English Bull Terrier

Sharky

Member
16 Φεβρουαρίου 2012
15
0
Ναι, και ειπε 100γρ σ καθε ταισμα , 3 φορες τη μερα. Απλα η εταιρεια λεει αλλα. Εστειλα mail στον εκτροφεα για επιβεβαιωση κ περιμενω. Μια δευτερη γνωμη απο καποιον π χρησιμοποιει αναλογη τροφη θα βοηθουσε, ευχαριστω.

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
sharky,απο που τελικα πηρες τη σκυλιτσα σου ; βαλε φωτο αν μπορεις να την καμαρωσουμε κι εμεις !

καλως τη δεχτηκες !

Sharky

Member
16 Φεβρουαρίου 2012
15
0
Την βρηκα την ακρη με το φαι τλκ.
Απο εναν εκτροφεα στην Ουγγαρια εμεινα ικανοποιημενος απο το ενδιαφερον του κτλ κτλ.
p4.jpg

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Lef Πώς πάει η συμβίωση με το μπουλάκι; Πες μου εμπειρίες από το μικρό. Σου έφαγε κανένα καναπέ;

lef21

Active Member
8 Μαρτίου 2012
29
0
ΒΟΛΟΣ
οχι!! ακόμα τουλάχιστον γιατί τον έχω στο κοντό!!! πάντως τα ισοπεδώνει όλα στο πέρασμα του άμα τον αφήσω λίγο λάσκα!!αλλά είναι κ πολύ χαδιάρης:D. υπομονή!!

panos251

Member
14 Μαρτίου 2012
5
0
Καλησπέρα σε όλους τουσ φίλους της ομάδας, είμαι νέο μέλος μιας και πριν 1,5 μήνα απέκτησα τον Danny, το ΕΒΤ μου. ειναι 4.5 μηνών και 12 κιλα, όπως βλέπετε στις φωτο. διαβάζοντας τα σχόλια μέχρι τώρα απλά θέλω να πω οτι το σκυλί μου δεν προέρχεται από κάποιον εκτροφεα, ούτε έχει πρωταθλητές γονείς. προερχεται από ζευγάρωμα σκυλιών 2 φίλων μου. αυτό όμως δεν σημάινει ότι δεν είναι ένα τυπικό σκύλι τησ φυλής ή οτι έχει προβλήματα υγείας ή προβληματικό χαρακτήρα. ειναι ενα πολύ καλό, στοργικό, παιχνιδιάρικο, καλοβολο, υπάκουο και αστείο κουτάβι, χωρις αυτό να σημαίνει οτι δεν κάνει τισ σκανδαλιες ενός τυπικού ΕΒΤ. εχουν περάσει απο τη ζωή μου διάφορα σκυλιά αλλά ειλικρινά σαν αυτό κανένα! ... και συνεχίζει να με εκπλήσει καθε μέρα με τη σπιρτάδα την πονηράδα και τηναπεριόριστη αγάπη που σου προσφέρει συνεχώς... ολα αυτά τα αναφέρω απλά γιατι πιστευώ οτι και τα σκυλια απο γέννες ιδιωτων αξιζουν την εκτίμηση μας. ευχαριστώ.IMAG0004.jpgIMAG0003.jpg

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
40
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Να χαίρεσαι το bullακι σου , ειναι πανεμορφο.
Οι γεννες ιδιωτών ομως δεν θα αποτελέσουν ποτε αντικείμενο εκτίμησης σε αυτο το forum και αυτο είναι το σωστό. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε τα πάντα όσον αφορά τα BYBS και petshops και είμαι σίγουρος ότι θα πιστεις και εσυ εύκολα..

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
πανο καλως ηρθες,να σου ζησει ο danny σου .

εχεις δικιο που λες οτι τα σκυλια απο γεννες ιδιωτων αξιζουν την εκτιμηση μας. κανεις δεν ειπε το αντιθετο. ολα την αξιζουν.

μια ανευθυνη ομως πραξη οπως ειναι το ζευγαρωμα δυο σκυλων απο ιδιωτες γιατι να την αξιζει ;

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Να σου ζήσει, είναι και πανέμορφο και από δω και πέρα πρέπει να το προσέχεις σαν τα μάτια σου γιατί είσαι ο πατέρας του.

Πες στους φίλους σου όμως να σταματήσουν να το κάνουν αυτό γιατί αφ'ενός είναι παράνομοι, αφ'ετέρου ρισκάρουν την υγεία τόσο των σκύλων τους όσο και των κουταβιών που θα γεννηθούν απ' αυτούς.

Να μας δείχνεις φωτογραφίες και να μας λες για τη συμβίωσή σου μαζί του γιατί κι εγώ ετοιμάζομαι να γίνω μπουλτερομάνα κι έχω ανάγκη τις εμπειρίες σας.

panos251

Member
14 Μαρτίου 2012
5
0
Να χαίρεσαι το bullακι σου , ειναι πανεμορφο.
Οι γεννες ιδιωτών ομως δεν θα αποτελέσουν ποτε αντικείμενο εκτίμησης σε αυτο το forum και αυτο είναι το σωστό. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε τα πάντα όσον αφορά τα BYBS και petshops και είμαι σίγουρος ότι θα πιστεις και εσυ εύκολα..
Σίγουρα, δεν αμφισβητώ όλα αυτά που έχετε αναφέρει όλοι στα ποστ σας. εννοειται οτι και εγώ είμαι εναντίον των pet shops και των puppy mills. όπως και για τους ''επαγγελματίες'' ΒΥΒ που στο βωμο του χρήματος μετατρεπουν τα σκυλια τους σε μηχανες παραγωγης κουταβιων.. εγώ απλα αναφερθήκα στα σκυλία που γεννιουνται από ιδώτες, που σεβονται και προσέχουν τα σκυλία τους τηρούν τους κανόνες υγειηνής των ζώων και απλά ικανοποιόυν την φυσική ανάγκη των σκύλων για αναπαραγωγη,χωρίς να έχουν στο μυαλό τους πως θα πουλήσουν τα κουτάβια. π.χ. το δικο μου προέρχεται από άνθρωπο ο οποίος τα 3 από τα 5 κουτάβια θα τα κρατήσει για τον εαυτό του και την οικογενειά του.(1 θα επέρνε ο κάτοχος του αρσενικού και ένα εγώ μετά από πολλάααα παρακαλια). τα σκυλία αυτά μπορεί να μην έχουν γονίδια πρωταθλητών, αλλά δεν παυουν να είναι μια χαρά σκυλία. αυτό ενοούσα μόνο.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Τά σκυλιά δεν έχουν καμία "φυσική ανάγκη αναπαραγωγής "

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
που σεβονται και προσέχουν τα σκυλία τους τηρούν τους κανόνες υγειηνής των ζώων και απλά ικανοποιόυν την φυσική ανάγκη των σκύλων για αναπαραγωγη
To θέμα της υγιεινής ειναι το τελευταίο ζήτημα που πρεπει να απασχολεί όποιον βάζει το σκυλί του να ζευγαρώσει... χρειάζονται γονιδιακοί ελεγχοι για κληρονομικές ασθένειες τουλάχιστον και ένα σωρό αλλα 'ψαξιματα'.

panos251

Member
14 Μαρτίου 2012
5
0
Τά σκυλιά δεν έχουν καμία "φυσική ανάγκη αναπαραγωγής "

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
Κάνεις λάθος. Όπως έχεις εσυ και εγώ, έτσι έχει και το σκύλι. αν όχι, γιατι τα αρσενικά τρελενονται όταν μοιρίζουν θυληκα σε οίστρο και τα θυληκα έχουν περίοδο? δεν υπάρχει πλάσμα, πόσο μάλλον θυλαστικό, που να μην νιωθει την ανάγκη για αναπαραγωγη.