helppppp !!!!

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
Ισως φταις εσυ περισοτερο και οχι ο σκυλος...Μηπως δεν εχεις ασχοληθει οσο χρειαζεται μαζι του?Μηπως δεν εχεις βρει το σωστο τροπο?Δεν ειναι ολα τα σκυλια φυσικα το ιδιο...Αλλη περιπτωση η σκυλιτσα σου και αλλη αυτη τωρα.
Ο εκπαιδευτης σας στο διαστημα που ειχε το σκυλι,δεν σας εδειξε πως θα δουλεψετε σωστα με το σκυλι?Χρειαζεται παρα πολυ υπομονη και επιμονη γιατι οπως ειπαμε και πιο πανω δεν ειναι ολα τα σκυλια ιδια...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
γιατι ο εκπαιδευτης πανω απο μιση ωρα τη μερα αποκλειεται να ασχοληθηκε και μετα το σκυλι ηταν στο κλουβι.
μπορεί ναι -μπορεί και όχι...δεν ξέρουμε....

αυτό που ξέρουμε είναι οτι το σκυλί είναι μόνο του σε μια πυλωτή.
Ζεί χώρια απο την αγέλη του, δεν πάει βόλτα, δεν κοινωνικοποιείται,δεν έχει ενδιαφέροντα, δεν ασχολείται κανείς ουσιαστικά μαζί του, ούτε με την εκπαίδευσή του αλλά ούτε και με άλλες του ανάγκες.

Και οι άνθρωποί του το μόνο που σκέφτονται είναι ότι το σκυλί ...''έχει κλειδώσει τον εγκέφαλό του '' .....δηλ. ότι έχει κάποιο πρόβλημα οπότε καλό θα ήταν γιαυτούς να το ξεφορτωθούν.....ενώ δεν αναρωτιούναι καν μήπως το πρόβλημα το έχουν αυτοί....:paja1::mad::(

αυτό με τους ''μαλακούς'' ιδιοκτήτες δεν το κατάλαβα και πολύ .......:confused:

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
μπορεί ναι -μπορεί και όχι...δεν ξέρουμε....

αυτό που ξέρουμε είναι οτι το σκυλί είναι μόνο του σε μια πυλωτή.
Ζεί χώρια απο την αγέλη του, δεν πάει βόλτα, δεν κοινωνικοποιείται,δεν έχει ενδιαφέροντα, δεν ασχολείται κανείς ουσιαστικά μαζί του, ούτε με την εκπαίδευσή του αλλά ούτε και με άλλες του ανάγκες.

Και οι άνθρωποί του το μόνο που σκέφτονται είναι ότι το σκυλί ...''έχει κλειδώσει τον εγκέφαλό του '' .....δηλ. ότι έχει κάποιο πρόβλημα οπότε καλό θα ήταν γιαυτούς να το ξεφορτωθούν.....ενώ δεν αναρωτιούναι καν μήπως το πρόβλημα το έχουν αυτοί....:paja1::mad::(

αυτό με τους ''μαλακούς'' ιδιοκτήτες δεν το κατάλαβα και πολύ .......:confused:
+1000

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Tara, μαλακο εννοω τον ιδιοκτητη που δεν εχει κανονες στον σκυλο του, που δεν ειναι σε θεση να επιβάλλει κανονες και δεν μπορει να σταθει στο υψος του σαν αρχηγος. Με λιγα λογια αυτόν που ο σκυλος τον αγνοει, δεν τον σεβεται και τον κανει ο,τι θελει.

Ο σκυλος του φιλου μας, όπως τον περιγραφει, θελει καποια πυγμη και σοβαροτητα και δεν είναι σκυλος για πολύ χιου χιου.

Επισης, αν εκπαιδευοταν σωστα, σε γενικες γραμμες και εστω με αποκλισεις θα ψιλοάκουγε και κατι θα του εμενε. Αυτος περασε και δεν ακουμπησε. Πρεπει να ηταν πολύ μάπα η εκπαιδευση.

Όλα τα άλλα οσα λες τα θεωρω όπως ειπα ολόσωστα.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
εγω λεω να ξαναπας τον σκυλο για εκπαιδευση σε εκπαιδευτη που θα δειχνει σε εσενα πως να εκπαιδευσεις τον σκυλο σου

οσο για το κροσε , δεν το θεωρω αδικο να παρεις τα λεφτα σου πισω ;) εν γνωση του εκανε λαθος εκπαιδευση στον σκυλο

Meli

Active Member
1 Οκτωβρίου 2009
37
0
Ναυπλιο
Tara, μαλακο εννοω τον ιδιοκτητη που δεν εχει κανονες στον σκυλο του, που δεν ειναι σε θεση να επιβάλλει κανονες και δεν μπορει να σταθει στο υψος του σαν αρχηγος. Με λιγα λογια αυτόν που ο σκυλος τον αγνοει, δεν τον σεβεται και τον κανει ο,τι θελει.

Ο σκυλος του φιλου μας, όπως τον περιγραφει, θελει καποια πυγμη και σοβαροτητα και δεν είναι σκυλος για πολύ χιου χιου.

Επισης, αν εκπαιδευοταν σωστα, σε γενικες γραμμες και εστω με αποκλισεις θα ψιλοάκουγε και κατι θα του εμενε. Αυτος περασε και δεν ακουμπησε. Πρεπει να ηταν πολύ μάπα η εκπαιδευση.

Όλα τα άλλα οσα λες τα θεωρω όπως ειπα ολόσωστα.

Συμφωνώ απολύτως!!!!
Και πιστευω οτι όλα έγιναν στραβα!
Και η εκπαίδευση του σκυλιου έγινε άρπα-κόλα, και η εκπαίδευση του ιδιοκτήτη ελλιπής και η συνεχιση της εκπαιδευσης στο σπιτι ανύπαρκτη!
Και ίσως το τελευταίο να είναι το πιο καθοριστικό!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
για να βάλεις κανόνες στον σκύλο σου πρέπει πρώτα να τους βάλεις στον εαυτό σου .........και να τους τηρείς.

και βέβαια δεν εννοώ εσένα:)

ggkR

Member
23 Ιανουαρίου 2010
17
0
για να βάλεις κανόνες στον σκύλο σου πρέπει πρώτα να τους βάλεις στον εαυτό σου .........και να τους τηρείς.

και βέβαια δεν εννοώ εσένα:)

pantws αν με γνωριζες δν θα σουνα τοσο αρνητικη προς εμενα.
και βλεπω οτι το στομα σ σταζει φαρμακι καθε φορα π γραφεις.
γιατι τοση κακια κ τοση σιγουρια οτι τα κανω ολα λαθος και οτι τν εχω παρατημενο.
σιγουρα πριν γραψεις διαβαζεις τι εχω γραψει πιο πριν?
ελεος μπρε συ!!!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
φιλε ggkr..

Νομιζω πραγματικα οτι αγαπας το σκυλο σου και θες να κανεις το σωστο, αλλα απο την αλλη φαινεσαι λιγο μπερδεμενος. Μπερδεμενος οσον αφορα στο τι σημαινει ενασχοληση, εκπαιδευση και κατοχη ενος τετοιου ζωου. Να ρωτησω καταρχην γιατι εχεις σκυλο, και γιατι Γερμανικο Ποιμενικο;

Ο εκπαιδευτης, που δεν ξερουμε ποιος ειναι οποτε λιγα μπορουμε να πουμε για αυτον, σου εδωσε καποιες οδηγιες. Τις ακολουθεις; Θα μου απαντησεις ναι.
Και εγω θα σου πω λοιπον οτι δεν τις ακολουθεις.

του λεω κατσε!!!μη!!!
αλλα μ μυριζουν αερια!!!
ε μετα τν γραφω κ γω
φευγω και κατεβαινω αργοτερα
προσπαθω να μν τον ενθαρρυνω αλλα *******!!!
σιγουρα ο εκπαιδευτης πρεπει να σου ειπε οτι,
βγαζουμε βολτα το σκυλο μας να χαλαρωσει, να κανει την αναγκη του, να νιωσει ομορφα (που εχει να μας δει και ωρα γιατι ειναι "κατω" :mad: ) και μετα ξεκιναμε τις ασκησεις!

Η βολτα ομως λες οτι ειναι γολγοθας! Μηπως την εχετε εγκαταλειψη αυτη τη δραστηριωτητα μεχρι ο σκυλος να ηρεμησει; ...σταματαω εδω, και περιμενουμε τα νεα σου.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Λοιποοοοοον μαλιστα!!!

Παμε λιγο...εχεις εναν υπερκινητικο Γερμανικο Ποιμενικο που λες οτι εχεις παει στον εκπαιδευτη και τον εκπαιδεψε σε 3 βδομαδες!Οκ!Ειναι μικρο το διαστημα αλλα ας το καταπιω!Λες οτι δεν ησουν εσυ εκει!Λαθος τακτικη του εκπαιδευτη και δικη σου που το διαλεξες!Οκ ο εκπαιδευτης τελοσπαντων κανει οτι κανει και εκπαιδευει τον σκυλο σου και στον δινει ετοιμο στο κουτι εκπαιδευμενο!Ο σκυλος εχει μαθει εντολες,οκ!Ας διαχωρισουμε εδω λιγο την δουλεια του!Εσυ κατηγορεις τον εκπαιδευτη που δεν εκανε καλη δουλεια?Πως αφου λες οτι εχει εκπαιδευσει και την σκυλιτσα σου παλαιοτερα!Οποτε?Τι?Αρα αν και λαθος τακτικη η εκπαιδευση εκανε δουλεια!Αρα γιατι θελεις να του δωσεις κροσσε και λοου?

Παμε παρακατω...ο σκυλος ερχεται σπιτι!Ο σκυλος μενει κατω στην πυλωτη,ουσιαστικα μονος του!Με το "μονος του" εννοω οτι δεν ειναι μεσα στο διαμερισμα με σας,την αγελη του!Ο σκυλος δεν εκτονωνεται οπως θα επρεπε κανονικα να εκτονωνεται ενας Γερμανικος Ποιμενικος της ηλικιας αυτης!Και εκτονωση δεν εννοω καθολου την βολτα που παμε για να κανει τις αναγκες του!ΦΥΣΙΚΑ και θελει πολυ παραπανω!1ο λαθος αυτο που παραγει την υπερκινητικοτητα!

Παμε παρακατω...ο σκυλος ξεχναει αυτα που εχει μαθει στο εκπαιδευτηριο και κανει τα δικα του!Το λαθος αυτο προερχεται απο το οτι δεν ησουν και εσυ μαζι στο εκπαιδευτηριο να τον εκπαιδευσεις εσυ που θα μαθαινες απο τον εκπαιδευτη!Να το και το 2ο λαθος που παραγει την ανυπακοη!

Χμμμ εγω ξερεις τι βλεπω?Οτι ενας φυσιολογικος Γερμανικος Ποιμενικος απο λαθος εκπαιδευτη πηγε σε λαθος ιδιοκτητη!

Να κοιταξεις να τραβιεσαι με τον μικρο σου για εκτονωση τρελη γιατι ετσι αρμοζει σε ενα τετοιο σκυλο!Και μεσα απο την εκτονωση που θα δεχεται απο σενα και απο τις βολτες σου του περνας και τις εντολες της Βασικης Υπακοης!Ετσι πανε αυτα τα πραγματα φιλτατε!Το παιχνιδι και η εκτονωση ειναι ευεργετικο για εναν τετοιο σκυλο και μεσα απο αυτο μπορεις να του περασεις ποοοολλα μηνυματα και εντολες!

Εκπαιδευση του τυπου "του λεω μια εντολη",δεν την εκτελει,τσαντιζομαι,ανεβαινω πανω και μετα ξανακατεβαινω και του ξαναλεω δεν πιανουν ΦΥΣΙΚΑ!Ο σκυλος σου θελει δουλεια απο σενα!Ουτε επιθετικες συμπεριφορες ανεφερες ουτε τιποτα οποτε αρχισε σιγα σιγα να περνας ποιοτικο χρονο μαζι του και οχι πασσαλειματα!!!

Να σου ζησει!Μακαρι να γινει κατι και να αντιστραφει η κατασταση γιατι τα λατρευω τα Γερμανικα Ποιμενικα,ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ σκυλια και ειναι κριμα τετοια σκυλια με τετοια σπιρταδα και εξυπναδα να μην τα δουλεουμε οπως τα αρμοζει!

Ειναι πραγματικα κριμα να τους δινουμε κατι λιγοτερο απο αυτο που τους αρμοζει!!!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Χμμμ εγω ξερεις τι βλεπω?Οτι ενας φυσιολογικος Γερμανικος Ποιμενικος απο λαθος εκπαιδευτη πηγε σε λαθος ιδιοκτητη!

αχ αχ αχ. . . . ποσο συμφωνω! Αυτα τα σκυλια που μονο μιλια δεν εχουν, πρεπει να εισαι τελειως αχρηστος για να σε φερουν σε τοσο δυσκολη κατασταση! Πρεπει να μην ασχολεισαι ουτε το ελαχιστο για να σου δημιουργησουν προβλημα! Εγω εχω την εντυπωση οτι ο "φιλος" που γραφει το θεμα, περναει περισσοτερη ωρα στο kick box παρα με το σκυλο του. Και αν και ειμαι παρα πολυ του αθλητισμου, τετοιου ειδους προφιλ (πολεμικες τεχνες, δυναμικος σκυλος και λιγο μαγκια κλανια που λενε..) με παραπεμπουν σε αλλα πραματα.... :mad:

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
Εγω εχω την εντυπωση οτι ο "φιλος" που γραφει το θεμα, περναει περισσοτερη ωρα στο kick box παρα με το σκυλο του. Και αν και ειμαι παρα πολυ του αθλητισμου, τετοιου ειδους προφιλ (πολεμικες τεχνες, δυναμικος σκυλος και λιγο μαγκια κλανια που λενε..) με παραπεμπουν σε αλλα πραματα.... :mad:
πρόσεξε τι γράφεις γιατί μάλλον δεν προσέχεις τι διαβάζεις...δυνατό κροσέ και low kick...άσε που μπορεί τελικά να ξυπνήσει ο σκύλος και να σε φάει (όπως επιβάλλεται από το πρότυπο του άλλωστε) :D :D :D

gsdog

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2009
136
1
αν και αρκετα αρχαριος στο θεμα σκυλος-εκπαιδευση κτλ, απο αυτα που καταλαβα απο τα γραφομενα του φιλου, μαλλον δεν εχει αναλυθει σωστα το θεμα..

μας ειπε καταρχην οτι τον πηρε 30 ημερων, επομενως petshop ή byb.. και ενα κουταβι 30 ημερων ειναι πολλα αυτα που δεν προλαβε να μαθει απο την πραγματικη του αγελη.. αλλα ας κανουμε οτι το παραβλεπουμε αυτο.

το σκυλι εκπαιδευτηκε, αληθεια φιλε σε τι ηλικια? με εναν εκπαιδευτη, που πιθανον κανει καλη δουλεια αν κρινουμε απο τον προηγουμενο σκυλο.

Η εκπαιδευση διηρκησε 3 βδομαδες και μετα αρχισαν τα κοινα μαθηματα, παρουσια ιδιοκτητη, ωστε ο εκπαιδευτης να εκπαιδευσει και τον φιλο μας, επομενως δε βλεπω κατι το μεμπτο. (αν δεν εγιναν ετσι τα πραγματα φιλε μου, διορθωσε με).

Κρινοντας απο την ηλικια του σκυλου, 14 μηνων, η εκπαιδευση πιθανον εγινε πριν απο 6-7 μηνες.. Σαυτους τους 6-7 μηνες εσυ φιλε μου, ποση ωρα ημερησιως καταναλωνεις για την εκπαιδευση του σκυλου σου? Μηπως παραμελησες το πιο βασικο για μενα πραγμα, την επαναληψη των εντολων καθημερινα?? Μηπως τον αφησες και free για λιγο καιρο πιστευοντας οτι τα ξερει? Οταν δεν εκτελουσε σωστα, ποια ηταν η αντιδραση σου??

Επισης πρεπει να μας πεις αναλυτικα, το καθημερινο προγραμμα του σκυλου. Και να βγαλουμε και καποια συμπερασματα για το κατα ποσο εχει καταλαβει την ιεραρχια..

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
πρόσεξε τι γράφεις γιατί μάλλον δεν προσέχεις τι διαβάζεις...δυνατό κροσέ και low kick...άσε που μπορεί τελικά να ξυπνήσει ο σκύλος και να σε φάει (όπως επιβάλλεται από το πρότυπο του άλλωστε) :D :D :D
Θα συμφωνησω με το δευτερο κομματι, αλλα στο πρωτο δεν καταλαβα τι εννοεις. Μην κανουμε θεμα τωρα αν προκειται για Kick Box ή Muay Thai.. ελεος.... :shock:

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Χαίρομαι που υπάρχει η κατανόηση στην ανάγκη του σκύλου. αυτός ο σκύλος είναι ένας υπερκινητικός σκύλος με έλειψη άσκησης και εκπαίδευσης.
Ο σκύλος χρειάζετε παιχνιδι μαζί μας. Βόλτα 'οχι μόνο για εκτόνωση αλλά μέσω της βόλτας χτιζουμε την σχεση μας ( όπως το ποιος ειναι ο αρχηγός). Και την εκπαιδευση. που ποτέ δεν σταματα, κάθε μερα ειναι και ένα βήμα μεχρι την ενηλικιωσή του.
Με πειθαρχεία,αγάπη, υπομονη και πολυ χρόνο, και ο πιο δυσκολος σκύλος μπορεί να γίνει ο τέλειος συντροφος!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Με πειθαρχεία,αγάπη, υπομονη και πολυ χρόνο, και ο πιο δυσκολος σκύλος μπορεί να γίνει ο τέλειος συντροφος!!
Θα έλεγα ότι ο δύσκολος σκύλος κάτω απο προϋποθέσεις μπορεί να γίνει πραγματικά ο τέλειος σκύλος .
Και αυτό γιατί έχουμε ασχοληθεί και δουλέψει πολύ μαζί του, γιατί έχουμε ξεπεράσει εμείς οι ίδιοι δικά μας θέματα και έχουμε γίνει καλύτεροι,γιατί έχουμε μάθει πολλά για μας αλλά και για το σκυλί μας και γιατί νιώθουμε την χαρά της δημιουργικής σχέσης μαζί του κάτι που το σκυλί το καταλαβαίνει πολύ καλά!:)

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
τελος με το ''διωξει''
εννοω να τον δωσουν σε ενα γνωστο στου διαολου το πατερα π εχει μια μαντρα να φυλαει σκαφη ενοικιαζομενα!!!
παρατιμενος δλδ!!
γιαυτο κ προσπαθω να βρω γρηγορα λυση για να μν συμβει κατι τετοιο!
τν αγαπαω το χαζουλη!!

το ασχημο αν ειναι αν βγω εκτος εαυτου!!!
γενικα ειμαι φιλικος με τα ζωα και ''ανθρωπος'' με τους ανθρωπους!!!
δν θελω να φτασω στο επιπεδο αυτο μαζι του γιατι δεν θα του αρεσει καθολου!!
εχω δυνατοαριστερο κροσε κ γρηγορο low kick!!!
προσπαθω οσο πιο ηρεμα κ φυσικα να τν ηρεμησω αλλα τπτ!!!
Mήπως να σε λυπηθούμε κιόλας ?
Να έρθουμε και για συμπαράσταση οταν θα τον έχεις στείλει να φυλάει την μάντρα ?
Εγω λέω να ξεκινήσεις με κάνα παραλάιζερ έχοντας του περασμένο λαιμοπνύχτη και αν δεν ακούει άρχισε το στα μπουκέτα...

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕΓΑΛΕ....
Χάρισε το σκυλάκι τώρα που είναι νωρίς ακόμα σε κάποιον που να μπορεί να ασχολείται μαζί του και να έχει υπομονή. Ο σκύλος δεν είναι σάκος του μπόξ.

Last edited by a moderator:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
τι εννοείς ...να τον διώξουμε απο το σπίτι;

τι είναι για σένα η φροντίδα του σκύλου? φαγητό?νερό?
μπαρντόν .....αλλά οι mod μάλλον πρέπει να κοιτάξουν και να διορθώσουν τη παράθεση του ποστ του VasillisOO γιατί αυτή είναι η απάντηση του ggkR στο ερώτημα μου που του έκανα και βέβαια όχι αυτό που λέω εγώ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul