με καμμια 30αρια βολεύεσαι νομιζω
http://www.amazon.co.uk/FURminator-...F8&qid=1369226039&sr=1-26&keywords=furminator
http://www.amazon.co.uk/FURminator-...F8&qid=1369226039&sr=1-26&keywords=furminator
Πάρε ένα large που χτενίζω το ροτβάϊλερ του φίλου μου και το πήρα μόνο 28 € από εδώ: Furminator Medium Large Dog / Catη giant που χρειαζομαι εγω εχει 77 ευρουλακια και δεν δυναμαι.
αυτο σιγουρα ειναι γνησιο furminator???γιατι οι γνησιες γραφουν και την ονομασια επανω..ενω σε αυτην δεν βλεπω να γραφει τιποτα..παντως μια ιδια πηρα απο το ebay σε medium μεγεθος και την πηρα 7,5 δολλαρια και με το κουμπι για να πετας την τριχα..ριξε μια ματια:Πάρε ένα large που χτενίζω το ροτβάϊλερ του φίλου μου και το πήρα μόνο 28 € από εδώ: Furminator Medium Large Dog / Cat
Ναι αναγράφεται τα πάντα, είναι γνήσιο επειδή τα χρησιμοποιώ στη δουλειά σε διάφορα μεγέθη και είχα πάρει κάποτε στην αρχή-αρχή το ίδιο από την Αμερική.αυτο σιγουρα ειναι γνησιο furminator???γιατι οι γνησιες γραφουν και την ονομασια επανω..ενω σε αυτην δεν βλεπω να γραφει τιποτα..
Ναι είναι παλιο αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το καθάρισμα, δεν έχεις και τίποτα να καθαρίσεις με μια κίνηση του χεριού βγάζεις όλες της τρίχες από τη λεπίδα.αυτο ειναι το παλιο χωρις το κουμπι?σωστα? σε παιδευει στο καθαρισμα?
aaaa....einai 7 mhnwn k den ton eixa xtenisei pote....oi trixes tou einai apo 1 mexri 2 ekatostakalhspera...exw ena kontotryxo mikrosomo kaneli skilaki to opoio madaei para polu...to kalo ths ypotheshs isws n einai oti oi tryxes tou einai malakes k feygoun eykola apo kanapedes rouxa klp...phra exthes to apogeyma furminator small megethos k oooso to xtenizw tooooso bgazei......exei arxisei pia k fenete k me to mati oti einai ligoteres oi tryxs tou. par ola ayta madaei akoma....na sinexisw mexri n stamatisei n vgazei alles trixes h tha ton karafliasw ton foukara....
h katagwgh mou einai apo allh xora k knw orthografika lathoi gia ayto kai den xrisimopiw ellinikous xaraktires...apo to n krazoume epeidh den exoume n poume kati ousiodes nomizw einai kalytero n mhn milameMaria art βάλε τέχνη στα γραπτά σου και γράψε ελληνικά γιατι αυτα τα greeklish βιάζουν την αισθητική και τα ματια μας.
:shock: (και να φανταστειτε οτι αυτο ηταν απο τα πιο ευγενικά μου...) :shock:h katagwgh mou einai apo allh xora k knw orthografika lathoi gia ayto kai den xrisimopiw ellinikous xaraktires...apo to n krazoume epeidh den exoume n poume kati ousiodes nomizw einai kalytero n mhn milame
Το περι ου ο λογος εργαλειο, οταν το χρησιμοποιησω οταν δεν αλλαζει τριχωμα, δεν κραταει παρα ελαχιστες τριχες!
Τοσες οσες πιθανον θα εβγαιναν...
Οταν αλλαζει γουνα, τοτε βγαζει παρα πολλες!
Οποτε θεωρω οτι με σωστη χρηση, χτενιζουμε μεχρι να μην βγαζει αλλες! ( αν αντεχουμε την διαδικασια)
διαβασα καπου οτι το Furminator και τετοιου τυπου βουρτσες κοβουν την τριχα ενω στο Pet shop μου ειπαν οτι τελικα για κοντοτριχα ειναι μοναδικο στο ειδος του.απο την αλλη ισως επειδη δεν ειχα ποτε ξανα σκυλο μου φανηκε παραξενο για το μεγεθος να βγαλει μιση σακουλα τριχες...ασε που υποτιθεται οτι περασε η εποχη που μαδανε.΄΄΄