Great Dane από Ουγγαρία και εκθέσεις μορφολογίας

invader

Member
15 Μαϊου 2008
17
0
53
ΠΑΤΡΑ
hello

Ρε greedy τι έπαθες και θες δικηγορο? :eek::eek::-\":-\"

Δεν επιτρέπονται τα greeklish στο φόρουμ! admin

Last edited by a moderator:

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Ο τιτλος " Καλυτερος φυλης" μπορει να μην αποδοθει στον μοναδικο εκπροσωπο της φυλης εαν και εφοσον ο κριτης πιστευει οτι το δειγμα δεν ειναι αρκετα καλο για τον τιτλο. Το ιδιο συμβαινει και για το "καλυτερο κουταβι" και το "καλυτερος νεων". Σε κουταβι μου εχει συμβει-πολλα υποσχομενος πρωτος-οχι καλυτερο κουταβι φυλης.
Ο χαρακτηρισμος "εξαιρετος" δεν εξασφαλιζει απαραιτητα οτι το δειγμα ειναι ικανο να εκπροσωπισει τη φυλη στον κεντρικο στιβο. Πιθανολογω οτι αν ηταν ενηλικο δεν θα του εδινε CAC-CACIB oυτε καν RCAC.

brillians

Active Member
14 Ιουλίου 2008
33
0
Ο τιτλος " . Πιθανολογω οτι αν ηταν ενηλικο δεν θα του εδινε CAC-CACIB oυτε καν RCAC.
ενταξει καταλαβα.αρα οεπομενος κριτης που του το εδωσε μπορει το λιγοτερο να παει για κουρεμα ο ασχετος.τελος παντων για μενα το θεμα παρατραβηξε.πεστε μου απλα πως . περασατε το καλοκαιρι και τι κανουν τα ζημια ρικα κουταβια σας .και καλο χειμωνα να εχ:Dουμε ολοι!:p:):rolleyes::cool:;)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εγώ δεν πήγα πουθενά και όλο έτρεχα
καλά που καναμε λίγο χαβαλέ κι εδώ

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
που θα παει θα ξημερωσει μια ασπρη μερα και για μας κανε κουραγιο
το μόνο κουράγιο που κάνω

είναι που δεν αρχίζω τα γιαουρτώματα

είναι ένας τρόπος κι αυτός για άσπρη μέρα:)

brillians

Active Member
14 Ιουλίου 2008
33
0
καλημερα μεσα στην αισιοδοξια σε βρησκω και εσενα του στυλ η ζωη ειναι ωραια αλλα τα εχει με αλλον.:(:(δεν μπορει ομως κατι θα γινει καλο που θα παει:-|:-|.αμα θες κατι ειμαι ολο αυτια,γεια:tel::tel::tel: