Αχ παιδιά...
Αυτό το σκυλί... αυτό το παλιοκουτάβι (καλά 8 + μηνών δεν το λες και πολύ κουτάβι)... Πώς το αφήνω και πάω για δουλειά?
Πώς το αφήνω και πάω και βλέπω κόσμο?
Έχω πάθει ΠΟΛΥ μεγάλη πλάκα.
Λοιπόν... εξομολογούμαι.
Όταν πήρα το Παιδί κουτάβι, είχα πάθει κεραυνοβόλο έρωτα, έκλαιγα, είχα μια ευτυχία απίστευτη, αξέχαστη, είχαμε χημεία
απ' το πρώτο δευτερόλεπτο. Και μετά, ο άτιμος, παρ' ότι κι εγώ και οι δικοί μου ήμαστε οι απόλυτοι άσχετοι πήγε και βγήκε ο (σχεδόν) τέλειος σκύλος. Και αυτή η χημεία, ο έρωτας δεν έσβησε ποτέ.
Ε, αυτό το συγκλονιστικό της πρώτης φοράς δεν το είχα με τον Φλόιντ (καταχάρηκα βέβαια απ' την αρχή). Το είχε ο δικός μου, ο οποίος γνώρισε το Παιδί μεγάλο σε ηλικία, το αγαπάει βέβαια, αλλά δυστυχώς δεν το είδε ποτέ τελείως σαν "δικό του" σκύλο. Αυτό δεν μου αρέσει, αλλά έτσι είναι. Σε κάθε περίπτωση δήλωσε ότι ο μικρός "τον έκανε ευτυχισμένο για τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια" άρχισε τα φιλιά στο στόμα (δεν είχε επιτρέψει ποτέ σε κανένα σκύλο τέτοιες οικειότητες), είχε γενικώς αναψοκοκκινήσει και χ@στεί απ' τη χαρά του εκείνη την ημέρα που τον πρωτοπήραμε.
Εγώ έλεγα ότι ο Φλόιντ είναι το πιο όμορφο κουτάβι που έχω δει στη ζωή μου, το πιο γλυκό, αξιολάτρευτο κ.λπ. αλλά δεν είχα νιώσει εκείνο το ΣΟΚ.
Αλλά μου 'ρθε στην πορεία, σταδιακά... μέρα με τη μέρα...
Μικρέ...
Δεν σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα, αλλά σε ερωτεύτηκα ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
Είναι ό,τι πιο τρυφερό υπάρχει σε σκύλο. Είναι και τα δικά σας έτσι?
Αυτός όσο μεγαλώνει, εκεί που έλεγα ότι θα κόψει τα πολλά-πολλά τόσο πιο αγαπησιάρης γίνεται. Για να κάτσει αγκαλιά βέβαια πρέπει να είναι χώμα στην κούραση. Εκφράζεται πιο... βίαια.
Αλλά πολύ παθιάρης ρε παιδί μου, πάρα πολύ. Δεν αντέχει να μη σου κάνει αγαπούλα. Κι επειδή, όπως έχουμε πει, εκτός από μια μανία με την αγαπούλα έχει και μια μανία με τα παιχνίδια, ενίοτε τα συνδυάζει.
Σου κάνει αγαπούλες με παιχνίδια στο στόμα, σου χτυπάει παιχνίδια πάνω στη μούρη στο στόμα, στο κεφάλι στα παρατάει πάνω σου και πάει και σου φέρνει κι άλλα, και μετά έρχεται κι ο ίδιος και σ' αρχίζει στα φιλιά.
Αν τον βαρεθείς και του την ψιλοπεις την ξέρει τη δουλειά. Κατευθείαν κοιλιά και υποταγή - ξέρει ο μάγκας ότι δεν θα αντισταθώ και θα τον βουτήξω πάλι.
Αυτά - με έπιασε κρίση αγάπης και γλυκουλινιάς.
Για να γράψω και κάτι σοβαρό, νομίζω ότι μοιάζει πολύ στον μπαμπά του! Με προφανή εξαίρεση το χρώμα.
DogChampions.Info - ChampionGR. CH. COOKIESPIRIT NOBODY IS LIKE HIM