Εεεε, δε θα συμφωνήσω! Μια χαρά είναι η lumix (εχώ έχω το καινούριο μοντέλο) ο καλύτερος φακός στην κατηγορίας της θα 'ελεγα! ;-)Nεες φωτο, χθεσινες. Η φωτογενεια δεν ειναι κατι που μας διακρινει, και μια ταπεινη Lumix δεν μπορει να κανει και πολλα για αυτο...
Συμφωνω οτι η τελευταια ειναι ωραια φωτο ως θεμα, αλλα οχι καλη η απεικονιση του μοντελου και αυτο λογω ελλειψης φωτογενειας(μας)-ΤΕΛΟΣ...Καθολου γούστο δεν έχεις...ειδικά η τελευταία είναι καταπληκτική φωτογραφία και οφείλεται στο μοντέλο όχι στον φωτογράφο ή την μηχανή και τις ρυθίσεις της
Πανέμορφος είναι ο μικρός
Ευχαριστω πολυ, συναδερφε!Να σου ζήσει ο κουτάβαρος!
Τρέλα είναι!!
Δεν υπερβαλω. Αν η φωτο δεν ειναι πορτραιτο, ''χανεταιι''...Που να'χε και φωτογένεια δηλαδή! Μήπως υπερβάλεις? Γιατί τον βλέπω ομορφότατο!
Λοιπον: Οταν λεω ''χανεται'', δεν εννοω οτι χανεται και δεν μπορω να τον βγαλω φωτογραφια...Στις φώτο στο ηφαίστειο Μεθάνων δεν μου φαίνεται και πολύ "χαμένος"... (Εκτός αν εννοείς μορφολογικά, κάτι που δεν έχω ουδεμία γνώση να κρίνω)
Μάλλον χάνεται λόγω χρώματος..αν παρατηρήσετε ως επι το πλείστον τα μάυρα σκυλιά δε φαίνονται καλά στις φώτο!Λοιπον: Οταν λεω ''χανεται'', δεν εννοω οτι χανεται και δεν μπορω να τον βγαλω φωτογραφια...
Στις φωτο στο Hφαιστιο Μεθανων ηταν πιο πολυ '΄'χαμενος''...
Εννοω μορφολογικα, οταν η φωτογραφια ειναι λιγο μακρινη λογω χρωματων και μεγεθους και αναλογα και το φόντο ποτε περισσοτερο ποτε λιγοτερο <<χανεται>> δηλαδη δεν ξεχωριζει μορφολογικα πολυ εντονα μεσα στο καδρο. Και αυτο επισης μπορουμε να το συμπεριλαβουμε κατα καποιο τροπο στην ελλειψη φωτογενειας...