αααμα γιατί να βάλει Πολύ Καλός???
ο κριτής έκρινε ότι είναι άξιος για εξαίρετος αλλά όχι για άλλο τίτλο.
αυτό εχεις μπερδέψει
το εξαίρετος είναι εξαίρετος
τίποτα παραπάνω , τίποτα παρακάτω
Last edited:
αααμα γιατί να βάλει Πολύ Καλός???
ο κριτής έκρινε ότι είναι άξιος για εξαίρετος αλλά όχι για άλλο τίτλο.
αυτό εχεις μπερδέψει
το εξαίρετος είναι εξαίρετος
τίποτα παραπάνω , τίποτα παρακάτω
λυπάμαι,νομίζω οτι χάνετε οχι γιατί ο σκύλος είναι κακός,αλλά γιατί αντί να κοιτάτε τη δουλειά σας και να δείξετε οσο καλύτερα γίνεται το σκύλο σας,κοιτάτε ξεκάθαρα τον "αντιπαλο",μη τυχόν και σας κερδίσει.......άδικα!καλημερα ειμαι η γυναικα του brillians και οχι ο ιδιος και για οποιον θελει να βρισει το επαγγελμα μου κανω το πολυ προστυχο επαγγελμα του ταμια.θελω να σας τονισω ορισμενα σημεια 1/οταν εγηνε η ιστορια με το 2ο παιδι μου ο κριτης που το εξετασε τον προηγουμενο σκυλο και τον εβγαλε καλυτερο φυλης τον εξετασε ξαπλωμενο και αντε το πολυ καθιστο ο δικος μου αντιθετα εκανε ολο το σωου οπως του εδειξε ο εκπαιδευτης του μαλλον εχει αλλαξει το στυλ και το δεν ξεραμε συγνωμη εσεις ως εκτρωφεις γνωριζεται καλυτερα 2/εγω σαν μητερα νιωθω περηφανη για καθε πρωτια που μου φερνουν τα παιδια αλλα αν γινει το αντιθετο τα αγαπαω παλι το ιδιο αλλα γινομαι τουρκος οταν τα αδικουν3/ειναι ευκολο να μου πειτε 3νικετες στις τελευταιες εκθεσεις που να ειναι καθαρα ιδιωτες4/θα παρακαλεσω επισης να μην σχολιαστει η οικογενεια μου γιατι γινομαι σκυλα5/και sofhia αν δεν υπηρχαν οι bad loosers δεν θα υπηρχατε ουτε εσεις ευχαρηστω για την φιλοξενια
ok,όπως νομίζεις!!!!!!!!!!!!!!άλλωστε,με τέτοια νοοτροπία,γιατί πας στις εκθέσεις?να βρουν στο σκύλο σου ελαττώματα????α,παπαπαπαπα........sofia παραδεχομαι πως εχεις δικιο και εγω τεραστιο αδικο και βλεπω απο αυτα που μου ειπες και αυτα που ειδα οτι ηταν λαθος μου που τον εκπαιδευσα ηταν λαθος που τον προετοιμαζα για εκθεση δεν γνωριζα οτι εχουν αλλαξει τον τροπο παρουσιασης στις εκθεσεις και τωρα του μαθαινω να μην κουραζη τους κριτες και του μαθαινω πως θα γινει ο μιστερ ρουχλας της χρονιας μπορει και να στειλω απλα μονο μια φωτογραφια του σιγουρα ετσι δεν θα ενοχλησει κανενανα και το μικρουλη μου ειναι κορυφη
καλη μου θα σου ελεγα πριν μου απαντησεις να διαβασεις τι γραφω γιατι καπου χανεις τον ειρμο αυτον πουλεωok,όπως νομίζεις!!!!!!!!!!!!!!άλλωστε,με τέτοια νοοτροπία,γιατί πας στις εκθέσεις?να βρουν στο σκύλο σου ελαττώματα????α,παπαπαπαπα........
Κατσε σπίτι σου άνθρωπέ μου,να κερδίζεις κιόλας μόνος σου,κι άσε τους παλιοεκτροφείς να παλεύουν να βρούν ελλατώματα στα παλιόσκυλά τους,και να τα βελτιώνουν κιόλας.........................
Aυτή είναι η μονη αναφορά που γίνεται στο Best of Breed, η αναφορά γίνεται μέσα στο section ''CACIB'' και το best of breed δεν αναφερεται κάν σαν τίτλος.The dog and the bitch which were proposed for the CACIB, the best junior dog and the best junior bitch which have received the qualification ”1st Excellent” in the Junior class, the best veteran dog and the best veteran bitch which have received the qualification “1st Excellent” in the Veteran class compete for the Best of Breed.
Αν και τα περισοτερα που λετε παραπανω ειναι κινεζικα για μενα και ισως σκεφτητε τι θελει και πεταγετε ο ασχετος, μου εκανε φοβερη εντυπωση αυτο που ειπε ο Προμηθέας.Σοβαρα μιλατε οτι σε αυτους τους διαγωνισμους που λετε, υποχρεωνετε ο σκυλος να εχει την ουρα του σε συγκεκριμενο υψος;Ο λόγος ήταν πως η σκύλα, λανθασμένα κατά την γνώμη του, έφερε την ουρά της στο ύψος της πλάτης και λίγο ψηλότερα κατά την κίνηση
Δυστυχώς greedy έχεις απόλυτο δίκιο. Ειδικά σε φυλές όπου αποδίδονται δύο, τρία ή και περισσότερα CAC (Dobermann, Schnautzer, Poodle κλπ.) λόγω διαφορετικών χρωματισμών, αλλά υπάρχει μόνο ένα BOB, ακόμα και οι άμοιροι οι κριτές μπερδεύονται!Πρεπει να εχουμε και δικηγορο μαζι μας στις εκθεσεις απο εδω και περα .Με τοσους κανονισμους και συνεπαγωγες!#-o