Όχι. Τον στριππάρεις η με το χέρι (πολλή λεπτή δουλειά) η με stripping khife (πιο γρήγορα άλλα όχι τόσο καθαρά) η με πέτρα (καλό αποτέλεσμα για να κάνεις στρώσεις).Καλησπέρα το furminator ειναι κατάλληλο για stripping?
Τι stripping knives έχεις; Κανένα Mars από τα πιο απλά; Το furminator αφερεί μόνο τις νεκρές τρίχες από το υπόστρωμα, δεν κάνει για στριππάρισμα και να σου πω οτι δεν κάνει καθόλου για σκληρότριχες φυλές.Εχω 3 stripping knives διαφορετικά νούμερα. Η ελπίδα σε ενα stripping knive ειναι ίδια με το furminator. Διαφορετικός ειναι ο τρόπος που το κρατάς. Η πατέντα του furminator άλλωστε δεν ειναι η λεπιδα την οποία την αντεγραψαν απο τα stripping knives.
Φωτεινή καλησπέρα!!Πάρε ένα large που χτενίζω το ροτβάϊλερ του φίλου μου και το πήρα μόνο 28 € από εδώ: Furminator Medium Large Dog / Cat
Εννοώ από το συγκεκριμένο σάιτ!! Το έχω έτοιμο και περιμένω απλά το ΟΚ σου!!!Φωτεινή καλησπέρα!!
Αξίζει??? Να το παραγγείλω τώρα επί τόπου??? Είναι γνήσιο??
Θα δοκιμάσω την βούρτσα, αλλά δεν ψήνομαι να τον ψεκάσω... Αρκετά παίρνει ήδη (αμπούλες κτλ) ΕυχαριστώΜε μια βουρτσούλα με σκληρές τρίχες για κοντότριχα δεν κάνεις δουλειά; Υπάρχουν και κάτι αντιστατικά σπρέυ στο εμπόριο...