Dante Di Caneguardiano aka Cargo- Bullmastiff

Status
Κλειδωμένο θέμα

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
παιδες εδω μεσα δεν ειναι κανενας δικηγορος του κιμωνα,
αφου το παιδι γουσταρει να ποσταρει φωτο του σκυλου του ειναι ετοιμος να δεχτει και κριτηκες,
αρνητικες και θετικες.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Sea-mol ειπα οτι παχυνε , οχι οτι φταιει για την Ελληνικη κριση.
Δεν τον πειραξε τον ανθρωπο , δεν τον εβρισα ουτε υποβιβασα τον καργκο.
Δεν ειναι κακοπροαιρετη κριτικη σε περιπτωση που το βλεπεις ετσι.
Εκτος αν κανεις διαιτα.:mrgreen::p:mrgreen:

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Μα...εγώ είπα απλώς ότι δεν μπορεί να απαντήσει στα σχόλια ο Κίμωνας....που του λένε το σκύλο χοντρό...

50 ευρώ ότι είναι της Νταβίνας!
Φίλος τι πίνεις και δεν μας δίνεις! :p

Λίπον πάμε να ξεκαθαριστούμε λίγο!

1ον Απο την στιγμή που ο Κίμωνας θέλησε να μπουν ποστ με τον Cargo είναι προφανές πως ξέρει ότι δεν μπορεί να ποστάρει άρα δικιά του ευθύνη!

2ον Το να πουν πως πήρε 5 κιλάκια δεν σημαίνει πως λενε και τον σκύλο του χοντρό(και να ήταν έτσι δεν το θεωρώ προσβολή). Προσωπικά θα προτιμούσα να μου πούνε τα ελαττώματα παρά να μου το παίζουν παναγίες(τώρα τι θα προτιμούσε ο Κίμωνας δεν ξέρω, ρωτήστε τον)

3ον Ναι η παράγραφος ήταν αποκλειστικά δικιά μου και απευθυνόταν σε εσάς απο το πρώτο γράμμα εώς και το τελευταίο για το λόγο του ότι μόνο σχόλια για τον Cargo δεν κάνετε..
(που αυτό είναι και το θέμα) οπότε βγαίνεται και οff topic και εντάσεις μπορεί να προκαλέσετε.

Αυτά τα λίγα. Αν εχετε τίποτα άλλο να πείτε που είμαι σύγουρη στείλτε με pm ή μιλήστε με τον ίδιο τον Κίμωνα.
Κρίμα να χαλάμε το θέμα του παιδιού έτσι δεν είναι?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Κ εγω χοντρουλη τον βλέπω, αλλα του το είπα , οπότε είμαι οκ!! Δώστε σε εμένα το 50αρικο που είναι σίγουρα κ δικο μου πόστ!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Για 50 ευρώ σιγά μη σου στείλουμε και πμ....ανέβασε λίγο το ποσό!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θελει λιγο διαιτα ο Cargo κατα την αποψη μου. Πριν 2 μηνες ηταν 1 ποντο κοντυτερος αλλα 8 κιλα ελαφρυτερος. 70 κιλα που λεει οτι ειναι τωρα και συμφωνα και με αυτο που ειδα απο κοντα στην εκθεση, θεωρω οτι εχει παραπανω κιλα. Εκτος και αν ο ιδιοκτητης και ο εκτροφεας εχουν αλλη αποψη, οποτε εμας δεν μας πεφτει λογος ποσο θα τρωει και ποσο θα ασκειται, και απλα λεμε ο καθενας την αποψη του... :)

Last edited:

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Από μέλος Κimonas!!!
O μικρός γνωρίζω ότι έχει ήδη -παρά το νεαρό της ηλικίας του (19.5 μηνών)- αρκετά κιλά και
μέγεθος , μιας και αναφερόμαστε στον τομέα του βάρους !!! Εδώ και πολύ καιρό του έχω κόψει
300 γρ απ την ξηρά τροφή του , επισής του έχω κόψει ένα γεύμα το Σάββατο και την Κυριακή
είναι εντελώς ατάιστος !!! Του κάνω άσκηση και με το παραπάνω μάλιστα αλλά, τα κιλά του ΚΑΙ
το ύψος του ΔΕΝ σταματούν απ ότι φάινεται .

Στην ηλικία των 19.5 μηνών είναι 71.5 κιλά και

72 cm , οι μετρήσεις αυτές έχουν γίνει από διεθνή κριτή ΜΕ κυνόμετρο και ζυγαριά ακριβείας.
Για την ιστορία το κεφάλι του μετρημένο στην περίμετρο του (με την γνωστή μέτρηση , με τον
γνωστό τρόπο είναι 74cm αλλά είναι ακόμα στο ''κουταβέ'' στάδιο ΚΑΙ ΔΕΝ έχει ακόμα την
διάνυξη, τη μορφή, το τελικό στάδιο και ούτε το γέμισμα του κεφαλιού ενός ενήλικα , ΑΣΧΕΤΑ
αν είναι μεγάλο σαν διάσταση !!!

Υ.Γ 1(περίπου 70 εκατοστά είναι η τελική περίμετρος ενός αρκετά μεγαλώσομου ΕΝΗΛΙΚΟΥ
ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ bullmastiff στα 3.5-4 έτη).....
Υ.Γ2 (περίπου στα 3.5-4 χρόνια ολοκληρώνεται το κεφάλι και στο στήθος ενός αρσενικού
bullmastiff, όχι πάντα όμως και ΟΧΙ σε όλες τις γραμμές, καθώς ανα τον κόσμο υπάρχουν
bullmastiff που μετά τους 15 μήνες ''έκατσαν'' και τελείωσαν σαν ανάπτυξη και άλλα που
συνεχίζουν όπως πρέπει στην φυλή μέχρι τα 3.5-4 έτη......

Εκτιμούσα ότι θα γίνει κάτι μεγάλο σαν bullmastiff -στην τελική του μορφή λόγω του
pedigree του και του αξιοσημείωτου ρυθμού ανάπτυξής του- αλλά ίσως κάτι όχι τόσο εκτός στο
θέμα των κιλών του, γιατί παραείναι εκτός προτύπου τα κιλά του, και το γνωρίζω !!! Δεν έχει
να κάνει με ΄θεμα δίαιτας, ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ, αν είναι το σκυλί να έχει κάποια Χ τελικά κιλά και
όγκο στο κορμί του, το μόνο που θα πετύχω εγώ σαν λαθεμένη παρεμβολή είναι να έχω μία
κατασκευή σωματος η οποία είναι να έχει κάποιο συνολικό βάρος και όγκο, λόγο γονιδίου και
DNA, αλλά επειδή θα του κάνω δίαιτα να τον κάνω ''τεχνιτά'' να δείχνει αδύνατος, αδύναμος
και με ότι άλλο αυτό συνεπάγεται !!! Όπως ραχίτιδα (στραβή ράχη με κούρμπα που έχουν ΠΟΛΛΑ
bullmastiffs....) !!! Η δίαιτα θέλει τρομερή προσοχή και τρομερα ΑΡΓΑ και σταδιακά !!! Ήδη
του έχω κόψει πάρα πολύ φαγητό, του έχω προσθέσει άσκηση (αερόβια) αλλά αυτός το χαβά
του,,,Αναπτύσσεται, φαρδαίνοντας, βαραίνοντας, ψηλώνοντας !!! Δεν μπορώ να κάνω κάτι
παραπάνω.... Δυστυχώς ή ευτυχώς ( θα δείξει) έχει ακόμα ανάπτυξη γιατί αν ξέρει κάποιος να
δει μπορεί εύκολα να το ''διαβάσει'' στο σώμα ενός σκύλου (στήθος, κεφάλι, balance, εύρος,
μυικότητα κλπ κλπ) κάποιοι παράγοντες που σου δείχνουν ότι το σκυλι έχει ακόμα πρόοδο προς
την τελική ολοκλήρωση και ανάπτυξη....Ισχύει για όλες τις φυλές και ΟΧΙ μόνο για το
bullmastiff !!!

Στην έκθεση του ΚΟΕ πριν 20 μέρες περίπου, η κριτής που μας έκρινε δεν έκανε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ
αναφορά στο θέμα των κιλών του, ούτε του όγκου του και ούτε του ύψους του (βέβαια από τότε
έχει πάρει 6 κιλά και 1.5 πόντο το ΜΟΣΧΑΡΙ) αντιθέτως της άρεσε τόσο μα τόσο πολύ........
Παρ όλο τα κιλά του και το μέγεθος του κινείται ΠΟΛΥ ελαφροπάτητα, σφαιράτα και με τρομερούς
ελλιγμούς, σε σημείο που να σκεφτεί κάποιος ότι τα κιλά του , του είναι περισσότερο ΑΔΙΑΦΟΡΑ
και λίγα παρά αισθητά!!!
Το ξέρω ότι έχει κιλά και όγκο και ύψος παραπάνω -αρκετά- απ το κανονικό, κάνουμε και οι
δύο ότι μπορουμε για το καλύτερο αλλά είναι ένα μεγάλο ΓΕΝΙΚΑ και σε όλα του bullmastiff και
ξανατονίζω ότι ΔΕΝ μπορώ να κάνω πολλά αν είναι να ''ολοκληρωθεί'' κάπως και με συγκεκριμένο
όγκο, βάρος και ύψος λόγω DNA!!!

Dante Di Caneguardiano pose, playing & running - YouTube

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
:eek: Πω πω τέρας ο Cargo!!! Φοβερός σκύλος!!!!
Πως φούσκωσε έτσι σε μισό μήνα?????
Άλλα όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά αν έχανε 4-5 κιλάκια καλά θα ήταν (χωρίς παρεξήγηση).

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εξετασεις θυροειδη εχετε κανει? Ρωταω γιατι αν "παιρνει" για κανα χρονο ακομα τα
80κιλα θα τα καβατζωσει ευκολα. Παρολαυτα να τον χαιρεσαι τον τεραστιο!

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
και εγω πιστευω οτι στ 65-66 κιλα θα ηταν καλυτερα,
κρατα τον οσο μπορεις και οτι ειναι να γινει θα γινει.
οι γονεις του στα κιλα πως ηταν?

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Εμένα πάντως, χωρίς να είμαι ειδικός, οι αναλογίες του μου φαίνονται σωστές, τώρα, άν βγήκε και λίγο πιο μεγάλος από το συνηθισμένο ίσως να παίζει ρόλο μόνο σε εκθέσεις.Άν χάσει και 2-3 κιλά θα φαίνεται και πιο αθλητικό το κορμί.(πατριώτη).Εξάλου νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει ότι ο ιδιοκτήτης γουστάρει τα πολύ μεγαλόσωμα.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi