Αμα τα κονομησε, γιατι να μη συνεχιζει να τα κονομαει;;εγω παλι γιατι νομιζω οτι τα κονομησε και τωρα γεια σας?
Εκτος και αν κανει διακοπες ο ανθρωπος και θα επανελθει δυναμικοτερος!
Αμα τα κονομησε, γιατι να μη συνεχιζει να τα κονομαει;;εγω παλι γιατι νομιζω οτι τα κονομησε και τωρα γεια σας?
Εκτος και αν κανει διακοπες ο ανθρωπος και θα επανελθει δυναμικοτερος!
Iσως και να αυτοκτονησε. Η' να εβγαλε καλους στα ποδια και να μη μπορει να περπατησει. Η' ο ιδιος ιος που εριξε το site να χτυπησε κι εκεινον και να ναι αδιαθετος.Για πολλους λογους. . . .τεμπελιας, βαρεμαρας, ισως εχει βρει να φερει κατι αλλο,
ισως ξεφουσκωσε η φουσκα?
Ι Want to Believe! Αλλα δε νομιζω...Μπορει να τον απηγαγαν και οι εξωγιηνοι. . . X Files. . .
Α, μάλιστα... Περιφημα...Τίποτα δεν γίνετε.
Κι εγώ από την προηγούμενη βδομάδα παίρνω τηλέφωνο μια είναι κλειστό και μια δεν απαντάει.
Δεν λέω καλό παιδί έδειχνε,φιλότιμο κι εξυπηρετικό όποτε τον χρειάστηκα(κάθε 20-25 μέρες) αλλά για την τροφή του τον παίρνουμε τηλέφωνο όχι για κοινωνικές σχέσεις.
Όποιο πρόβλημα και να είχε θα μπορούσε να ενημερώσει με κάποιο τρόπο το πελατολόγιο του.
Δυστυχώς σήμερα δεν μπορούσα να τον περιμένω άλλο αφού η τροφή για τα κορίτσια τελείωνε και βγήκα στην αναζήτηση.
Βρήκα την belcando κοντά στην τιμή της dog lovers και μόλις τους έδωσα το βραδινό τους,αν τους κάτσει,σε 1-2 μέρες θα παραγγείλω 1 σακί για να μπούμε σε μια σειρά.
Κρίμα...