Νομιζα οτι δεν θα τελειωνε ποτε πραγματικα..
Καθε thread μου ανοιγε αλλα 10 και αυτο με τη σειρα του αλλα τοσα και ξανα και ξανα με αποτελεσμα να ειχα χαθει με 200 καρτελες..
Ηρεμησα ομως τα εβαλα κατω, μου πηρε μια μερα αλλα σας πληροφορω οτι ναι, τα διαβασα οοολα...
Ο,τι μου ειχε προταθει εκατσα και το διαβασα..
Ομολογω οτι εμαθα πολλα γι' αυτα τα σκυλια καποιες μου αποριες ξεκαθαριστηκαν, καποιες σκοριες σκεψεις μπηκαν σε ταξη και επανηλθα πιο σιγουρος και μαθημενος απο ποτε..
Ειλικρινα ευχαριστω καταρχας που μπηκατε στον κοπο να μου πειτε, να εξηγησετε και να μου μαθετε ολα αυτα τα πραγματα.
Λοιπον εψαξα και στο ευρυτερο δικτυο για το wanabe σκυλι μου και εμεινα εκει.
Στο εκθεσιακο.
Αυτη τη φορα ομως το θελω υπεθυνα γνωριζοντας τις ευθυνες οι οποιες θα μου κατανεμηθουν για την κατοχη ενος τετοιου σκυλιου.
Ειδα και τα προτεινομενα απο μελη εκτροφεια μεσω των ποστς που υπαρχουν στο φορουν αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στις αναγγελιες γεννων ολες σταματουν το 2012.
Δεν υπαρχει καμια απο τοτε και μετα.
Τωρα θα κατεβω και σε καμια εκθεση οταν ξαναγινει, μιλησα και με τον φωτη τον ζουζουνο, με βοηθησε και αυτος πολυ.
Δυο σκυλια τα οποια εχω δει μου εχουν κανει εντυπωση απο το φορουμ και μου αρεσαν.
Το 1ο του φωτη και το αλλο της κοπελας που δεν θυμαμαι το ονομα της..
μπλακ-σατιν νομιζω.
Αυτο που θα ψαξω σε εξωτερικη εμφανιση δηλαδη αν βρω τον καταλληλο χαρακτηρα θα ειναι αυτο με το λιγοτερο μαυρο και τα πιο φωτεινα χρωμματα...
Δηλαδη το πιο ομορφο σκυλι για μενα ειναι αυτο:
Eιναι γνωστο ονομα ?
Εγω παντος δεν εχω δει πιο ωραιο..
Θα ηθελα πολυ να ακουσω τις γνωμες σας πανω στο θεμα γιατι προπαντων μου αρεσει να συζηταμε..