Dante Di Caneguardiano aka Cargo- Bullmastiff

Status
Κλειδωμένο θέμα

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Θεωρω σωστο να μπορει να απαντησει ο Κιμωνας απευθειας.
Αν συμφωνει ο-η boss ας τον ξεμπαναρει να εχει την δυνατοτητα να απαντησει.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εκτός προτύπου είναι ο Dante καλέ παιδιά. Ο Κίμωνας μού είπε ότι έχουν γίνει όλες οι εξετάσεις του σκύλου κ είναι υγιέστατος (ταίζει 500 gr τη μέρα μόνο) κ ο θυροειδής του είναι μια χαρά.

Εμένα, ξαναλέω, ότι μου φαίνεται στα κιλά του πάνω από το όριο κ εμμένω σε περαιτέρω άθληση κ μείωση κιλών.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θεωρω σωστο να μπορει να απαντησει ο Κιμωνας απευθειας.
Αν συμφωνει ο-η boss ας τον ξεμπαναρει να εχει την δυνατοτητα να απαντησει.
Χαχα, ειναι λιγο Κωμικοτραγικη η κατασταση ε...Η μαρεκο δημοσιοποιει στο φορουμ συνομιλια που εχει(εκτος φορουμ) με τον Κιμωνα, και εσυ λες να ξεμπαναριστει ο Κιμωνας που εχει μπαναριστει απο τον admin για τους Χ-Ψ λογους, για να απαντησει στη μαρεκο!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Γιατί βρε Νάσο;

Τόσο καιρό που το λέω εγώ, δεν πτοήθηκε κανείς.
Επίσης, δεν το θεωρώ δίκαιο να μπορεί να απαντάει, [μπανάροντας/ξεμπανάροντας] επιλεκτικά.
Αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Ας κάνει αίτημα αν θέλει.

Ολοι πάντως έχετε συμφωνήσει στο κοντινό παρελθόν, ότι δεν τρέχει τίποτα, να απαντάει
δι'αντιπροσώπων και βεβαίως να σχολιάζονται [εφ'όσον ποστάρονται], τα "λεγόμενά" του.

Τι αλλάζει τώρα; Σε κάποιον θα στείλει κείμενο και θα παρατεθεί, όπως τόσες φορές.

Απλά πράγματα...:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Εκτός προτύπου είναι ο Dante καλέ παιδιά. Ο Κίμωνας μού είπε ότι έχουν γίνει όλες οι εξετάσεις του σκύλου κ είναι υγιέστατος (ταίζει 500 gr τη μέρα μόνο) κ ο θυροειδής του είναι μια χαρά.
Είδες Νάσο; Απλά πράγματα...:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Χαχα, ειναι λιγο Κωμικοτραγικη η κατασταση ε...Η μαρεκο δημοσιοποιει στο φορουμ συνομιλια που εχει(εκτος φορουμ) με τον Κιμωνα, και εσυ λες να ξεμπαναριστει ο Κιμωνας που εχει μπαναριστει απο τον admin για τους Χ-Ψ λογους, για να απαντησει στη μαρεκο!!!
Ναι..είδες κάτι πράγματα...
Μόνο που δεν σχολιάζει μόνο η μαρεκο τα κιλά του cargo.
Δεν έχει δηλαδή λόγο, να απαντήσει μόνο σε μένα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Άν ο ιδιοκτήτης ενδιαφέρεται για εκθέσεις και εκτροφή, τότε το να είναι εντός πρωτύπου έχει την σημασία του, άν όμως έχει ένα απλό φιλαράκι τότε πιο πολύ ενδιαφέρει η υγεία νομίζω.
Λέω τη γνώμη μου γενικότερα, σαν απάντηση στο παραπάνω. Η υγεία θα έπρεπε να ενδιαφέρει πιό πολύ απ'όλα σε κάθε περίπτωση. Ειδικά στην περίπτωση εκτροφής(άρα σαν παρελκόμενο και στην περίπτωση των εκθέσεων) η υγεία του σκύλου επηρεάζει και τον ίδιο αλλά και τους απογόνους του..

Ειδικότερα για τον Cargo, κι εμένα μου φαίνεται τσιμπημένος στα κιλά. Ξεκαθαρίζω ότι δε γνωρίζω τίποτα περί μορφολογίας και αναλογιών κ.τ.λ.... Αλλά κοιτώντας άλλα στο ιντερνετ (γιατί από κοντά έχω δεί μια και μόνο φορά*) η διαφορά μου χτυπάει λίγο στο μάτι. (Τυχαία θα βάλω αυτόν εδώ-ένα από αυτά που ειδα, δεν ξέρω καν πόσο καλό ή κακό δείγμα της φυλής είναι... http://pietra-of-trefilio.com/PIETRA/pics/males/zebi/zebulon_augustus3.jpg )

edit: *μόλις θυμήθηκα ότι έχω δει από κοντά δύο φορές, αλλά και πάλι, δεν αλλάζει κάτι στο κείμενό μου

Last edited:

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Και μόνο η ύπαρξη του συγκεκριμένου νήματος είναι σουρεαλιστική κατά τη γνώμη μου. :)

Μέλος που έχει αποκλειστεί (για 2η φορά αν θυμάμαι καλά) λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς συνεχίζει να κάνει παρουσίαση του σκύλου του μέσω αντιπροσώπων.

Τράτζικ! :D

On topic:
Κούκλος ο χοντρός!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Βαλε κανενα πιο μεγαλο και συ.
Παντως η συγκριση πρεπει να ειναι οχι τοσο στον ογκο , αλλα στο παχος ενος σκυλου.

Πολλα σκυλια που ξεπερνουν το βαρος του προτυπου , ειναι στεγνα και μαλιστα κανουν την δουλεια τους το ιδιο η και καλυτερα με πιο ''ελαφρια'' σκυλια.Παντα θα υπαρχουν αποκλεισεις και παντα θα καλουνται οι εκτροφεις να πιασουν την καυτη πατατα.

Μεγαλο μεγεθος με ανοιχτα ρουθουνια που τροχαζει για χιλιομετρα αλλα εκτος προτυπου και σκυλος εντος προτυπου σε κιλα , αλλα με πολυ εντονο στοπ που δεν μπορει να ανασανει μετα απο 300 μετρα.

Υγεια το σημαντικοτερο ολων.

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Λέω τη γνώμη μου γενικότερα, σαν απάντηση στο παραπάνω. Η υγεία θα έπρεπε να ενδιαφέρει πιό πολύ απ'όλα σε κάθε περίπτωση. Ειδικά στην περίπτωση εκτροφής(άρα σαν παρελκόμενο και στην περίπτωση των εκθέσεων) η υγεία του σκύλου επηρεάζει και τον ίδιο αλλά και τους απογόνους του..

Ειδικότερα για τον Cargo, κι εμένα μου φαίνεται τσιμπημένος στα κιλά. Ξεκαθαρίζω ότι δε γνωρίζω τίποτα περί μορφολογίας και αναλογιών κ.τ.λ.... Αλλά κοιτώντας άλλα στο ιντερνετ (γιατί από κοντά έχω δεί μια και μόνο φορά*) η διαφορά μου χτυπάει λίγο στο μάτι. (Τυχαία θα βάλω αυτόν εδώ-ένα από αυτά που ειδα, δεν ξέρω καν πόσο καλό ή κακό δείγμα της φυλής είναι... http://pietra-of-trefilio.com/PIETRA/pics/males/zebi/zebulon_augustus3.jpg )

edit: *μόλις θυμήθηκα ότι έχω δει από κοντά δύο φορές, αλλά και πάλι, δεν αλλάζει κάτι στο κείμενό μου
Δεν σε πολυκατάλαβα αλλά για να το λες έτσι θα 'ναι.
Που διαφωνούμε????

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
άν όμως έχει ένα απλό φιλαράκι τότε πιο πολύ ενδιαφέρει η υγεία νομίζω.
Πες κατάλαβα λάθος βάσει αυτής της φράσης.. Δεν ψάχνομαι να διαφωνήσω, μην το παίρνεις προσωπικά, από το πόστ σου πιάστηκα για να πω τη γνώμη μου, όχι για να πιαστούμε.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μετά απο επιθυμία του μέλους kimonas το παρόν θα κλειδωθει.
Εάν και οταν ξεμπαναριστει ο ιδιος, θα σας απαντησει οποιεσδηποτε αποριες εχετε.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Και μόνο η ύπαρξη του συγκεκριμένου νήματος είναι σουρεαλιστική κατά τη γνώμη μου. :)

Μέλος που έχει αποκλειστεί (για 2η φορά αν θυμάμαι καλά) λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς συνεχίζει να κάνει παρουσίαση του σκύλου του μέσω αντιπροσώπων.

Τράτζικ! :D
+ 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Μετά απο επιθυμία του μέλους kimonas το παρόν θα κλειδωθει.
Εάν και οταν ξεμπαναριστει ο ιδιος, θα σας απαντησει οποιεσδηποτε αποριες εχετε.
Εκφράζει επιθυμίες ως μέλος???
Που?
Πως?
Πότε?
Και μπορεί κάποιος μπαναρισμένος, εκτός από ποστάρισμα μέσω τρίτων...να ζητάει και κλείδωμα θεμάτων που συντηρεί?????

Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή...........

έντιτ:
Πάντως ένα σίγουρο σωστό που έχει το σκυλί....είναι το όνομά του...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Η αλήθεια είναι, ότι εγώ παρασύρθηκα και παρότρυνα, να σεβαστούμε την επιθυμία του "μέλους".

Η Αμαλία απλώς, δέχθηκε το μύνημα της...επιθυμίας.

Αρα...δικό μου το φάουλ.

Το οποίο ασφαλώς και είναι λάθος και γι'αυτό διορθώθηκε από τους ψυχραιμότερους :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εκφράζει επιθυμίες ως μέλος???
Που?
Πως?
Πότε?
Και μπορεί κάποιος μπαναρισμένος, εκτός από ποστάρισμα μέσω τρίτων...να ζητάει και κλείδωμα θεμάτων που συντηρεί?????

Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή...........

έντιτ:
Πάντως ένα σίγουρο σωστό που έχει το σκυλί....είναι το όνομά του...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
100% REAL o sea-mol...

Eχει γινει για γελια και για κλαματα το θεμα του Κιμωνα(και του Cargo), καποιοι μοντς μιλανε με τον μπαναρισμενο Κιμωνα κατ ιδιαν, του απαντανε εδω με παραθεσεις απο την συνομιλια τους ή μας μεταφερουν προφορικα τις θεσεις του χωρις να μπορει να απαντησει ο ιδιος ο Κιμωνας, εκφραζει επιθυμιες(κατευθυνσεις) στην διαχειριση ο μπαναρισμενος Κιμωνας, κλειδωνεται το θεμα μετα απο δικη του επιθυμια, ερχεται στο προσκηνιο αλλη εκ διαμετρου αντιθετη επιθυμια, ξεκλειδωνεται παλι το θεμα και πως τοπε καποιος; Tραααάτζικ......:paletas:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
To θέμα δεν είναι τι κάνει ο kimonas.., το θέμα είναι γιατί εμείς "ασχολούμαστε" με τον kimona..

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Εγώ προσωπικά ασχολούμαι:
Με τον σκύλο και τα κιλά του, όπως αυτός παρουσιάζεται...
Με το όλο θέμα γιατί έχει πλάκα...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi