Dog lovers Gold Ξηρά τροφή -την ξέρει κανείς;

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Οσονουπω τελειωνουμε το τριτο τσουβαλι doglovers και εχω να αναφερω οτι. . .

Τα κακακια στον Φωντα στρωσανε αλλα αρχισαμε τις κουφιες. . .
Απο τριχωμα, δοντια, ματια ενεργεια ειμαστε καλα. Αυτο επισης που παρατηρω ειναι
οτι εχει καπως ξεφουσκωσει διοτι με την acana ειχε παρει αρκετο ογκο.
Ταλαιπωρειται λιγο με ωτιτιδα αλλα καθε χρονο τετοια εποχη μου κανει.
Ευελπιστω να μην φταει η τροφη τωρα.

Η Σοκο εχει ακομα ενα προβλημα με τα κακακια που δεν λενε να σφιξουν οσο
θα επρεπε αλλα ουτε ωτιτιδες, ουτε τσιμπλες, τριχωμα φανταστικο, δεν μυριζει
καθολου και σαφεστατα την καταπινει αμασητη.

Θα το παλεψω κι αλλο διοτι αφενος την τρωνε με μεγαλη ευχαριστηση και οι δυο και
αφετερου επειδη τρωγανε αρκετα χρονια Acana τους δινω περισσοτερο χρονο να
προσαρμοστουν στην καινουργια.

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Μετά από τόσο καλές κριτικές που διάβασα εδώ, παράγγειλα κι εγώ ένα 15κιλο για την Άννα. Χθες την τάισα σε ποσοστό 40% (dlvers) με 60% παλιά. Την έφαγε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Σήμερα θα δώσω 60%-40% και από αύριο μόνο dog lovers. Θέλω να επισημάνω και γω την άψογη συνεργασία με τον προμηθευτή και την άμεση αποστολή στο Ναύπλιο. Σε μερικές μέρες θα γράψω εντυπώσεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.892
Στους δύο μου σκύλους έχει κάτσει πολύ καλά αλλά στον Τζιμάκο φέρνει θανατηφόρα αέρια και φουσκώματα. Η κοιλίτσα του είναι σαν μπαλόνι. Νομίζω ότι μετά από τόσους μήνες μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν του έχει κάτσει καλά. Έχω ακούσει για την brit αλλά την προμηθεύουν μόνο κτηνίατροι και δεν έχω κανέναν να την φέρνει. Τι θα μου προτείνατε;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Έχω ακούσει για την brit αλλά την προμηθεύουν μόνο κτηνίατροι και δεν έχω κανέναν να την φέρνει. Τι θα μου προτείνατε;
Αν μιλαμε για Brit, υπαρχει σε pet shop σε Κορυδαλο και Περιστερι(τουλαχιστον) και εγω απο εκει την πηρα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.892
κοιταγα προχθες αυτες
Dog products | Pronature
δεν τις εχω δοκιμασει ομως μιας που το παλευω ακομα με την doglovers.
Αν μιλαμε για Brit, υπαρχει σε pet shop σε Κορυδαλο και Περιστερι(τουλαχιστον) και εγω απο εκει την πηρα.
Σας ευχαριστώ παιδιά, μου πέφτουν πολύ μακριά και τα δύο αλλά λογικά θα υπάρχει και πιο κοντά μου αφού διανέμεται και σε πετ σοπς.
Ειρήνη θα το ψάξω με αυτή που έβαλες :)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Την δίνω εδω και 2-3 εβδομάδες στα δικά μου και μπορώ να πω οτι είναι οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Αν και είναι νωρίς να δω σημαντικά αποτελέσματα, έχω παρατηρήσει οτι το τρίχωμα του Ντιεγκο, που ήταν σαν άχυρο, έχει βελτιωθει αρκετά και είναι πιο απαλό. Στην Ρόη δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά, απο την αρχη σαν βελούδο ήταν.. :D

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Μετα απο ενα σακι doglovers μαλλον θα ειμαι ο πρωτος(ε; )που θα γραψει οτι δεν συνεχιζει την τροφη αυτη...8-[

Ο Φοιβος αν και αρχισε καλα,μετα την 3η μερα δεν εδειχνε καθολου ενθουσιασμο...και προς το δεκαπενθημερο απλα ετρωγε το 1/3 της τροφης και πολυ λεω!!!Τον αφησα νηστικο με σταθερες ωρες στο γευμα αλλά μπααα...παρεμενε παλι απλα νηστικος και εντελως αδιαφορος στην τροφη.

Το τριχωμα του,παρατηρησα οτι σκληρυνε και αρχισε να μπλεκει, παιρνοντας περιεργες φορές παρα το συχνο και καθημερινο χτενισμα και περιποιηση.Δεν ξερω αν ευθυνεται για αυτο μονο η τροφη αλλά κατι αλλο δεν μπορω να βρω...

Η αναπνοη του μυριζε αισθητα περισσοτερο σε σχεση με οτι αλλο ειχε φαει ως σημερα...

Συνεχως τσιμπλες στο ματι,καθαριζα αλλά παλι ξανα...δεν ειχε ποτέ αλλοτε τσιμπλες να αναφερω!

Πολλα ρεψιματα!!!!!Συχνοτατα και εδειχνε μια φατσα λες και ειχε φαει τουλαχιστο ενα σακι(ασχετα που το σκαι το εφαγε ...πανω απο μηνα!)

Κοπρανα ναι μεν σφιχτα αλλά απο μακρυα γιατι μυριζαν ΠΟΛΥ...Αερια παντως δεν ειχε καθολου!

Ενεργεια δεν θα ελεγα και τρελλη!Τον εχω δει πολυ πιο ενεργητικο και κεφατο,με καλυτερη αντοχη...Και δεν μιλαω για τωρα που πιασαν οι ζεστες αλλά για πριν...

Αρα μαλλον δεν του πηγε η κατα τ'αλλα καλη αυτη τροφη.Κριμα και ηταν αρκετα οικονομικη κιολας,με αψογη εξυπηρετηση απο τα παιδια που την εστειλαν Πατρα...

Οπότε πλεον παμε για καποια που σχεδον διαλεξε μονος του.Αναμεσα σε καποια δειγματα που του πηρα,παμε σε Royal Canin Maxi adult...(δεν την ξερω ιδιαιτερα αλλά βλεπω μεγαλη διαφορά στην ορεξη του)...Θα δουμε!

Να διευκρινισω οτι δεν θελω να δωσω "ευθυνες"στην Doglovers σωνει και καλα,για αυτα που εβλεπα στον Φοιβο.Απλα τα καταγραφω και ελπιζω να ειμαστε οι μοναδικοι που δεν μας εκατσε καλα...:cool:

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.892
Να διευκρινισω οτι δεν θελω να δωσω "ευθυνες"στην Doglovers σωνει και καλα,για αυτα που εβλεπα στον Φοιβο.Απλα τα καταγραφω και ελπιζω να ειμαστε οι μοναδικοι που δεν μας εκατσε καλα...:cool:
Δεν είστε οι μοναδικοί, και στον ένα μου σκύλο δεν έκατσε καλά. Και ασφαλώς δεν σημαίνει αυτό ότι δεν πρόκειται για μία πολύ καλή τροφή, με πολύ τίμια σχέση κόστους/ποιότητας. Απλώς επιβεβαιώνεται αυτό που έχουμε διαβάσει και ξαναδιαβάσει στο φόρουμ ότι ακόμη και η καλύτερη τροφή μπορεί να μην ταιριάξει στον οργανισμό του σκύλου μας.

ruby

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
95
1
Μετα απο περιπου τρεις μηνες που δινω doglovers, παρατηρησα μεχρι τωρα πολυ τσιμπλα, μεχρι που πηγα διακοπες για μια εβδομαδα ειδα εντυπωσιακη μειωση στις τσιμπλες, ή συνηθισε ή τελικα ηταν καποια επιπεφυγκιτιδα λογω ανοιξης? Θα το διευρενησω Κι με το γιατρο και ισως τις δωσω φυσικα δακρυα. Παντως αποφασισα και πηρα και αλλο 15κιλο, ολα τα αλλα ειναι τελεια, με βελουδινο τριχωμα και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφη, το επομενο τριμηνο θα βγει με doglovers σιγουρα.

Loki

Member
19 Ιουλίου 2012
9
0
Εχω μια απορια: Γιατι η Ευρωπαικη Dog Lovers Gold εχει διαφορα στα συστατικα απο τα συστατικα που εμφανιζονται στο Ελληνικο site? To εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο η κανω καπου λαθος?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Η τροφη εχει αλλαξει συσταση εδω και καιρο,δεν ξερω αν εχει ενημερωθει το ελληνικο site.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.892
Εγώ διαβάζοντας τα συστατικά στο ολλανδικό σάιτ και η καινούρια σύσταση πολύ καλή μου φάνηκε. Έχει αλλάξει τίποτα προς το χειρότερο yasemin;

Loki

Member
19 Ιουλίου 2012
9
0
Mειωσαν το κρεας και αυξησαν το ρυζι. To κοτοπουλο απ την 3η θεση επεσε στην 6η. Η προηγουμενη φαινοταν να εχει περισσοτερο κρεας και σκεφτομουν να την παραγγειλω.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Τελικά όσο καλή και να είναι μια τροφή μπορεί να μην κάτσει σωστά στον σκύλο. Ενω απο τον Ντιεγκο έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, της Ρόης της χάλασε το στομαχάκι της. Ενω μέχρι τώρα δεν είχε ποτέ προβλήματα απ οτι εχω μάθει, στον ένα μήνα που την έχω μου αρρώστησε 2 φορες και καταλήξαμε με τον γιατρο οτι φταιει η τροφη. Δεν ξέρω γιατι δεν την δέχεται ο οργανισμός της, όμως της την σταμάτησα ήδη και όταν τελειώσουμε την φαρμακευτική τροφή πρέπει να ψάξω να της βρω καποια άλλη. Πολύ ταλαιπωρήθηκε η μικρούλα μου!! :(

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Στον ICE αρχικα φαινοταν Οκ. Αργοτερα, εκτος απο τα δακρυα ειχε κανει ξηροδερμια και πυτιριδα, που εξαφανιστηκαν αργοτερα οταν αλλαξα τροφη.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εχω την αισθηση οτι η Αμερικανικη ειναι διαφορετικη απο την Ευρωπαϊκη ως προς την συσταση και πως τα διαφορα ριβιους αφορουν την Αμερικανικη. Εγω παντως απο καιρο την εκοψα γιατι στην μια ταιριαζε πολυ αλλα στην αλλη με τιποτα.

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Συμπληρώσαμε μήνα με την συγκεκριμένη τροφή.
Θετικά: Καλό τρίχωμα και μείωση της τριχόπτωσης, πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση και ενέργεια, αισθητά λιγότερα κόπρανα, καμία μυρωδιά σε στόμα και δέρμα, την τρώει με όρεξη.
Αρνητικά: Ανα 3-4 μέρες κάνει διάρροια ενώ τις περισσότερες φορές τα κόπρανα είναι καλοσχηματισμένα και λίγα. Είναι 18 κιλά και δοκίμασα από 230, 240 και 250 γρ. ανά ημέρα αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Ανα 3-4 μέρες και μία διάρροια... άλλοτε κανονική και άλλοτε 50-50 (κανονικά αρχικά και διάρροια στη συνέχεια). Της έχω κόψει λιχουδιές κλπ και τρώει μόνο ξηρά τροφή. Η κτηνίατρος μου είπε το πιθανότερο να είναι από την τροφή. Τι άποψη έχετε; Να την ταΐσω κανά μήνα ακόμα μήπως δεν έχει προσαρμοστεί 100% το στομάχι της;

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.892
Κάτι που δεν είχα αποδώσει στην τροφή ήταν η έντονη μυρωδιά στον Τζιμάκο που τώρα που την αλλάξαμε μειώθηκε αισθητά.