Μια απο τα ιδια !! Ισως λιγο καλυτερη κριση απο τον σουηδο κριτη , δεν καθησα και εγω την κυριακη πολυ , ηρθα το πρωι και εφυγα μετα την κριση και μετα γυρισα στις 5:30 για τον τελικο
τωρα που λες οτι χασανε τη σειρά τους....Κι τις δυο μερες ηταν γραμμενα τρια ελβετακια , ενα παππι και δυο intermidiate κατηγορια αρσενικο θηλυκο , το σαββατο παιξαμε και οι τρεις και μαλιστα πιασαμε και την συζητηση με τα παιδια που ειχαν το ζευγαρι , την κυριακη ομως για καποιο λογο αν και τα ειχα δει και τα δυο , μετα απο εμενα δεν κατεβηκαν για καποιο αγνωστο λογο και χασανε την σειρα τους αρα και αποκλειστηκαν και απο τους τελικους
γερμανικός μπόξερghelly, ποιός ήταν ο νικητής της ομάδας 2 του Σαββάτου;
Μάλλον είχαν φύγει ποιός ξέρει.γερμανικός μπόξερ
μη με ρωτησεις ποιος και τι... δεν ξερω τοσες λεπτομέρειες....
αλλά οταν ηταν πλέον να μπουν για bis τους φωναξαν πόσες φορες αλλά δεν εμφανιστηκαν.
Μόνο το κολάρο πήρες και το κουβαδάκι εκείνο το ωραίο κίτρινο κουβαδάκι που έκαναν δώρο στον UTHER δεν ήταν καλό;Παντως απο οσο καταλαβα ρε παιδια και διορθωστε με αν κανω λαθος , σαν διαγωνιζομενος χανεις ολη την εκθεση , εγω δεν ειδα τιποτα απο ολο το σοου , παλι καλα που μου ειπαν για ενα περιπτερο που ειχε φθηνα τα κολαρα σπρεγκερ
το ζευγάρι στον κεντρικό στίβο είναι τα δικά μου...Τα δύο γκρένενταλ που είδαμε στο στίβο δηλαδή ήταν δικά σου?
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ -η άσχετη, το τονίζω- απόρησα με το μέγεθος, νόμιζα ότι πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερα. Έχω δει από κοντά μόνο ένα γκρένενταλ, ενός εκπαιδευτή και νομίζω πώς ήταν αρκετά μεγαλύτερο από αυτά (βέβαια δεν τα είδα και από πολύ κοντά). Ακόμα και ο σκύλος στη φωτογραφία σου, δηλαδή, δίνει την εντύπωση ενός πολύ μεγαλύτερου σε μέγεθος σκύλου από αυτά που είδα (στα δικά μου τα μάτια πάντα).
Δεν σε αμφισβητώ σε καμία περίπτωση, είχα σκοπό μάλιστα να το ψάξω γιατί είχα κι εγώ λανθασμένη αντίληψη σχετικά με το μέγεθος. Αν θες, με διαφωτίζεις.
Όπως και να'χει, πανέμορφα σκυλιά, πραγματικά (μέχρι εκεί φτάνει η κρίση μου). Να τα χαίρεσαι!
Καλά μη νομιζεις και εγώ ως μη διαγωνιζόμενη απεφευγα τα περιπτερα... στον ΟΚΑ ειχα χαλάσει τα μαλλιοκεφαλα μου σε shopping therapy.... τώρα πηγαινα τοιχο τοιχο!Παντως απο οσο καταλαβα ρε παιδια και διορθωστε με αν κανω λαθος , σαν διαγωνιζομενος χανεις ολη την εκθεση , εγω δεν ειδα τιποτα απο ολο το σοου , παλι καλα που μου ειπαν για ενα περιπτερο που ειχε φθηνα τα κολαρα σπρεγκερ
Για να σου πω την αλήθεια, με "λίγη" διπλωματία...Κι εγώ άκουσα πίσω μου έναν, που ενημέρωνε την παρέα του, για τα σαρπέι των 70-80 κιλών που θαύμαζαν εκείνη την στιγμή!!!
1. Είναι απαράδεκτο σκύλος να δαγκώνει σε οποιοδήποτε βαθμό τον ιδιοκτήτη του!!!1. ειναι απαραδεκτο σκυλος να δαγκωνει σε τετοιο βαθμο τον ιδιοκτητη του!
2. τι χαρακτηρα εγγυαται στα σκυλια εκτροφης του...
Πάντα τα σκυλιά στον κεντρικό στίβο είναι δικά σου!!!το ζευγάρι στον κεντρικό στίβο είναι τα δικά μου...
Γιατί καλέ, να μου το πεις με "διπλωματία"; Οπως θέλεις πες το.Για να σου πω την αλήθεια, με "λίγη" διπλωματία...
Αυτό το Σαρπέϊ, των 70-80 κιλών... που το είδα το Σάββατο στην Ομάδα... με προβλημάτισε κι εμένα "λιγάκι"...
Είναι απαράδεκτος ο ιδιοκτήτης που φτάνει να δαγκωθεί σε τέτοιο βαθμό από τον σκύλο του, θα έλεγα εγώ.1. Είναι απαράδεκτο σκύλος να δαγκώνει σε οποιοδήποτε βαθμό τον ιδιοκτήτη του!!!
Μπορω να δω καπου συγκεντρωτικα τα αποτελεσματα και των δυο ημερων ?
Συγχαρητηρια και σε ολους τους συμμετεχοντες
Ναι, του κεντρικού στίβου εννοούσα.το ζευγάρι στον κεντρικό στίβο είναι τα δικά μου...
αυτά αλλά και άλλο ένα γκρένενταλ (αδερφός των σκυλιών μου) που συμμετείχε στην έκθεση είναι ενήλικα γκρένενταλ σε πλήρη ανάπτυξη και απόλυτα σύμφωνα με το μέγεθος που δίνει το πρότυπο....
το πρότυπο λέει:
ύψος των αρσενικών:62 cm με απόκλιση 2cm προς τα κάτω και 4 cm προς τα πάνω...(δηλ. 60-66)
θηλυκών: 58 cm με την ίδια απόκλιση....(δηλ.56-62)
βάρος αρσενικών 25-30 kg και θηλυκών 20-25 kg
Α,δηλαδη να μην ρωτησω και για το προγραμμα της επομενης χρονιας,ε?νομιζω βιάζεσαι