helppppp !!!!

SKASVIKIS

Member
14 Σεπτεμβρίου 2009
23
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
1) Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.....ΤΣΟ (SORRY)
2) ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Χωρίς να ξέρω ποιός είναι ο εκπαιδευτής και χωρίς να έχω όρεξη νακ άνω διαφήμιση σε κανένα, απλά ένα μικρό σχόλιο στο μηνυμα του φίλου SKASVIKIS πιο πάνω.

Υποθετικό σενάριο:

Αγοράζω ένα καταπληκτικό σκυλί, το μεγαλώνω ακριβώς όπως πρέπει και στην ηλικία των 4 μηνών το πάω στον καλύτερο εκπαιδευτή που ασχολείται μαζί του (και μαζί μου) με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο.

Η Β/Υ κρατάει 2 μήνες και το σκυλί όταν τελειώσει είναι πολύ υπάκουο.

Στη συνέχεια το παρατάω, δεν ασχολούμαι καθόλου με την υπακοή του και την εκτόνωση που χρειάζεται η συγκεκριμένη φυλή.

Τι θα γίνει άραγε;

Ο εκπαιδευτής θα φταίει (και θα είναι για... τα πανηγύρια) η εγώ ο αδιάφορος κυναγωγός;

;)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
1) Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.....ΤΣΟ (SORRY)
2) ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

Επειδι εχουμε τις μαρτυριες μονο του ιδιοκτητη, νομιζω δεν ειναι δικαιο να κρινουμε τον εκπαιδευτη. Ιδιως οταν ο ιδιοκτητης εχει δειξει πολυ κακα δειγματα.... Παντος εμεις καλα τα λεμε, ο "ζαν κλοντ" ομως εχει εξαφανιστει.....

ggkR

Member
23 Ιανουαρίου 2010
17
0
sorry που χαθηκα αλλα επανηλθα.
θα απαντησω επιγραμματικα κ σε ολους.
υπαρχουν πολλοι τροποι ομιλιας κ γραφης οπως γι απαραδειγμα ο τροπος τ λεγειν!!!

οποιος απο εδω παροτι το εχω τονισει κποιο πριν οτι χτυπαω το σκυλι μ ειναι ηλιθιος απλα.

οποιος νομιζει μετα απο τα λεγομενα μ οτι δν ασχολουμε καθολου με τον σκυλο μ κ ιδιαιτερα αμεσως μετα τν εκπαιδευση τ παλι το ιδιο με παραπανω μ κανει ή μαλλον δεν κτλβ οταν διαβαζει ελληνικα.
ασχολουμαι πλεον πανω απο 3 ωρες συνολικα με το σκυλο μ κ παιρνωντασ συμβουλες απο δω και απο καποιοι φιλο οσκυλος αλλαζει μακραν.
λιγο μ χαλαρωνει στην ββολτα μετα απο ενα σημειο αλλα θα το φτιαξουμε κ αυτο με τν καιρο.

φυσικα οπως κτλβ οσοι κτλβατε ειμαι αρκετα πεισματαρης κ τα καταφερνω αυτα π θελω.

τα στοιχεια τ χαρ/ρα τ σκυλου μ ειναιαυτα π με εκαναν να ξαναπαρω ενα τετοιο σκυλο.
απλα τα εχει σε υψηλοτερο βαθμο απο οολους τους αλλους ΓΠ.

απλα μια παρακληση θα επρεπε καποιοι να μν κατακρινεται τοσο ευκολα αν δν καταλαβαινετε τι διαβαζετε!!!
κ λιγο καλυτεροι τροποι ιδιαιτερα απο καποιες τις θυληκες χρηστες π γραφουν στο forum.

ευχαριστω πολυ.
καλη συνεχεια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ωραία όλα αυτά αλλά έχω κι εγώ μια παράκληση... μπορείς σε παρακαλώ να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις γιατί στραβώθηκα νυχτιάτικα να καταλάβω τι λες...:shock:

ggkR

Member
23 Ιανουαρίου 2010
17
0
Ωραία όλα αυτά αλλά έχω κι εγώ μια παράκληση... μπορείς σε παρακαλώ να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις γιατί στραβώθηκα νυχτιάτικα να καταλάβω τι λες...:shock:
sorry:(

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
η λέξη γυναίκες από θυληκές θα ήταν καλύτερη!!! γιατί δεν δεχεσαι την διαφορετική άποψη? όταν ρωτάς πρεπει να ακούς! ακόμα κ αν δεν σου αρέσουν αυτα που ακους!!!

ggkR

Member
23 Ιανουαρίου 2010
17
0
η λέξη γυναίκες από θυληκές θα ήταν καλύτερη!!! γιατί δεν δεχεσαι την διαφορετική άποψη? όταν ρωτάς πρεπει να ακούς! ακόμα κ αν δεν σου αρέσουν αυτα που ακους!!!

