ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
1) Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.....ΤΣΟ (SORRY)
2) ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
sorryΩραία όλα αυτά αλλά έχω κι εγώ μια παράκληση... μπορείς σε παρακαλώ να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις γιατί στραβώθηκα νυχτιάτικα να καταλάβω τι λες...:shock:
εγώ πάλι έχω ένα θέμα με τις θυληκές... σε παρακαλώ πολύ μου το εξηγεις???
η λέξη γυναίκες από θυληκές θα ήταν καλύτερη!!! γιατί δεν δεχεσαι την διαφορετική άποψη? όταν ρωτάς πρεπει να ακούς! ακόμα κ αν δεν σου αρέσουν αυτα που ακους!!!
Αν νομιζεις οτι 3 ωρες την ημερα ειναι αρκετες, καλυτερα να παρεις χρυσοψαρο. Και λεγοντας "πλεον", εννοεις οτι πριν ηταν λιγοτερο;ασχολουμαι πλεον πανω απο 3 ωρες συνολικα με το σκυλο μ κ παιρνωντασ συμβουλες απο δω και απο καποιοι φιλο οσκυλος αλλαζει μακραν.
λιγο μ χαλαρωνει στην ββολτα μετα απο ενα σημειο αλλα θα το φτιαξουμε κ αυτο με τν καιρο. φυσικα οπως κτλβ οσοι κτλβατε ειμαι αρκετα πεισματαρης κ τα καταφερνω αυτα π θελω.
Τι εχει σε υψηλοτερο βαθμο; Ποια ειναι τα στοιχεια του χαρακτηρα σου; Δεν σε γνωριζει κανεις προσωπικα. Αν θες να γινεις (παλι) πιο συγκεκριμενος στο γιατι διαλεξες ΓΠ..τα στοιχεια τ χαρ/ρα τ σκυλου μ ειναιαυτα π με εκαναν να ξαναπαρω ενα τετοιο σκυλο.
απλα τα εχει σε υψηλοτερο βαθμο απο οολους τους αλλους ΓΠ.
εννοείς ότι ''όποιος απο εδώ παρ΄ότι το έχω τονίσει και πιο πρίν ότι δεν χτυπάω το σκυλί μου ,συνεχίζει και το πιστεύει είναι ηλίθιος απλά''?οποιος απο εδω παροτι το εχω τονισει κποιο πριν οτι χτυπαω το σκυλι μ ειναι ηλιθιος απλα.
οποιος νομιζει μετα απο τα λεγομενα μ οτι δν ασχολουμε καθολου με τον σκυλο μ κ ιδιαιτερα αμεσως μετα τν εκπαιδευση τ παλι το ιδιο με παραπανω μ κανει ή μαλλον δεν κτλβ οταν διαβαζει ελληνικα..
το πείσμα είναι προσόν όταν συντρέχουν και άλλα χαρακτηριστικά...φυσικα οπως κτλβ οσοι κτλβατε ειμαι αρκετα πεισματαρης κ τα καταφερνω αυτα π θελω.
Τελικά απ΄όλα όσα ειπώθηκαν κράτησες αυτό που σου άρεσε περισσότερο...χαλάλι εαν είναι να ασχοληθείς με τον σκύλο σου!απλα τα εχει σε υψηλοτερο βαθμο απο οολους τους αλλους ΓΠ.
κάνε και εσύ μια προσπάθεια να γράφεις καλύτερα...απλα μια παρακληση θα επρεπε καποιοι να μν κατακρινεται τοσο ευκολα αν δν καταλαβαινετε τι διαβαζετε!!!
αν αναφέρεσαι σε μένα, λυπάμαι αν σε στεναχωρήσω αλλά ...δεν είμαι γυναίκα:maria:...το έχω πει εξάλου και αλλού!κ λιγο καλυτεροι τροποι ιδιαιτερα απο καποιες τις θυληκες χρηστες π γραφουν στο forum.
Τωρα κατι πας να κανεις. Αντιλαμβανεσαι τουλαχιστον οτι καποιοι εδω μεσα σου αφιερωνουν χρονο που δεν σου οφειλουν. Το κινητρο ειναι ο σκυλος σου φυσικα, και οχι εσυ. Μπορεις ομως να μας δωσεις ενα κινητρο και για εσενα, και οταν θα αρχισεις να γραφεις πιο σοβαρα και πιο καθαρα, θα δεις οτι ουτε θα σε κραζουνε - ουτε θα στραβωνεις. Η υπομονη που δειχνεις με το πληκτρολογιο σου μπορει να μαρτυραει και την υπομονη που δειχνεις με το σκυλο σου, και χρειαζεσαι περισσοτερη και στις δυο περιπτωσεις.δεχομαι τα παντα απλα η λεξεις π χρησιμοποιουνται για να με χαρακτηρισουν καποιοι ειναιπολυ ασχημες.
γι'αυτο.
δν μιλησα ασχημα σε κανενα κ το ιδιο απαιτω απο οσους θελουν να με βοηθησουν.
αλλωστε δν πιεσα κανενα να λαβει μερος στην συζητηση.
παρολα αυτα ευχαριστω ολους για τν χρονο και τη βοηθεια.
Δηλαδή πόσες ώρες πρέπει να ασχολείται; οκτάωρο; να κολλάει και ένσημα; Να κοιμάται καθόλου ή όλο το βράδυ να ασχολείται με το σκύλο;Αν νομιζεις οτι 3 ωρες την ημερα ειναι αρκετες, καλυτερα να παρεις χρυσοψαρο.
Προφανος εννοω το 2ο................:shock: εγω παντος ενσημα δεν κολλαω, αλλα περναμε μαζι τουλαχιστον 7-8 ωρες την ημερα. Ειναι 4,5 μηνων και οπως ολοι ξερουμε, οσο περισσοτερο ασχολουμαστε στην αρχη - τοσο πιο ευκολη θα ειναι η συμβιωση μας στο μελλον.Δηλαδή πόσες ώρες πρέπει να ασχολείται; οκτάωρο; να κολλάει και ένσημα; Να κοιμάται καθόλου ή όλο το βράδυ να ασχολείται με το σκύλο;
Αν εννοείς απλά ότι πρέπει να είναι με το σκύλο πιο πολλές ώρες τότε δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσες και έκανα λάθος και βεβαίως συμφωνώ απόλυτα