Ice εντελως απο περιεργεια γιατι τον περιορίζεις πιστευεις οτι θα σου σπάσει το σπιτι εχει τετοιες τάσεις το ατιμο
Κατι εκανες όντος !!
Κατι εκανες όντος !!
εννοω οτι και μεχρι τους 13μηνες ειχα ατυχηματακια μεσα στο 8αρο, αραια και που....οχι πλεον ομως, ευτυχως...kritikopoula, δεν εκανα κατι εγω. Μονος του σταθεροποιηθηκε και μου κανει εντυπωση πως στους 6 μηνες εχει πιασει τετοια αντοχη...
Scarlett, πηγε 13 μηνων για να κρατιεται ποσες ωρες?
μα διαβαζα τοση ωρα.. και ελεγα... καλα τι σοι παρκο ειναι αυτο που κραταει σταφακι τοσες ωρες....Προφανως. Και ο δικος μου αν εβγαινε σε καποιο μπαλκονι, αποκλειεται να μην ειχε κανει τιποτα. Εγω οταν φευγω τον οεριοριζω σε ενα αυτοσχεδιο παρκο απο πλεγμα, που μεσα εκει ειναι και το box που κοιμαται. Οταν ειμαι σπιτι γυριζει ελευθερος.
Ευχαριστω!Αυτο ειναι ευτυχια φιλε μου, δεν ειναι σκυλος!!
Το καλυτερο ειναι που εχεις μοιρασει τις ζωες σας και ζειτε αρμονικα... εσυ στον σκυλο και ο σκυλος σε εσενα
μπραβο!! και εις ανωτερα!
στα ιδια επιπεδα και η δικη μου...ενα χαρουμενο σκυλι - γνησιο κοκερ - με την ουρα προπελα αλλα απολυτα ισορροπημενη, γνωριζοντας ποτε να ειναι ησυχη και με καλους τροπους και ποτε στο παιχνιδι και στην εκτονωση να βγαζει τον εξωστρεφη της εαυτο....Eιναι μαγκας και αλανι, ναι. Αλλα ειναι ισορροπημενος γενικα, δεν εχω δει μεχρι τωρα σαν κουταβι να κανει πολλες παλαβομαρες. Θα τρεξει θα παιξει αλλα οχι ακραια πραγματα. Και ζημιες εχω αποφυγει με αυτον τον τροπο.
Και αυτα που διαβαζω κατα καιρους για μεγαλες απαιτησεις εκτονωσης στον δικο μου τουλαχιστον σκυλο δεν ισχυουν. Θα παιξει λιγο και μολις τον βαλω στο παρκο θα την πεσει και θα κοιμηθει...
Δε μου λες, σε παρακαλώ......κι απο τη Σκαρλετ στον ICE!!!! ...
ακριβως γι'αυτο τον λεμε!Δεν θελω να λετε τον ICE, γλυκούλικο !!!!!
χαχαχα!!! μονιμα "ψευδως" καταθλιπτικη ειναι Γιαννη!Δε μου λες, σε παρακαλώ...
Γιατί στεναχωρείς τη Scarlett και είναι δακρυσμένη? έ? D)
Οk !!!ακριβως γι'αυτο τον λεμε!
τα πραγματικα (χωρις πλακα) συναισθηματα ειναι....ΑΧΟΥ!!! ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑΡΑ!!!! ΜΑΜΑΑΑΑ!!!
Ενταξει τωρα?
συγνωμη πηρες το σκυλο για να μας φοβεριζει? να μην μας βγαζει δηλαδη γλυκα συναισθηματα?Οk !!!
και πόσα κιλά? ο δικός μου είναι 5 μηνών τωρα και 16κιλα...αλλά είναι αμσταφ.6 μηνων και 1 εβδομαδας.