Εννοειται...Αμέσως μετά από το ψάξιμο για τον καλό εκτροφέα...και ενώ θα περιμένεις το κουτάβι σου...πρέπει να αρχίσει το ψάξιμο για τον καλό εκπαιδευτή γλυκέ. Όλα τα άλλα είναι κουβέντες
Εννοειται...Αμέσως μετά από το ψάξιμο για τον καλό εκτροφέα...και ενώ θα περιμένεις το κουτάβι σου...πρέπει να αρχίσει το ψάξιμο για τον καλό εκπαιδευτή γλυκέ. Όλα τα άλλα είναι κουβέντες
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου.glukos βάζεις πολύ στενά περιθώρια, στο τι ζητάς από τον σκύλο σου.
Ζωντανός οργανισμός είναι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να μην είναι, ακριβώς όπως τον θέλεις. Οπότε, μην πλάθεις σενάρια στο μυαλό σου, γιατί το πιθανότερο είναι, ότι θα ανατραπούν.
Αλλιώς, πήγαινε σε μια φιλοζωική και πάρε έναν σκύλο πανέτοιμο, με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που λαχταράς.
Απο τα λιγα πραγματα που εχω καταλαβει για τον γλυκο ειναι οτι εχει ορεξη και ανοιχτο μυαλο.Ρε παιδιά σορρυ, αλλά σε άλλα παρόμοια θέματα θα είχατε ήδη πει από την πρώτη σελίδα να το ξανασκεφτεί ο φίλος.
Έθεσες ερώτηση που την έχει ο μισός κόσμος που θέλει να πάρει σκύλο!Και να ρωτησω κατι εγω τωρα σαν νεος...
Οι γπ ''νεας κοπης'' οπως σωστα αποκαλεσες, λες οτι εχουν κυριως δυναμη και συντομη αντοχη, μηπως μπορεις να με κατατοπισεις περιπου το ποσο αντοχη ειναι αυτη?
Γιατι αν μου λες μικρη ή μεγαλη εγω δεν μπορω να καταλαβω και πολλα οντας νεος και επισης ειναι 2 σχετικες εννοιες..
Δηλαδη με ρυθμους ανθρωπινου χαλαρου τζοκιν, για ποσο μπορει να σε ακολουθει το σκυλι πριν πεσουν ολοκληρωτικα οι αντοχες του?
Δεν συμφωνω με αυτο. Δεν εχω πειρα για ΓΠ αλλα εκ προοιμιου δεν σημαινει οτι ο σκυλος εχει την δυνατοτητα να τζοκαρει για 10χλμ. Πολλοι σκυλοι δεν εχουν τα πνευμονια και εχω συναντησει πολλα παραδειγματα.Ο μέσος υγιής σκύλος αντέχει πολύ τζόκινγκ! Ορισμένα δε, νομίζω, θα άντεχαν να συνοδεύουν μαραθωνοδρόμους σε προπόνηση..
ε...sirkosΕνα παγκ δεν θα σου βγαλει 10κμ , αλλα ενα ποιμενικο μεσαιου μεγεθους γιατι να μην στα βγαλει ? η δουλεια τους δεν ηταν να τρεχουν στα βουνα και τα λαγκαδια?
εεε θαλασσιε Μολε...sirkos
ο "παλιός"...ήταν ποιμενικός και είχε και τις αντίστοιχες γωνίες.
το σημερινό πολυεργαλείο, μόνο ποιμενικό δεν είναι στην κατασκευή του.
Και ναι και όχι. Δεν αμφιβάλλω ότι ο γλυκος θα ασχοληθεί και θα μάθει και τελικά μπορεί να αποδειχθεί τέλειος ιδιοκτήτης. Δεν παύει πάντως να είναι παράδοξο το να αποφασίζει κάποιος ότι θέλει αποκλειστικά και μόνο ΓΠ χωρίς να ξέρει (και όπως λέει ο ίδιος αλλά και απ'ό,τι δείχνουν αυτά που γράφει) τίποτα για τη φυλή (δεν αμφιβάλλω ότι θα μάθει τα πάντα, αλλά κατ'εμέ δεν μπορεί να λες ότι δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει ο ΓΠ, δεν ξέρω τι χαρακτήρα έχει, δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει αυτά που θέλω, δεν ξέρω αν η φυλή είναι κυριαρχική ή όχι, το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω ΓΠ).Απο τα λιγα πραγματα που εχω καταλαβει για τον γλυκο ειναι οτι εχει ορεξη και ανοιχτο μυαλο.
Την φυλη δεν την καταστρεφει ο γλυκος η εγω(οταν πηγα στον εκτροφεα του ειπα θελω ενα σκυλο να κοιμαται πανω στο κρεβατι,ουτε φυλαξη του λεω ουτε εκθεσεις.... και μου εδωσε......)
Το κακο στην φυλη το εχουν κανει-κανουν οι εκτροφεις.διοτι με την αυξημενη ζητηση
εβαζαν και βαζουν για εκτροφη οτι ναναι για να πουλησουν.(ας δουμε θα του πει κανενας εκτροφεας δεν σου δινω κουταβι)
Πιστευω οτι θα περασει πολυ καλα στα χερια του,διοτι ρωταει μαθαινει βλεπει και αποφασιζει.Αυτο δειχνει οτι εχει βαση και μακαρι να υπαρχουν και αλλοι ιδιοκτητες με αυτον τον τροπο σκεψης και αποκτησης κουταβιου.