώτη φορά την Κυριακή στην ομάδα 1 είδα τον Σουηδό κριτή να βγάζει κυνόμετρο! Πραγματικά τον παραδέχτηκα!!
Κι εγώ άκουσα πίσω μου έναν, που ενημέρωνε την παρέα του, για τα σαρπέι των 70-80 κιλών που θαύμαζαν εκείνη την στιγμή!!!Το τι τέρατα άκουσα από τους επισκέπτες που μιλούσαν για τα εξαδάκτυλα και πάνω απ΄όλα ‘’βασιλικά’’ γκρένενταλ τους που δεν είναι ακριβώς καθαρόαιμα αλλά σίγουρα είναι γκρένενταλ (!) ….
Αρσενικοί 40 και 50 kg,πενταπλάσιοι τουλάχιστον από τον δικό μου…..
τουλάχιστον πάψαμε να είμαστε ...κόλευ
Έλεος…
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΕίδα μαγικό double handling στα γερμανικά ποιμενικά με κουδούνα.