Dog lovers Gold Ξηρά τροφή -την ξέρει κανείς;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Pegasos βλέπω ότι δίνεις την junior, η dog lovers gold δεν έχει κωδικό για Junior. Επιπροσθέτως θα σου έλεγα να μην αλλάξεις μια τροφή από την οποία είσαι ευχαριστημένος εσύ και ο σκύλος σου.
Χωρίς να είμαι ειδικός βλέπω ότι η dog lovers έχει λίγο καλύτερα συστατικά δεν έχει όμως χονδροιτινη γλουκοζαμινη που ίσως χρειάζεται ο σκύλος σου που είναι σε φάση ανάπτυξης.

Οι σκύλοι μου την τρώνε 3 ημέρες, τα κακά τους ειναι σφιχτά και λιγότερα και προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη.

pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
ο σκυλος μου ειναι ενα dogo argentino 21 μηνων.τλειωνει η αναπτυξη σε λιγο.κοιτα με την brit μυριζει το στομα του αρκετα και δεν περνει κιλα.και ειναι και μακρια το pet shop που την περνω.τα κακα ειναι μετρια προς πολλα.το συν ειναι οτι την τρωει.

pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
Καλησπερα και καλη χρονια.κανενα νεο απο εσας που δινετε doglovers?πως τα παει το σκυλι σας με την τροφη αυτη?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
Θα την παραγγειλω αυτες τις μερες.σε ποσο καιρο την φερνουν?

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Αποφασισα να δοκιμασω τη Dog Lovers ... τα καλα συστατικα στο τσουβαλι και η ελκυστικη τιμη ηταν καλα κινητρα ωστε να αντικαταστησω την Acana.

Αγορασα τη σκυλοτροφη και τη γατοτροφη.Oι συσκευασιες ειναι καλες με επαρκη ημερομηνια ληξης (09/2012).Οι κροκετες μυριζουν φρεσκαδα και ειναι γενικα μικρου μεγεθους.

Τοσο η γατα, οσο και η Tiny πραγματικα την τσακισαν μολις την εβαλα στο μπολ ...την ετρωγαν με πραγματικη ορεξη, το οποιο ειναι καλο σημαδι (ειδικα για την Tiny που ειναι λιγο μιζερη με τις κροκετες).

Συμπερασματα για την τροφη θα βγαλω αργοτερα αφου την ταισω καποιο καιρο.Θα τη δωσω και στο σκυλο των γονιων μου...

Θα ηθελα ομως να σταθω στη γρηγορη και φιλικη εξυπηρετηση της εταιριας που τη διαθετει στην Ελλαδα... εντος δυο ημερων, η τροφη ηταν σπιτι μου κατοπιν ειδοποιησης (παροτι δεν μενω και στο κεντρο ...)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Να πω κάτι προς αποφυγή λάθος συμπερασμάτων, έχω τρεις σκύλους, αυτός που εδώ και 10 ημέρες περίπου είχε ατέλειωτο τσιρλιπιπί δεν δοκίμασε ποτέ dog lovers, στους άλλους δύο την δίνω και έχω δύο σφιχτά κακά από την πρώτη μέσα, λιγότερα, και μεγάλη όρεξη.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαι μεις ξεκινησαμε προχτες... χωρις περιοδο προσαρμογης.
Την πρωτη μερα εγινε πυρηνικος πολεμος αφου την εφαγε, τα κακα του την επομενη σκληρα και λιγα. 2 μερες μετα δεν αεριζεται και τα κακα του μια χαρα. Θα την προτιμησουμε και σε κανα διμηνο θα σας πω για τριχωμα, ενεργεια κλπ

pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
Εγω του κανω προσαρμογη αλλα εχει μερικα αερια.ειναι φυσιολογικο?

pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
ειμαστε ακομα στην προσαρμογη αλλα τα αερια σταματησαν και τα κακα ειναι νομιζω βελτιωμενα

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Απο συστατικα φαινεται πολυ καλη ,το ιδιο και η αναλυση της.Λογικη πρωτεινη και σωστα λιπαρα.
Απο τιμη εξαιρετικη.
Ερωτηση : Αν εχει μονο ενα κωδικο για μεγαλοσωμες και μικροσωμες ρατσες ,πως καλυπτονται οι διαφορετικες αναγκες σε φωσφορο,ασβεστιο ,που εχουν οι μεγαλοσωμες φυλες,μιας και δεν θελουν ανεβασμενα αυτα τα δυο συστατικα?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αποφασισα να δοκιμασω τη Dog Lovers ... τα καλα συστατικα στο τσουβαλι και η ελκυστικη τιμη ηταν καλα κινητρα ωστε να αντικαταστησω την Acana.
Για τους ιδιους λογους ψηνομαι και εγω να τους την αλλαξω. . .
Ολοι που την δοκιμασατε μιλατε για μια αρκετα καλη τροφη με προσιτη τιμη. Θα το σκεφτω. . .

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
XΘες πήρα το δεύτερο σακί. Την ξεκίνησα και στον έλβις και είδα πρώτη φορά στην ζωή του σκληρά κακάκια..Για μένα μακράν καλύτερη διατροφή είναι το μαγειρευτό ή η barf αλλά από ξηρές ως τώρα μου φαίνεται πολύ καλή.

pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
και εμας η επομενη επιλογη θα ειναι το μαγειρευτο.αλλα μας βολευει αρκετα η ξηρα

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Επιτελους......βρηκαμε την υγεια μας με την Dog lovers Gold...πρωτη φορα τοσα λιγα κοπρανα και την τρωει με απιστευτη ορεξη.Πραγματικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και για μια αλλη φορα το dogforum εδωσε τη λυση...σας ευχαριστω ολους.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εχω παρει και εγω ενα 15κιλο και περιμενω πως και πως να τελειωσει η παλια για να την δωσω και να δω αποτελεσματα. Μεχρι στιγμης ακουω πολυ καλα σχολια απο οσους την εχουν δοκιμασει...

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Εγω κουραστηκα πολυ με τις τροφες... ειχα καταληξει κυριως στην royal canin maxi j αλλα τοσα λιγα κοπρανα και σφικτα και μαλιστα απο την δευτερη μερα χωρις προσαρμογη πρωτη φορα ειδα.Νομιζω οτι το θεμα τροφης βρηκε λυση.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Στείλε ένα e-mail και ρώτησέ τον.
Νομίζω όμως ότι δεν θα σε συμφέρει.

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
Μήπως ξέρετε πόσο χρεώνουν τα μεταφορικά για εκτός Αττικής???
για εμενα απο θεσ/νικη που τους ρωτησα μ ειπαν 2,5-3 ευρω με το κτελ...(ασχετο αλλα το κτελ τελικα ειναι ποιο γρηγορο απο ολα..και το ποιο φτηνο..η κουριερ για θεσ/νικη αθηνα θελει 1μερα και καμια 40ευρω..και το κτελ 8 ωρες και 3 ευρω..)