οχι επειδη εχασα αφτο θα ηταν το σεβαστο αλλα επειδη μονος του ο σκυλος και με χαρακτιρησμο εξαιρετος δεν του δωσανε το καλυτερο φυλις και οταν τους ειπα αν δεν αξιζει ο σκυλος δεν θελω να μου κανεται χαρη γραψται ενα πολυ καλος να μπορω να το χωνεψω και εγω γιατη δεν παιρνη το καλυτερο φυλης.
Και μου ηπανε οτι ο σκυλος αξιζει αλλα ειναι θεμα του κριτη και οταν ρωτησα αυτο απο τον κανονισμο δεν νομιζω οτι προβλεπεται μου ειπαν κανε ενστανση πληρωσε 200 ευρ. και θα το εξετασουμαι. ψανοντας και εχω ερθει σε επαφη με πολους ελληνες κριτες αυτο δεν το εχουν ξανασυναντηση.
Και κοιτα για να μην ξεγελιομασται η εκθεσεις αυτου του τυπου ειναι για εσας τους εκτρωφεις.
κανενας ιδιωτης δεν θα μπορεση να σταθη μπροστα σε ενα εκτρωφειο οσο καλος και να ειναι ο σκυλος του.
μην το ψαξουμε παραπανω για το τη παιζονται στης εκθεσεις
γιατη βρωμαει πολυ.
Υ.Γ τον χαρακτιρισμο τον εχω αν ποτε θελης να τον δεις.
ελπίζω να μην εκανες ένσταση τα λεφτά σου θα έχανες.
άλωστε δεν γίνοντε δεκτές ενστάσεις που να αφορούν τις κρίσεις των κριτών.
στο θέμα μας τώρα
οι εκθέσεις δεν ειναι για τους εκτροφείς αλλά για όλους
πάντως ειναι οντως δύσκολα για κάποιον ιδιώτη να σταθεί δίπλα σε εναν εκτροφέα.
ο εκτροφέας ΞΕΡΕΙ να διαλέγει το υποσχόμενο κουτάβι.
ο εκτροφέας ΞΕΡΕΙ να μεγαλώνει το υποσχόμενο κουτάβι
ο εκτροφέας ΞΕΡΕΙ να γυμνάζει το υποσχόμενο κουτάβι
ο εκτροφέας ΞΕΡΕΙ να παρουσιάζει το σκυλί μέσα στον στίβο
τέλος για το καλύτερος φυλής θα σε παραπέμψω στο
Άρθρο 21.
Οι κριτές έχουν το δικαίωμα να απονείμουν το C.A.C. μόνο, σε έναν αρσενικό σκύλο (κάτοχο του πρώτου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην κατηγορία Ανοικτή Αρσενικών ή Εργασίας Αρσενικών ή Πρωταθλητών Αρσενικών ) και σε έναν θηλυκό σκύλο (κάτοχο του πρώτου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην κατηγορία Ανοικτή θηλυκών ή Εργασίας θηλυκών ή Πρωταθλητών θηλυκών) και μόνον εάν, κατά την κρίση τους, ο σκύλος είναι τέτοιας εξαιρετικής ποιότητας.
Άρθρο 22.
Ακόμα και εάν έχει αποδώσει τον χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», ο κριτής έχει το δικαίωμα να μην απονείμει το C.A.C., εάν πιστεύει ότι ο σκύλος δεν είναι απολύτως άξιος μίας τέτοιας υψηλής διακρίσεως.
προφανώς λοιπόν ο κριτής έκρινε οτι ο σκύλος σου δεν ήταν άξιος της βράβευσης