δεχομαι τα παντα απλα η λεξεις π χρησιμοποιουνται για να με χαρακτηρισουν καποιοι ειναιπολυ ασχημες.
γι'αυτο.
δν μιλησα ασχημα σε κανενα κ το ιδιο απαιτω απο οσους θελουν να με βοηθησουν.
αλλωστε δν πιεσα κανενα να λαβει μερος στην συζητηση.

παρολα αυτα ευχαριστω ολους για τν χρονο και τη βοηθεια.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Επειδι οπως ειπες νωριτερα , καποιοι ειναι ηλιθιοι εδω μεσα, θες να γινεις πιο συγκεκριμενος; Εμεις εδω συγκεκριμενα πραγματα σου λεμε - βαση οσων μας λες εσυ. Δεν σε κατακρινει κανεις, απλα κρινεσαι απο οσα γραφεις.

ασχολουμαι πλεον πανω απο 3 ωρες συνολικα με το σκυλο μ κ παιρνωντασ συμβουλες απο δω και απο καποιοι φιλο οσκυλος αλλαζει μακραν.
λιγο μ χαλαρωνει στην ββολτα μετα απο ενα σημειο αλλα θα το φτιαξουμε κ αυτο με τν καιρο. φυσικα οπως κτλβ οσοι κτλβατε ειμαι αρκετα πεισματαρης κ τα καταφερνω αυτα π θελω.
Αν νομιζεις οτι 3 ωρες την ημερα ειναι αρκετες, καλυτερα να παρεις χρυσοψαρο. Και λεγοντας "πλεον", εννοεις οτι πριν ηταν λιγοτερο;
Στη βολτα θα σου προτεινα να μην τον εχεις συνεχεια στην τσιτα. Να τον χαλαρωνεις αρκετα, ωστε να μην αναγκαζεται να το κανει απο μονος του... βαριεται.
Το πεισμα ειναι ενα χαρακτηριστικο που μπορει να σου γυρισει bumerang. Καλυτερα να το εξελιξεις σε υπομονη και επιμονη.

τα στοιχεια τ χαρ/ρα τ σκυλου μ ειναιαυτα π με εκαναν να ξαναπαρω ενα τετοιο σκυλο.
Τι εχει σε υψηλοτερο βαθμο; Ποια ειναι τα στοιχεια του χαρακτηρα σου; Δεν σε γνωριζει κανεις προσωπικα. Αν θες να γινεις (παλι) πιο συγκεκριμενος στο γιατι διαλεξες ΓΠ..

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
οποιος απο εδω παροτι το εχω τονισει κποιο πριν οτι χτυπαω το σκυλι μ ειναι ηλιθιος απλα.
εννοείς ότι ''όποιος απο εδώ παρ΄ότι το έχω τονίσει και πιο πρίν ότι δεν χτυπάω το σκυλί μου ,συνεχίζει και το πιστεύει είναι ηλίθιος απλά''?

οποιος νομιζει μετα απο τα λεγομενα μ οτι δν ασχολουμε καθολου με τον σκυλο μ κ ιδιαιτερα αμεσως μετα τν εκπαιδευση τ παλι το ιδιο με παραπανω μ κανει ή μαλλον δεν κτλβ οταν διαβαζει ελληνικα..
:confused::confused:

φυσικα οπως κτλβ οσοι κτλβατε ειμαι αρκετα πεισματαρης κ τα καταφερνω αυτα π θελω.
το πείσμα είναι προσόν όταν συντρέχουν και άλλα χαρακτηριστικά...:rolleyes:

Τελικά απ΄όλα όσα ειπώθηκαν κράτησες αυτό που σου άρεσε περισσότερο...χαλάλι εαν είναι να ασχοληθείς με τον σκύλο σου!

απλα μια παρακληση θα επρεπε καποιοι να μν κατακρινεται τοσο ευκολα αν δν καταλαβαινετε τι διαβαζετε!!!
κάνε και εσύ μια προσπάθεια να γράφεις καλύτερα...

κ λιγο καλυτεροι τροποι ιδιαιτερα απο καποιες τις θυληκες χρηστες π γραφουν στο forum.
αν αναφέρεσαι σε μένα, λυπάμαι αν σε στεναχωρήσω αλλά ...δεν είμαι γυναίκα:p:D:maria:...το έχω πει εξάλου και αλλού!

Αν άρχισες και ασχολείσαι με τον σκύλο σου 3 ώρες την ημέρα, μπράβο σου! Κοίταξε ο χρόνος σου να είναι και δημιουργικός και ποιοτικός.Και αυτό είναι το πιο δύσκολο!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
δεχομαι τα παντα απλα η λεξεις π χρησιμοποιουνται για να με χαρακτηρισουν καποιοι ειναιπολυ ασχημες.
γι'αυτο.
δν μιλησα ασχημα σε κανενα κ το ιδιο απαιτω απο οσους θελουν να με βοηθησουν.
αλλωστε δν πιεσα κανενα να λαβει μερος στην συζητηση.

παρολα αυτα ευχαριστω ολους για τν χρονο και τη βοηθεια.
Τωρα κατι πας να κανεις. Αντιλαμβανεσαι τουλαχιστον οτι καποιοι εδω μεσα σου αφιερωνουν χρονο που δεν σου οφειλουν. Το κινητρο ειναι ο σκυλος σου φυσικα, και οχι εσυ. Μπορεις ομως να μας δωσεις ενα κινητρο και για εσενα, και οταν θα αρχισεις να γραφεις πιο σοβαρα και πιο καθαρα, θα δεις οτι ουτε θα σε κραζουνε - ουτε θα στραβωνεις. Η υπομονη που δειχνεις με το πληκτρολογιο σου μπορει να μαρτυραει και την υπομονη που δειχνεις με το σκυλο σου, και χρειαζεσαι περισσοτερη και στις δυο περιπτωσεις.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Αν νομιζεις οτι 3 ωρες την ημερα ειναι αρκετες, καλυτερα να παρεις χρυσοψαρο.
Δηλαδή πόσες ώρες πρέπει να ασχολείται; οκτάωρο; να κολλάει και ένσημα; Να κοιμάται καθόλου ή όλο το βράδυ να ασχολείται με το σκύλο;

Αν εννοείς απλά ότι πρέπει να είναι με το σκύλο πιο πολλές ώρες τότε δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσες και έκανα λάθος και βεβαίως συμφωνώ απόλυτα ;)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Δηλαδή πόσες ώρες πρέπει να ασχολείται; οκτάωρο; να κολλάει και ένσημα; Να κοιμάται καθόλου ή όλο το βράδυ να ασχολείται με το σκύλο;

Αν εννοείς απλά ότι πρέπει να είναι με το σκύλο πιο πολλές ώρες τότε δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσες και έκανα λάθος και βεβαίως συμφωνώ απόλυτα ;)
Προφανος εννοω το 2ο................:shock: εγω παντος ενσημα δεν κολλαω, αλλα περναμε μαζι τουλαχιστον 7-8 ωρες την ημερα. Ειναι 4,5 μηνων και οπως ολοι ξερουμε, οσο περισσοτερο ασχολουμαστε στην αρχη - τοσο πιο ευκολη θα ειναι η συμβιωση μας στο μελλον.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
βαρεα ενσημα!!! ρε παιδια το θεμα δεν ειναι ποσες ωρες αλλα ποσο ποιοτικο χρονο περνας με το σκυλι σου αν το παρατηρεις αν το καταλαβαινεις και αν το νιωθεις,,,,

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις (συγνώμη αλλά είναι παρα πολλές:)).
Προβλήματα συμπεριφοράς....Αρχίζουμε:
Νούμερο1-30 ημερών που πήρες τον κούταβο είναι πολύ νωρίς!
Νούμερο2-3 εβδομάδες εκπαίδευση ΒΥ νομίζω πως είναι λίγο.
Νούμερο3-Δεν ασχολούμαστε με τον σκύλο με το ρολόι..20 μιν και φτάνει...
Νούμερο4-Δεν έχουμε την απαίτηση να έχουμε σκύλο - ρομπότ ποτέ!!!
Νούμερο5-Έχεις κάνει αρκετά λάθοι απέναντι στον σκύλο σου απο ότι καταλάβαινω. Έχει κακές συνήθειες και θέλει διόρθωση!
Νούμερο6-Να πάς με τον σκύλο σου όσες φορές χρειάζεται στον εκπαιδευτή
Νούμερο7-Γυμναστική κάνεις? Τρέχει με τον σκύλο σου? Ποδήλατο έχεις - κάνετε μαζί? Παίζετε χαρούμενα?
Νούμερο8-Το ότι μια φορά είχες εναν ΓΠ με χαρακτήρα που δεν σου δημιουργούσε προβλήματα , δεν σημαίνει οτι όλοι οι ΓΠ είναι έτσι.
Νούμερο9-Τα περισσότερα λάθη αρχίζουν απο την απομάκρυνση απο της μάνας σε πολύ μικρή ηλικία και μετά απο τον στάση του ιδιοκτήτη!!!
Νούμερο10-Είναι αγορασμένος απο πού? Μήπως είναι αιμομηκτικός? Μήπως είναι μονάρχης?

Δεν γράφω άλλα νούμερα γιατί θα φτάσω στο 99... :D

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
on / off topic

Μήπως όσοι βιαζόμαστε να απαντήσουμε καλύτερα να διαβάζουμε ΟΛΑ τα ποστ και μετά να προχωράμε σε απαντήσεις;
Έτσι για να μην μας δημιουργούνται αλλά και να μην δημιουργούμε εντυπώσεις

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul