Mεταφέρθηκε4 μηνων, και γκόμενος??
Υ.Γ. Και μιας και εισαι και mod, δεν το παμε στις φυλες αυτο το θεμα να μην ειναι εδω στα νεα μελη?
Ενα μικρο staffaki ειναι, στις φωτογραφιες φαινεται καπως. Ειναι πολυ μικρος, φαντασου περιπου 8 κιλα.σκυλαρος! μπραβο ρε συ, τον εχεις σουπερ!!!
Ευχαριστω, και εσυ τον Solo!Πολυ ωραίο σταφφυ, να τον χαίρεσαι φίλε μου!
Επειδή τυγχάνει να είμαι απο τις τυχερές που τον έχει δεί απο κοντά...ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ και φαίνεται απο τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ενα μικρο staffaki ειναι, στις φωτογραφιες φαινεται καπως. Ειναι πολυ μικρος, φαντασου περιπου 8 κιλα.
Το αν θα ειναι σουπερ τελικα, θα φανει στους 8-9 μηνες. Ειναι απο τις γραμμες με την πιο αργη αναπτυξη...
Aργυρω, οχι(απο) τις τυχερες...Η μόνη που τον εχει δει εισαι, η μόνη που εκανε αυτο το ταξιδι να ερθει μεχρι εδω...Επειδή τυγχάνει να είμαι απο τις τυχερές που τον έχει δεί απο κοντά...ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ και φαίνεται απο τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι λε ρε??? Μας ''δινεις'' ετσι στεγνα...?ηδη εχει μια διακρησαρα στους φακελους τις αστυνομιας!δινουν κ αμοιβη!!!!!πιαστε τον!!!!!!!!!!
:maria::maria::maria:ειναι πολλα τα λεφτα ice!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαχαχαχαχαχα, εχετε κοινη καταγωγη...!!Τελικά μου μοιάζει αυτό το σκυλί!!
''Mαστρωπό'', θελεις να πεις...? Ο μικρος ειναι ανηλικος θα μπει σε αναμορφωτηριο.σε βλεπω κ εσενα μεσα για συνεργο....