halloooooooo

ioannalk

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2013
100
0
32
πειραιας
Εγώ απλά λέω οτι τα αδέσποτα σε γενικές γραμμές είναι πιο υγιή. Το έχω παρατηρήσει και το έχω διαβάσει και εδώ. Νομίχω η Κυβέλη έλεγε οτι ο ελβις τρέχει κάθε λίγο και λιγάκι στον κτηνίατρο ενώ ο Τζεράκος; Τζιμάκος; οχι.
δηλαδη ενα αδεσποτο θα ειναι πιο υγειης απο τον δικο σου σκυλο?

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ....κοβομαι μ αυτα που λες,,,,,δικη μου γνωμη,τα αδεσποτα ειναι γεννημα αδεσποτων,και σε καμια περιπτωση δεν ειναι πιο υγειη απο τ σκυλια που ζουν σ σπιτι και εχουν καποιον να τα φροντιζει
Κι όμως ισύχει. Μπορεί να μην είναι πιο υγιή απο τα καθαρόαιμα( που έτσι όπως έχουν καταντήσει είναι) αλλά σίγουρα ενα γέννημα-θρέμα αδέσποτο είναι πιο υγιές απο ενα σκυλί που θα τα έχουν γεννήσει σκυλιά ιδιωτών, που και αυτά με την σειρά τους είναι απο ιδιώτη κλπ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.120
Οχι δεν σε κοροειδέυω αλήθεια! Ετσι είναι το στυλ του σεα μολ. Ειδικά με τους καινουρίους
:confused::confused::confused:

GSD περιορίσου σε παρακαλώ, στην ερμηνεία του δικού σου στυλ, και άσε την μετάφραση για το στυλ των άλλων. Ο καθένας μας, αν θέλει, μπορεί μια χαρά, να δικαιολογήσει [αν χρειάζεται] τον τρόπο γραφής του. Δεν χρειάζεται η δική σου παρέμβαση.

Ιωάννα, η φιλοζωική, η πρώτη δουλειά που κάνει, είναι να στειρώνει τα αδέσποτα που βρίσκει στους δρόμους, γιατί κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να τα ξεφορτωθούν. Μην λέμε ότι να 'ναι σε παρακαλώ και μην ισοπεδώνεις καταστάσεις. Δεν φταίνε οι φιλοζωικές για τα αδέσποτα. Αντιθέτως παλεύουν με νύχια και με δόντια, γιατί άλλα μέσα δεν διαθέτουν, να φροντίσουν όσο περισσότερα μπορούν. Λίγο σεβασμό λοιπόν στο έργο τους, θα σε παρακαλέσω.

ioannalk

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2013
100
0
32
πειραιας
Κι όμως ισύχει. Μπορεί να μην είναι πιο υγιή απο τα καθαρόαιμα( που έτσι όπως έχουν καταντήσει είναι) αλλά σίγουρα ενα γέννημα-θρέμα αδέσποτο είναι πιο υγιές απο ενα σκυλί που θα τα έχουν γεννήσει σκυλιά ιδιωτών, που και αυτά με την σειρά τους είναι απο ιδιώτη κλπ.
αυτο που λες δεν στεκει,,,το σκυλι στο δρομο ειναι πιο ευαλωτο σε αρρωστιες κλπ.....για αυτο και οι περισσοτεροι φοβουνται τν επαφη του σκυλου τς με αδεσποτα,,,,αν ειναι υγειη γτ τ μαζευουν οι φικλοζωικεσ???αν και οποτε θελησουν,γιατι οι περισσοτερες φιλοζωικες,πραγματικα δεεεεν

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη

GSD περιορίσου σε παρακαλώ, στην ερμηνεία του δικού σου στυλ, και άσε την μετάφραση για το στυλ των άλλων. Ο καθένας μας, αν θέλει, μπορεί μια χαρά, να δικαιολογήσει [αν χρειάζεται] τον τρόπο γραφής του. Δεν χρειάζεται η δική σου παρέμβαση.

Ιωάννα, η φιλοζωική, η πρώτη δουλειά που κάνει, είναι να στειρώνει τα αδέσποτα που βρίσκει στους δρόμους, γιατί κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να τα ξεφορτωθούν. Μην λέμε ότι να 'ναι σε παρακαλώ και μην ισοπεδώνεις καταστάσεις. Δεν φταίνε οι φιλοζωικές για τα αδέσποτα. Αντιθέτως παλεύουν με νύχια και με δόντια, γιατί άλλα μέσα δεν διαθέτουν, να φροντίσουν όσο περισσότερα μπορούν. Λίγο σεβασμό λοιπόν στο έργο τους, θα σε παρακαλέσω.
Δεν το είπα για κακό...

ioannalk

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2013
100
0
32
πειραιας

ξερεις ποσο καιρο προσπαθω να επικοινωνησω με φιλοζωικη για να κανει κατι για τα 5 σκυλια που κυκλοφορουνε εξω απο το μαγαζι που δουλευω?δινω οσο κοσο σε οποιον το καταφερει

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
αυτο που λες δεν στεκει,,,το σκυλι στο δρομο ειναι πιο ευαλωτο σε αρρωστιες κλπ.....για αυτο και οι περισσοτεροι φοβουνται τν επαφη του σκυλου τς με αδεσποτα,,,,αν ειναι υγειη γτ τ μαζευουν οι φικλοζωικεσ???αν και οποτε θελησουν,γιατι οι περισσοτερες φιλοζωικες,πραγματικα δεεεεν
Τα σκυλιά που έχουν μεγαλώσει στον δρόμο έχουν αποκ΄τησει πιο γερά αντισώματα και ανταπεξέρχονται καλύτερα στις αρρώστιες. Ενας σκύλος του δρόμου, εαν πάθανε κάλαζαρ, θα το ξεπερνούσε πολύ πιο έυκολα απο οτι ενας σπιτίσιος, γιατί πολύ απλά μεγάλωσε μέσα στις δυσκολίες και τα μικρόβια κλπ. και έχει μάθει να τα βγάζει πέρα! Είναι όπως οι βουνίσιοι που αντέχουν περισσότερο στις αρρώστιες κλπ :p

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
ξερεις ποσο καιρο προσπαθω να επικοινωνησω με φιλοζωικη για να κανει κατι για τα 5 σκυλια που κυκλοφορουνε εξω απο το μαγαζι που δουλευω?δινω οσο κοσο σε οποιον το καταφερει
Οι φιλοζωικές είναι φίσκα. Δεν μπορούν να μαζύουν όλα τα αδέσποτα της γης. Εφόσον μπορείς (αν μπορείς) εσύ κάντο εσύ και μην ανακατέυεις φιλοζωικές.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.120
Δεν έχουν καμμία υποχρέωση Ιωάννα. Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ούτε καν ιδιωτικοί.

Εσύ που τα βλέπεις κάθε μέρα αυτά τα σκυλιά, τι κάνεις γι'αυτά;

ioannalk

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2013
100
0
32
πειραιας
Οι φιλοζωικές είναι φίσκα. Δεν μπορούν να μαζύουν όλα τα αδέσποτα της γης. Εφόσον μπορείς (αν μπορείς) εσύ κάντο εσύ και μην ανακατέυεις φιλοζωικές.
εμα τωρα φασκεις και αντιφασκεις...δεν σ ειπα εγω να τα μαζεψει αλλα σιγουρα μπορει ν κανει περισσοτερα απο οτι μπορω εγω,,,να τα παρω σπιτι μου?μενω σε μια γκαρσονιερα οπου και το ενα που εχω δεν χοραει....ψαχνω αλλο σκεψου

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
ναι αυτο το ξερω απο πρωτο χερι.,,,,ειμαι απο χωριο :p
Και η γιαγία μου και η μαμα μου και όλα μου το σοι! Η γιαγία μου είναι 84 και μοιάζει για 65, και κάθε φορά που αρρωσταίνει το περνάει έτσι! Ενώ εδω άλλες φίλες της, στην πόλη είναι πολύ καιρό στο κρεβάτι! Ετσι και τα δέσποτα με τα σπιτίσια

ioannalk

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2013
100
0
32
πειραιας
Δεν έχουν καμμία υποχρέωση Ιωάννα. Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ούτε καν ιδιωτικοί.

Εσύ που τα βλέπεις κάθε μέρα αυτά τα σκυλιά, τι κάνεις γι'αυτά;
καταρχην,δεν πλησιαζονται με τιποτα,,,μια μερα που πηγαιναμε για δουλεια με τν κοπελα που δουλκευουμε μαζι,τισ εσκισαν ολο το μπουτι,,,ολο τ βραδυ ητασ στο νοσοκομειο....

ioannalk

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2013
100
0
32
πειραιας
Και η γιαγία μου και η μαμα μου και όλα μου το σοι! Η γιαγία μου είναι 84 και μοιάζει για 65, και κάθε φορά που αρρωσταίνει το περνάει έτσι! Ενώ εδω άλλες φίλες της, στην πόλη είναι πολύ καιρό στο κρεβάτι!
εμενα ι δικη μου εσπασε το ποδι και δεν τ καταλαβε,,,απλα την πονουσε :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.120
Αφού δεν πλησιάζονται, πως την δάγκωσαν; :confused:
Και προπάντων...γιατί;

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
καταρχην,δεν πλησιαζονται με τιποτα,,,μια μερα που πηγαιναμε για δουλεια με τν κοπελα που δουλκευουμε μαζι,τισ εσκισαν ολο το μπουτι,,,ολο τ βραδυ ητασ στο νοσοκομειο....
Απλά σου λέμε οτι οι φιλοζωικές δεν έχουν που να τα βάλου, γι αυτό άλλωστε θα δεις πολλές αγγελίες που ζητείτε προσωρινή φιλοξενιά, επειδή δεν χωράνε στην φιλοζωική. Αλλο να πεις την φιλοζωική να μεσολαβήσει για να τα πιάσουνε και μετά να τα φιλοξενήσεις εσύ και άλλο να της αναθέσεις και την φιλοξενία. Δεν είναι οτι δεν θέλουν απλά δεν μπορούν, δεν χωράνε, όπως δεν χωράνε και στο σπίτι σου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα