Dante Di Caneguardiano aka Cargo- Bullmastiff

Status
Κλειδωμένο θέμα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Το να ασχολούμαστε με ένα άτομο που δεν μπορεί να "υπερασπιστεί" την θέση του ..και να μιλάμε "μόνοι" μας..κάνει το θέμα από μόνο του αδιάφορο..

Καταλαβαίνω πως έχει πολλές μύγες το καλοκαίρι όμως ίσως πιο χρήσιμες αν τις κυνηγούσαμε..

Το θέμα θα μπορούσε να είχε κλειδωθεί ήδη..όχι επειδή το ζήτησε ο kimonas ..αλλά επειδή έχει στηθεί ο λόγος από άτομο που αδυνατεί να απαντήσει.. και όμως εμείς συνεχίζουμε να μιλάμε στο θέμα του.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το θέμα θα μπορουσε να έχει κλειδωθεί με το που πήγε για μπάνιο ο kimonas, όπως έχει συμβει σε τόσα άλλα θέματα banned χρηστών. Αλλά από τη στιγμή που συνεχίστηκε και υπήρξε μια ανοχή εξ'αρχής, μου φαίνεται "τρατζικ" να κλειδωθεί τώρα γιατί τώρα άρχισε να μη... βολεύει... Γενικότερα, σε αυτό το συγκεκριμενο topic το σωστό και το λάθος, το τρατζικ και το νορμαλ έχουν χαθεί σαν έννοιες...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δεν αναφέρθηκε κανένας στο άτομο...
Αναφερθήκαμε και πάλι στον σκύλο...
Και επειδή είχε ξαναγίνει η κουβέντα... (post 310).....είχαν πει οι εκπρόσωποι τύπου...ότι μπορούμε να σχολιάζουμε ελεύθερα τα κιλά και ότι άλλο του σκύλου!
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο απάντηση θα παίρναμε και παίρνουμε!
Εσύ γιατί ασχολείσαι?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν αναφέρθηκε κανένας στο άτομο...
Αναφερθήκαμε και πάλι στον σκύλο...
Και επειδή είχε ξαναγίνει η κουβέντα... (post 310).....είχαν πει οι εκπρόσωποι τύπου...ότι μπορούμε να σχολιάζουμε ελεύθερα τα κιλά και ότι άλλο του σκύλου!
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο απάντηση θα παίρναμε και παίρνουμε!
Εσύ γιατί ασχολείσαι?

Σε εμένα αναφέρεσαι?
Παρατηρώ μία έπαρση..και μου κίνησε το ενδιαφέρον..σε ένα θέμα που εκείνος που το άνοιξε δεν μπορεί να απαντήσει..
Δεν ασχολούμαι..γιατί δεν αναφέρομαι στο θέμα καθόλου..
Θα μπορούσε όμως να "σβήσει" σαν πολλά θέματα που σεβόμαστε την απουσία από το φόρουμ αυτών που το άνοιξαν και δεν κλειδώθηκαν τελικά ποτέ..., άλλωστε ανούσιο φαντάζει να μιλάς σε κάποιον που δεν μπορεί να σου απαντήσει ακόμα και αν μιλάς π.χ. για τον σκύλο του..

Ακόμα και αν μπορούσε να απαντήσει με άλλον τρόπο.., δεν γράφει το όνομα σε καμία περίπτωση αυτού.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δεν συμφωνώ...
Τόσα και τόσα μέλη δεν βάζουν τρίτα μέλη να ποστάρουν για την πάρτη τους....
Το θέμα δεν σβήνει από τον πατέρα του...όχι από τους υπόλοιπους...
Και όπως αν μπει κάποιος και ποστάρει φώτο από σκυλί δεμένο σε δέντρο με τριχιά...θα ακούσει παρατηρήσεις από απλό κυνοφιλικό ενδιαφέρον...
Έτσι και όταν βλέπεις ένα παριζάκι με τέσσερα πόδια, οφείλεις να πεις ότι θέλει προσοχή...
Ένα σκυλί με +20% βάρος (!!!!!!!) έχει ΘΕΜΑ και ο ιδιοκτήτης του πρέπει να το δει!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν συμφωνώ...
Τόσα και τόσα μέλη δεν βάζουν τρίτα μέλη να ποστάρουν για την πάρτη τους....
Το θέμα δεν σβήνει από τον πατέρα του...όχι από τους υπόλοιπους...
Και όπως αν μπει κάποιος και ποστάρει φώτο από σκυλί δεμένο σε δέντρο με τριχιά...θα ακούσει παρατηρήσεις από απλό κυνοφιλικό ενδιαφέρον...
Έτσι και όταν βλέπεις ένα παριζάκι με τέσσερα πόδια, οφείλεις να πεις ότι θέλει προσοχή...
Ένα σκυλί με +20% βάρος (!!!!!!!) έχει ΘΕΜΑ και ο ιδιοκτήτης του πρέπει να το δει!

Eγώ δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.., εγώ απλά επισημαίνω πως αν κλειδωνόταν δεν θα έπαυε να είναι ορατό σε όσους ενδιαφέρονται.
Δεν θα άλλαζαν τα γραφόμενα μου ακόμα και αν μιλάγαμε για ένα σκυλί δεμένο σε ένα βαρέλι από την στιγμή που ο συγγραφέας του εκάστοτε θέματος απουσίαζε.
Το να κλειδωθεί δεν σημαίνει πως σβήνεται κάτι.
Ένα θέμα που έχει καταναλώσει και 39 σελίδες.

Τα συμπεράσματα σε κάθε θέμα είναι στην διάθεση και την κρίση του κάθε αναγνώστη είτε κλειδωμένο είτε ανοιχτό δεν σβήνεται τίποτα.
Όταν στερεύουν ή αδυνατούν τα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές ή ο τρόπος διατύπωσης τους, έτσι ώστε να μπορέσει να υπάρξει ο διάλογος, τα λόγια μετά είναι περιττά.., πιο ουσία έχει η εικόνα ..από τις ίδιες.. μετέπειτα λέξεις.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eγώ δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.., εγώ απλά επισημαίνω πως αν κλειδωνόταν δεν θα έπαυε να είναι ορατό σε όσους ενδιαφέρονται.
Δεν θα άλλαζαν τα γραφόμενα μου ακόμα και αν μιλάγαμε για ένα σκυλί δεμένο σε ένα βαρέλι από την στιγμή που ο συγγραφέας του εκάστοτε θέματος απουσίαζε.
Το να κλειδωθεί δεν σημαίνει πως σβήνεται κάτι.
Ένα θέμα που έχει καταναλώσει και 39 σελίδες.

Τα συμπεράσματα σε κάθε θέμα είναι στην διάθεση και την κρίση του κάθε αναγνώστη είτε κλειδωμένο είτε ανοιχτό δεν σβήνεται τίποτα.
Όταν στερεύουν ή αδυνατούν τα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές ή ο τρόπος διατύπωσης τους, έτσι ώστε να μπορέσει να υπάρξει ο διάλογος, τα λόγια μετά είναι περιττά.., πιο ουσία έχει η εικόνα ..από τις ίδιες.. μετέπειτα λέξεις.
+1000 . Δε γινεται να συμφωνησω περισσοτερο.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αφήσαμε τον σκύλο και ασχολούμαστε με το αν πρέπει να κλειδωθεί το θέμα ή όχι. Γιατί να κλειδωθεί ? Υπήρχαν και άλλα θέματα που ζήτησαν οι ιδιοκτήτες να κλειδωθούν αλλά η απάντηση ήταν πάντα ότι τα θέματα δεν κλειδώνονται επειδή το ζητά ο ιδιοκτήτης.
Εφόσον ο Κίμωνας εξακολουθεί να ποστάρει φωτο του σκύλου (μέσω τρίτων)..δικαιούμαστε να λέμε όλοι την γνώμη μας. Δεν πρόσβαλε κάποιος τον Κίμωνα..την γνώμη τους εξέφρασαν όλοι για τον σκύλο.
Αν ο Κίμωνας δεν θέλει να διαβάζει σχόλια (που δεν του αρέσουν) να σταματήσει να ποστάρει. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να συμφωνούμε μαζί του ακόμα και αν τον έχουν δει 15 εκτροφείς.
Και τέλος πάντων ο σκύλος είναι υπέρβαρος ..τι να κάνουμε τώρα!!

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Δεν ξέρω τον Κίμωνα, ούτε και τον Cargo, παρά μόνο από το θέμα αυτό. Η απορία μου είναι η εξής: Ο σκύλος είναι αρκετά εκτός προτύπου, κατά την παραδοχή και του ίδιου του ιδιοκτήτη. Πως τώρα εκτροφείς λένε ότι ο σκύλος είναι κανονικότατος και τους αρέσει πολύ ενώ έχει υπερβεί το πρότυπο τόσο πολύ, είναι απορίας άξιο. Μήπως για να καλύψουν δικές τους αστοχίες? Το πρότυπο υπάρχει για κάποιο λόγο. Αν είναι ο κάθε καθαρόαιμος σκύλος να το ξεπερνά και να λέμε ότι δεν τρέχει τίποτα, τότε κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Και δεν μιλάμε για ένα πόντο ή ένα-δύο κιλά. Τα παραπάνω δεν αποτελούν μομφή κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου (δεν φταίει αυτός για το αν ο εκτροφικός του σκύλος βγήκε τόσο εκτός προτύπου). Θα με ενδιέφερε όμως η άποψη του εκτροφέα του, για το γιατί ένας σκύλςο εκτροφής του βγήκε τόσο εκτός προτύπου. Υποτίθεται ότι γι'αυτό αγοράζουμε από εκτροφεία, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πρότυπα (τα οποία υποτίθεται έχουν συνάρτηση και με την εμφάνιση αλλά και με την υγεία ενός σκύλου). Ο Κίμωνας είπε ότι οι γραμμές του Cargo τον προδιέθεταν ότι θα βγεί μεγάλος, επομένως ο εκτροφέας ήξερε ότι οι γραμμές του οδηγούν σε δείγματα υπερτυπικά? Ή ήταν τυχαίο? Και γιατί να είναι τυχαίο όταν μιλάμε για εκτροφή (επιλογή γραμμών κλπ)? Ο σκύλος μπορεί να είναι υπέροχος και πανέμορφος, δεν αντιλέγω (αν και χοντρούτσικος) και είμαι σίγουρος ότι ο ιδιοκτήτης του τον λατρεύει και περνάει υπέροχα μαζί του και ο σκύλος με αυτόν (αυτό φαίνεται από την όλη ενασχόλησή του με οτν σκύλο του), δεν είναι αυτό το θέμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις.

• Like
Reactions: h3342

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Με το όνομα του εκτροφείου μπορείς να βρεις και άλλα σκυλιά εδώ μέσα mariosn και να κρίνεις μόνος σου την δουλειά τους...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
και εμενα λιγο χοντρουλης μου κανει.....
αλλα αφου τον εχουν οι εκτροφεις καθυσηχασει δεν τιθεται θεμα ανησυχιας

παριζακι με 4 ποδια χαχαχααχχαχααχ
εχω το χερι μου χτυπημενο αλλιως θα επαιρνε αλλες διαστασεις το θεμα............

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Με το όνομα του εκτροφείου μπορείς να βρεις και άλλα σκυλιά εδώ μέσα mariosn και να κρίνεις μόνος σου την δουλειά τους...
Το ξέρω ότι και άλλα μέλη έχουν πάρει από το συγκεκριμένο εκτροφείο, είχα διαβάσει κάποια θέματα περί δυσπλασίας παλιότερα. Δεν έχω σκοπό να κρίνω το εκτροφείο, δεν έχω τις γνώσεις άλλωστε γι'αυτό, καθώς δεν ξέρω καθόλου την φυλή. Οι απορίες μου βέβαια που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ είναι γενικές και όχι για την συγκεκριμένη φυλή. Θα με ενδιέφερε η άποψη του συγκεκριμένου εκτροφέα βέβαια στο συγκεκριμένο θέμα. Επίσης να πω ότι θα δεχόμουν μια τοποθέτηση του στυλ "κάποια σκυιά μπορεί να βγούν εκτός προτύπου, δεν προκαθορίζονται τα πάντα" όχι όμως "δεν έγινε και τίποτα, ο σκύλος είναι κανονικότατος και μας αρέσει πολύ".

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
δεν νομιζω να ειναι φαουλ του εκτροφεα ενα υπερβαρο σκυλι,
δεν μιλαμε για σκυλι που ειναι στεγνο και ειναι 75 κιλα ,ουτε για ενα σκυλι που ειναι 85 ποντους.
η σωματοδομη του ειναι πολυ καλη απο οτι φαινετε,
το θεμα του cargo ειναι η διατροφη του και σε αυτην ευθυνεται αποκληστικα ο ιδιοκτητης του

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μαριοςν - Πως τώρα εκτροφείς λένε ότι ο σκύλος είναι κανονικότατος και τους αρέσει πολύ ενώ έχει υπερβεί το πρότυπο τόσο πολύ, είναι απορίας άξιο - .

Μηπως αναφερεσαι στον κριτη που ειδε και εκρινε τον Καργκο τον Μαιο και οχι τους εκτροφεις?

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
συνεχιζω ...
αν και θα ηθελα να μπουν ιο εκτροφεις που γραφουν κατα καιρους(τα ξερω το ονοματα τους. δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω) να μας πει την αποψη του,και να μην συνεχιζεται μια ατυπη κοντρα.ειναι ο αθρωπος που θα μας πει και για το βαρος και για τα πολλα κιλα σε λιγο χρονικο διαστημα και για ολες τις αλλες αποριες που εχουν δημιουργηθει απο τα παραπανω ποστ.
βεβαια εχω αλλα 2-3 ονοματα που αν ηθελαν θα μπορουσαν να ειχαν παρει θεση και ηρεμουσε πιο γρηγορα το θεμα?τα εμπλεξα λιγο?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
...Αφου δεν ειπατε θα κλεισει το θεμα καλε?

Θεωρω παραλογο να ειναι ανοιχτο το νημα και να εξελισεται κι ολας απο μπαναρισμενο μελος..
Συνεχιζοντας να μπαινουν φωτο κτλ ειναι λογικο να σχολιζονται... δεν μπορει ολα τα σχολια να ειναι θετικα.. αρα σε αρνητικα σχολια αναγκαστικα πρεπει να απαντησει ο κιμωνας.. ο οποιος δεν μπορει.. το να απανταει μεσω αλλων (????) δεν το καταλαβαινω! ... και το λεω καλοπροαιρετα και για τον ιδιο..
Ο ζουζουνος παραπανω εχει δικιο σχετικα με τους εκτροφεις.. αν θελουν να δωσουν τα φωτα τους στον "υπερφυσικο" Καργκο!... (τον οποιο θεωρω πολυ καλο παιδι!!!!!!!!)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τα θέματα του forum δεν κλειδώνονται ούτε αν πάρουν τροπή διαφορετική από αυτή που επιθυμούσε ο δημιουργός τους, ούτε αν αυτός έχει αποχωρήσει από το forum, ούτε αν αυτός έχει αποκλειστεί από το forum!
Tα θέματα κλειδώνονται μόνο αν είναι εκτός θεματολογίας ή αν ξεφύγουν οι τόνοι!

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν το θέμα παραμένει ανοικτό και προς συζήτηση για τα ενεργά μέλη του forum!

Οποιεσδήποτε απορίες ή διαφωνίες σε θέματα διαχείρησης είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες, αρκεί να γίνονται με τον σωστό τρόπο κι όχι εμβόλιμα στα διάφορα θέματα με την μορφή off topic δημοσιεύσεων!

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Aν και φυσικα δεν ειμαι ο εκτροφεας του cargo θα απαντησω σαν ενας λατρης της φυλης. Το σκυλι που το ειδα στην περασμενη εκθεση του Κ.Ο.Ε. αρχες μαιου θα επρεπε να ηταν 2-3 μαχ 4 κιλα λιγοτερο. Το ποσο εχει βαρυνει ή αλλαξει απο τοτε το βλεπω μονο απο φωτο κατι που δυσκολευει μια κριση. Τα παραπανω εξτρα κιλα σιγουρα δεν το καθιστουν παχυσαρκο(χοντρουλη ισως) και σιγουρα ειναι αρκετα ευκινητος το μοναδικο προβλημα στην κινηση ειναι στην πισω λογω συγκλινοντων ταρσων. Αν καποιος δει το γενεαλογιο του θα προσεξει πως πισω υπαρχουν αρκετα σκυλια παρομοιου μεγεθους κατι που τον καθιστα εκτος προτυπου σε αυτο το σημειο αλλα σιγουρα οχι και παχυσαρκο.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi