αυτο προσπαθω να εξηγησω,,,,,δεν εδωσα μια,,,ο ανθρωπος εβαλε αγγελια στο ιντερνετ,ετυχε να ειναι γνωστος μ,ου και ετσι το πηρα,,,και με βαλατε και τον πηρα τον ανθρωπο η ακυρη σημερα μετα απο τοσο ακιρο γ ν μ πει τι?οτι οι γονεις εχουν πεμ\ντιγκρι και θα μου τ στειλειΔιαβάζω πολλά παρόμοια ποστ και ορισμένες φορές εκνευρίζομαι...
Απλά θέλω να ρωτήσω κάτι.
Το κουταβάκι του αληταρά του ανεύθυνου ιδιώτη που πρέπει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί και που φτερνίζεται καθημερινώς...που θα καταλήξει αν δεν το πάρει κανείς;
Τι μανία έχετε ορισμένοι να τη λέτε σε όποιον νέο μπει στο φόρουμ αν έχει σκύλο από ιδιώτη;;
Δεν με ενδιαφέρει αν ο ιδιώτης ζευγάρωσε επίτηδες τα σκυλιά του ή έχει ένα και του το κουτουπώσανε.
ΕΝΑ με νοιάζει και ερωτώ, ασπρίζουν που ασπρίζουν τα μαλλιά μου, θα μου πέσουν κιόλας...
από τη στιγμή που έγινε μια γέννα, θα συμβουλεύσω εγώ τον φίλο μου ή την φίλη μου να μην πάρει κουτάβι από τη γέννα αυτή...με ρίσκο το κουτάβι αυτό να καταλήξει ή στο δρόμο ή σε φιλοζωική αν είναι τυχερό...ΑΛΛΑ να πάει να πάρει από εκτροφείο!!
Και αν το κουτάβι αυτό είναι τυχερό και το πάει κανας φιλόζωος σε φιλοζωική...θα πάει τώρα ο φίλος μου να δει τι σκυλάκια υπάρχουν στην φιλοζωική που λέμε...ααα και παίρνει αυτό το (ενήλικο πλέον ίσως) κουταβάκι που βγήκε από μια ανεύθυνη γέννα που λέγαμε παραπάνω...
Μπράβο φίλε/φίλη μου καλή που έσωσες ένα σκυλάκι και το υιοθέτησες από την φιλοζωική...
Αλλά τους μήνες που πέρασε στο δρόμο, την πείνα και τις κακουχίες που πέρασε μέχρι να φτάσει εκεί (που δεν είναι και 5άστερο ξενοδοχείο για να λέμε την αλήθεια...) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Αρκεί εμείς να πούμε το ΣΩΣΤΟ! Ναι σε εκτροφέα, ναι σε φιλοζωική, όχι σε γέννα ιδιώτη!
Εγώ αυτή τη λογική δεν την καταλαβαίνω.
Σίγουρα θα μου δώσετε πολλοί τα επιχειρήματά σας, για να καταλάβω.
Υ.Γ. Έχω εκτροφικό σκύλο (έχω σκάσει φράγκα δλδ με ΠΕΝΤΙΓΚΡΙ γνήσιο παρακαλώ) και για τον ιδιώτη που μιλάμε δεν θα έδινα φράγκο (για να πάρω το κουτάβι του).