helppppp !!!!

ggkR

Member
23 Ιανουαρίου 2010
17
0
το ασχημο αν ειναι αν βγω εκτος εαυτου!!!
γενικα ειμαι φιλικος με τα ζωα και ''ανθρωπος'' με τους ανθρωπους!!!
δν θελω να φτασω στο επιπεδο αυτο μαζι του γιατι δεν θα του αρεσει καθολου!!
εχω δυνατοαριστερο κροσε κ γρηγορο low kick!!!
προσπαθω οσο πιο ηρεμα κ φυσικα να τν ηρεμησω αλλα τπτ!!!

κ το ξερω οτι ειναι ξεχωριστος
γιαυτο και τν αγαπαω
να δω π θα βγει αυτο!!!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Λοιπον απο αυτα που γραφεις μαλλον εσυ επρεπε να πας στον εκπαιδευτη,που φευγεις και πας?στο διαλειμα πρεπει να παιξεις μαζι του,βγες εξω πανε μαζι του σε κανα καφε(οπου επιτρεπετε)βγαλτον βολτα σε κανα πεζοδρομο,κανα βουνο.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
το σκυλί έχει ανάγκη την παρέα σας,την αγάπη σας και την φροντίδα που πρέπει. Και αυτή δεν είναι μόνο η τροφή/νερό/κτηνιατρική φροντίδα.
Είναι η εκτόνωση, η βόλτα και επειδή η φυλή αυτή έχει δημιουργηθεί να εργάζεται χρειάζεται συνεχή απασχόληση για να μη βαριέται.

νομίζω ότι μια καλή λύση για τον σκύλο θα ήταν να βρείτε ένα ΚΑΛΟ σπίτι και να τον δώσετε. Δεν νομίζω ότι είστε διατεθειμένοι να μάθετε πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε παρατηρώντας και ζώντας με αυτόν....

μπορεί και να κάνω λάθος...

μάλλον δεν κάνω λάθος.....:(:(:(:(:mad::mad::mad::paja1::paja1::paja1::paja1:

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Έτσι όμως κερδίζει το ενδιαφέρον σας!;)

Πρέπει την ώρα που πηδάει να μην του δώσετε καμία σημασία, να του γυρίσετε πλάτη και να σταυρώσετε τα χέρια, μέχρι να σταματήσει και να κάτσει!
Τότε τον επιβραβεύετε!

Αλλιώς με το που πηδάει πάνω σας, μεταβολή πάλι μέσα στο σπίτι χωρίς να του μιλήσετε καθόλου, σαν να μην υπάρχει, μετά από κανα λεπτό βγαίνεται, αν πηδήξει πάνω σας πάλι το ίδιο, μέχρι τελικά να μην πηδηξει πάνω σας όταν βγείτε!Και τότε πάλι επιβραβεύετε!

Δεν λέω ότι είναι εύκολα αυτά, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν αποτελεσμα!

ggkR

Member
23 Ιανουαρίου 2010
17
0
Έτσι όμως κερδίζει το ενδιαφέρον σας!;)

Πρέπει την ώρα που πηδάει να μην του δώσετε καμία σημασία, να του γυρίσετε πλάτη και να σταυρώσετε τα χέρια, μέχρι να σταματήσει και να κάτσει!
Τότε τον επιβραβεύετε!

Αλλιώς με το που πηδάει πάνω σας, μεταβολή πάλι μέσα στο σπίτι χωρίς να του μιλήσετε καθόλου, σαν να μην υπάρχει, μετά από κανα λεπτό βγαίνεται, αν πηδήξει πάνω σας πάλι το ίδιο, μέχρι τελικά να μην πηδηξει πάνω σας όταν βγείτε!Και τότε πάλι επιβραβεύετε!

Δεν λέω ότι είναι εύκολα αυτά, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν αποτελεσμα!
αυτο προσπαθω.αλλα μαλλον δεν το κανω σωστα.
αντε λιγο ακομα και να δουμε τι θα γινει!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
μονο σε ανθρωπους!!
κ εκει π επιβαλλεται!!
αυτος εχιε βαλθει να με κανει να τν δω σαν ανθρωπο!!χαχαχα:D
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::(:(:(:(:(:paja1::paja1::paja1:
μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείς λόγια ...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
ασε τα κροσε και τα λοου για το γυμναστηριο και εγω εχω δυνατα και γρηγορα χτυπηματα αλλα ποτε δεν θα γινουν χρησιμα με τους σκυλους ουτε με τους ανθρωπους

με τον σκυλο πόση ωρα ασχολεισαι ;

ποιο ειναι το καθημερινο σου ωραριο ;

ποσο εκτονωνεται ο σκυλος ;

και τι παιχνιδια παιζεις μαζι του ;

σε ποιον "επαγγελματια" εκπαιδευτη πηγες ;

Meli

Active Member
1 Οκτωβρίου 2009
37
0
Ναυπλιο
Αν διάβασα καλα, είπες οτι η εκπαίδευση κράτησε 3 εβδομάδες? Αν ναι, είναι πολύ μικρό διάστημα για τη βασική υπακοή, και κατά τη γνώμη μου γιαυτο το σκυλί σας είναι ακόμα κουκουρούκου. Απορώ πότε πρόλαβε να δουλέψει ο εκπαιδευτής με το σκυλί και μετά να δουλέψει και με εσάς. Μόνο με αυτόν μιλήσατε πριν το εκπαιδεύσετε? Δεν κάνατε κάποια έρευνα?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
καλησπερα παιδια.
ειμαι κατοχος ενος αρσενικου γερμανικου ποιμενικου ο οποιος ειναι 14μηνων ,εκπαιδευμενος σε γνωστο εκπαιδευτη .
η ερωτηση του ενος εκατ. απο που τον πηρες?

εκτος οτι ειναι κουταβι, αμφιβολου εκτροφης (η και ακομα καλης εκτροφης) Γ.Π παρουσιαζουν μια αδικαιολογητη υπερκινητικοτητα η οποια ειναι προιον καποιας σωματικης δυσλειτουργιας (καποια ορμονη υπερπαραγεται και καποια υποπαραγεται).

πριν φτασουμε ομως σε αυτο. το να μην σου πηδαει δεν το εμαθε στον εκπαιδευτη? γιατι ρωτας εμας και οχι τον εκπαιδευτη?

ggkR

Member
23 Ιανουαρίου 2010
17
0
η ερωτηση του ενος εκατ. απο που τον πηρες?

εκτος οτι ειναι κουταβι, αμφιβολου εκτροφης (η και ακομα καλης εκτροφης) Γ.Π παρουσιαζουν μια αδικαιολογητη υπερκινητικοτητα η οποια ειναι προιον καποιας σωματικης δυσλειτουργιας (καποια ορμονη υπερπαραγεται και καποια υποπαραγεται).

πριν φτασουμε ομως σε αυτο. το να μην σου πηδαει δεν το εμαθε στον εκπαιδευτη? γιατι ρωτας εμας και οχι τον εκπαιδευτη?
γιατι οπως προειπα κανει την παπια κ δν ενφανιζεται στο τηλ.!!!
μαλλον εκει πρεπει να χρησιμοποιησω τα κροσε μ!!!
ή κανω λαθος?

ggkR

Member
23 Ιανουαρίου 2010
17
0
κ δν εκανα αλλη ερευνα για τον εκπαιδευτη γιατι αυτος ειχε εκπαιδευση και την σκυλιτσα μας την πρωτη και ηταν αψογη.
ασχετα π τα δυο σκυλια μεταξυ τους ειναι μερα με την νυχτα σαν χαρακτηρες!!

και φυσικα δν το χτυπαω το σκυλομ.
αν ηταν ετσι θα το ειχα εκπαιδευσει με το ζορι μονος μ.
δεν ειμαι τετοιος τυπος.γιαυτο κ απευθυνθηκα σε ειδικο!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Για μενα τα πραγματα είναι απλά.
Ο «εκπαιδευτης» σε τρεις μονο εβδομάδες ξέσκισε τον σκυλο για να γλυτωσει χρονο=χρημα και κοπο και τον εκανε να υπακουει με την βια, όταν απουσιαζαν τα αφεντικα.

Παρόντων των αφεντικων στα μαθηματα, ο σκυλος εκτελουσε επειδη ηταν μπροστα και ο εκπαιδευτης.

Μολις εφυγε από το κολαστηριο ο σκυλος και γυρισε στο περιβαλλον του, εγινε και παλι παιδικη χαρά.
Είναι όπως λεει και ο Ηλιας (omarock) μαγκας ο σκυλος, δεν σεβεται τα μαλακά αφεντικα και εχουμε την κατασταση που εχουμε.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Αυτή είναι μια εκδοχή....

υπάρχει όμως και η άλλη....
στον εκπαιδευτή το σκυλί εκτονονότανε και δούλευε γιατί οι άνθρωποι ασχολήθηκαν μαζί του.

Μετά γύρισε στην πυλωτή-κολαστήριο,στούς αδιάφορους για τις ανάγκες του ιδιοκτήτες και απο τότε κόβει φλέβες.......:(

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αυτή είναι μια εκδοχή....

υπάρχει όμως και η άλλη....
στον εκπαιδευτή το σκυλί εκτονονότανε και δούλευε γιατί οι άνθρωποι ασχολήθηκαν μαζί του.

Μετά γύρισε στην πυλωτή-κολαστήριο,στούς αδιάφορους για τις ανάγκες του ιδιοκτήτες και απο τότε κόβει φλέβες.......:(
Με την μπλε προταση Ταρα μου συμφωνω απολυτα.
Με την κοκκινη ομως οχι γιατι ο εκπαιδευτης πανω απο μιση ωρα τη μερα αποκλειεται να ασχοληθηκε και μετα το σκυλι ηταν στο κλουβι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul