Great Dane από Ουγγαρία και εκθέσεις μορφολογίας

brillians

Active Member
14 Ιουλίου 2008
33
0
μα γιατί να βάλει Πολύ Καλός???

ο κριτής έκρινε ότι είναι άξιος για εξαίρετος αλλά όχι για άλλο τίτλο.

αυτό εχεις μπερδέψει

το εξαίρετος είναι εξαίρετος

τίποτα παραπάνω , τίποτα παρακάτω
ααα

Last edited:

sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
ευχαριστώ πολύ Μακη

αυτό ακριβώς είναι Μακη!!!
Σε ευχαριστώ πολύ που το γράφεις!!!!!!
αντε,γιατι όταν χάνουμε,όλοι κακοί γινόμαστε και μας φταίνε οι εκτροφείς,που έτσι κι αλλιώς,αν δεν υπήρχαν αυτοί,που θα βρίσκαμε εμείς τα σκυλάκια μας????ε?ε?
απαγορεύονται οι εισαγωγές,τα ζευγαρώματα,τα πετ σοπς,χαχαχα,που θα βρεί ο μέσος σκυλολάτρης λοιπόν συντροφο αν δεν είναι υποψιασμένος????
έρχονται τώρα και οι "bad loosers"και λένε οτι κερδίζουν οι εκτροφείς!!!
Λοιπόν,εγώ θα σας πώ,οτι κατα κανόνα,κερδίζουν οι καλύτεροι!
Μπορεί οχι σε ποιότητα σκύλου,αλλά σε παρουσίαση,σε φροντίδα,σε γκρούμιγκ!!!!!
ασ το πάρουμε αλλιώς λοιπόν και ας βελτιωθούμε εμείς πρώτα και μετά κρίνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
καλημερα ειμαι η γυναικα του brillians και οχι ο ιδιος και για οποιον θελει να βρισει το επαγγελμα μου κανω το πολυ προστυχο επαγγελμα του ταμια.θελω να σας τονισω ορισμενα σημεια 1/οταν εγηνε η ιστορια με το 2ο παιδι μου ο κριτης που το εξετασε τον προηγουμενο σκυλο και τον εβγαλε καλυτερο φυλης τον εξετασε ξαπλωμενο και αντε το πολυ καθιστο ο δικος μου αντιθετα εκανε ολο το σωου οπως του εδειξε ο εκπαιδευτης του μαλλον εχει αλλαξει το στυλ και το δεν ξεραμε συγνωμη εσεις ως εκτρωφεις γνωριζεται καλυτερα 2/εγω σαν μητερα νιωθω περηφανη για καθε πρωτια που μου φερνουν τα παιδια αλλα αν γινει το αντιθετο τα αγαπαω παλι το ιδιο αλλα γινομαι τουρκος οταν τα αδικουν3/ειναι ευκολο να μου πειτε 3νικετες στις τελευταιες εκθεσεις που να ειναι καθαρα ιδιωτες4/θα παρακαλεσω επισης να μην σχολιαστει η οικογενεια μου γιατι γινομαι σκυλα5/και sofhia αν δεν υπηρχαν οι bad loosers δεν θα υπηρχατε ουτε εσεις ευχαρηστω για την φιλοξενια
λυπάμαι,νομίζω οτι χάνετε οχι γιατί ο σκύλος είναι κακός,αλλά γιατί αντί να κοιτάτε τη δουλειά σας και να δείξετε οσο καλύτερα γίνεται το σκύλο σας,κοιτάτε ξεκάθαρα τον "αντιπαλο",μη τυχόν και σας κερδίσει.......άδικα!
μα,δικαίως θα σας κερδίσει,αν είναι συγκεντρωμένος και δεν κουράζει το κριτή,ακόμα και με ισάξιο σκύλο.
Πολλές φορές έχω χάσει κυρία μου,και πάντα αναρωτιέμαι τα λάθη μου.....όχι του εκτροφέα-εκθέτη που με κέρδισε!!!!!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
επειδή το κουράσαμε το θέμα θα πρότεινα φιλικά να

μάθετε την φυλή και να καταλάβετε το επίπεδο του σκύλου σας (τον οποίο δεν γνωρίζω άρα δεν εχω άποψη)

ρωτήσετε εκτροφής της φυλής πως προετοιμάζετε και πως παρουσιάζετε η συγκεκριμένη φυλή (τον εκπαιδευτή αφήστε τον για το κάτσε και το μείνε)

χαλαρώστε και απολαύστε τον χρόνο που περνάτε με τον σκύλο σας εντός και εκτός εκθέσεων

θέλω και εγώ το όνομα του εκτροφείου με πμ

brillians

Active Member
14 Ιουλίου 2008
33
0
sofia παραδεχομαι πως εχεις δικιο και εγω τεραστιο αδικο και βλεπω απο αυτα που μου ειπες και αυτα που ειδα οτι ηταν λαθος μου που τον εκπαιδευσα ηταν λαθος που τον προετοιμαζα για εκθεση δεν γνωριζα οτι εχουν αλλαξει τον τροπο παρουσιασης στις εκθεσεις και τωρα του μαθαινω να μην κουραζη τους κριτες και του μαθαινω πως θα γινει ο μιστερ ρουχλας της χρονιας μπορει και να στειλω απλα μονο μια φωτογραφια του σιγουρα ετσι δεν θα ενοχλησει κανεναν:Dα και το μικρουλη μου ειναι κορυφη;)

brillians

Active Member
14 Ιουλίου 2008
33
0
μακη μου το ζουζουνο μου τον ξερω πολυ καλα.και εχω και συμβουλες ποτε μαζι μολοσσος και μπουγαδα η'παπουτσια η'γλαστρες η'κολωνες κεραμοσκεπης και το σπιτι του ατοφιο ατσαλι αν και προτημα το σαλονι οποτε αχρηστο:D:D:D:D:D

sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
sofia παραδεχομαι πως εχεις δικιο και εγω τεραστιο αδικο και βλεπω απο αυτα που μου ειπες και αυτα που ειδα οτι ηταν λαθος μου που τον εκπαιδευσα ηταν λαθος που τον προετοιμαζα για εκθεση δεν γνωριζα οτι εχουν αλλαξει τον τροπο παρουσιασης στις εκθεσεις και τωρα του μαθαινω να μην κουραζη τους κριτες και του μαθαινω πως θα γινει ο μιστερ ρουχλας της χρονιας μπορει και να στειλω απλα μονο μια φωτογραφια του σιγουρα ετσι δεν θα ενοχλησει κανεναν:Dα και το μικρουλη μου ειναι κορυφη;)
ok,όπως νομίζεις!!!!!!!!!!!!!!άλλωστε,με τέτοια νοοτροπία,γιατί πας στις εκθέσεις?να βρουν στο σκύλο σου ελαττώματα????α,παπαπαπαπα........
Κατσε σπίτι σου άνθρωπέ μου,να κερδίζεις κιόλας μόνος σου,κι άσε τους παλιοεκτροφείς να παλεύουν να βρούν ελλατώματα στα παλιόσκυλά τους,και να τα βελτιώνουν κιόλας.........................:mad:

brillians

Active Member
14 Ιουλίου 2008
33
0
ok,όπως νομίζεις!!!!!!!!!!!!!!άλλωστε,με τέτοια νοοτροπία,γιατί πας στις εκθέσεις?να βρουν στο σκύλο σου ελαττώματα????α,παπαπαπαπα........
Κατσε σπίτι σου άνθρωπέ μου,να κερδίζεις κιόλας μόνος σου,κι άσε τους παλιοεκτροφείς να παλεύουν να βρούν ελλατώματα στα παλιόσκυλά τους,και να τα βελτιώνουν κιόλας.........................:mad:
καλη μου θα σου ελεγα πριν μου απαντησεις να διαβασεις τι γραφω γιατι καπου χανεις τον ειρμο αυτον πουλεω

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ασε.

TITLES, AWARDS AND MAIN RING COMPETITIONS

CACIB – Certificat d’Aptitude au Championnat International de Beauté de la FCI

The only dogs which can be taken into consideration for the CACIB are those which have been awarded "EXCELLENT 1st".A CACIB can only be awarded if the dog in question has been assessed as being of superior quality. The CACIB is not automatically and compulsorily linked to the "EXCELLENT 1st”.
The Reserve CACIB is awarded to the second best dog which was given the qualification "EXCELLENT". It is however not compulsory to award the Reserve CACIB.
The judge awards CACIB and RESERVE CACIB according to the quality of the dogs without checking whether they meet the conditions regarding age and/or registration with a studbook recognised by the FCI.
The CAC (Certificat d’Aptitude au Championnat) is a national grading. It is up to the national kennel clubs to decide in which classes and to which dogs this certificate can be awarded. The CAC counts towards a national champion title.
Only one judge for each sex and breed carries out the granting of all awards, including CACIB, and this judge shall be appointed in advance.

The dog and the bitch which were proposed for the CACIB, the best junior dog and the best junior bitch which have received the qualification ”1st Excellent” in the Junior class, the best veteran dog and the best veteran bitch which have received the qualification “1st Excellent” in the Veteran class compete for the Best of Breed.

Dogs of FCI breeds which are not yet definitively recognised (have a provisional status), although not eligible for the CACIB, are allowed to compete for the Best of Breed, Best of Group and Best in Show competitions.

Αυτό που λές αναφέρεται σε ΦΥΛΕΣ που δεν είναι ικανές για CACIB.

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
The dog and the bitch which were proposed for the CACIB, the best junior dog and the best junior bitch which have received the qualification ”1st Excellent” in the Junior class, the best veteran dog and the best veteran bitch which have received the qualification “1st Excellent” in the Veteran class compete for the Best of Breed.
Aυτή είναι η μονη αναφορά που γίνεται στο Best of Breed, η αναφορά γίνεται μέσα στο section ''CACIB'' και το best of breed δεν αναφερεται κάν σαν τίτλος.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τί γίνεται αν υπάρξει ΕΝΑΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ και κάτω συμμετέχοντας. Ισως η FCI το θεωρει αδύνατο. Η λογική λέει ότι ώς μοναδικός εκπρόσωπος της φυλής του είναι και ο καλύτερος αυτής.

brillians

Active Member
14 Ιουλίου 2008
33
0
Προκιται για εκθεση ΠΙΠΕΕ-C.A.C ο σκυλος παιζει μονος για την φυλη του κρινεται εξαιρετος και δεν του δινει το βοβ.
Ολοι ξερουμαι οτι στην κριση του ηταν να δωση το C.A.C.
Το βοβ επρεπαι να το δωση.
Και οπως ανεφερα ηταν εκθεση ΠΙΠΕΕ-C.A.C.
Και οχι C.A.C-C.A.C.I.B

Last edited:

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Ο λόγος ήταν πως η σκύλα, λανθασμένα κατά την γνώμη του, έφερε την ουρά της στο ύψος της πλάτης και λίγο ψηλότερα κατά την κίνηση
Αν και τα περισοτερα που λετε παραπανω ειναι κινεζικα για μενα και ισως σκεφτητε τι θελει και πεταγετε ο ασχετος, μου εκανε φοβερη εντυπωση αυτο που ειπε ο Προμηθέας.Σοβαρα μιλατε οτι σε αυτους τους διαγωνισμους που λετε, υποχρεωνετε ο σκυλος να εχει την ουρα του σε συγκεκριμενο υψος;

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
αααχ και εσενα ε? εγω να δεις. Τι ειναι αυτος ο Bob ρε παιδια που δεν του το δωσανε του ανθρωπου ενω πηρε εξαιρετος? Σου λεω κοτσιδα πρεπει η χιπιδες αυτου του φορουμ να παμε μια φορα να κανουμε χαζι. Σαν τους λεγεωναριους του Πετιμπονουμ αναμεσα σε επιλεκτα ρωμαικα ταγματα θα ειμαστε:D
Μηπως να φτιαχναμε ενα λεξικακι για ασχετους?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
@denis
αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σε ωθεί να παραθέσεις αγγλική γλώσσα αυτά που είπα στην ελληνική; :) :D

@brillians
και πάλι μικτή έκθεση ήταν... ο κριτής είναι (καλώς ή κακώς) ο άρχοντας του στίβου (όχι Golden League)! Έτσι θεώρησε πως δεν θέλει τον σκύλο σου να εμφανιστεί στον κεντρικό στίβο για την ομάδα 2 επειδή πίστευε πως οι άλλοι συνάδελφοί του θα του έλεγαν "βρε άσχετε, τι ποντίκι είναι αυτό που έβγαλες στην φυλή;".
Εγώ θα σε συμβούλευα πως, εφόσον πιστεύεις στον σκύλο σου, θα έπρεπε να θεωρήσεις αυτήν την κρίση απλά μια κακή παρένθεση. Αν ο σκύλος αξίζει κορώνες, κορδέλες και τιάρες, τότε αύριο απλά θα γελάς με αυτό!

@kotsidas
ανάλογα με το τι περιγράφει το εκάστοτε πρότυπο. Σε γενικές γραμμές και στις περισσότερες φυλές (εξαιρείται π.χ. ο Γερμανικός Ποιμενικός) ο σκύλος πρέπει να φέρει την ουρά τουλάχιστον στο ύψος της ράχης κατά την κίνηση, με την λογική πως ένας σκύλος που φέρει την ουρά χαμηλά είναι απλά φοβισμένος.

@xritaki
Bob ο Μάστορας
Bob ο Σφουγγαράκης
:D

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Πρεπει να εχουμε και δικηγορο μαζι μας στις εκθεσεις απο εδω και περα .Με τοσους κανονισμους και συνεπαγωγες!#-o

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Πρεπει να εχουμε και δικηγορο μαζι μας στις εκθεσεις απο εδω και περα .Με τοσους κανονισμους και συνεπαγωγες!#-o
Δυστυχώς greedy έχεις απόλυτο δίκιο. Ειδικά σε φυλές όπου αποδίδονται δύο, τρία ή και περισσότερα CAC (Dobermann, Schnautzer, Poodle κλπ.) λόγω διαφορετικών χρωματισμών, αλλά υπάρχει μόνο ένα BOB, ακόμα και οι άμοιροι οι κριτές μπερδεύονται!
:)