Dante Di Caneguardiano aka Cargo- Bullmastiff

Status
Κλειδωμένο θέμα

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Όμορφος, αλλά δεν είναι λίγο παχύς? (δεν ξέρω από μπουλμάστιφ, αλλά βλέποντας το σώμα του και τα καλά κρυμμένα πλευρά του -και στις φωτό αλλά και στο video- μου φάνηκε ότι θα μπορούσε να είναι πιο αδύνατος) μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί σε προηγούμενες φωτό φαινόταν πιο αδύνατος και απ'ό,τι έλεγε και ο Κίμωνας τον είχε στην "πείνα" (οποτε μπορεί να κάνω λάθος).

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Εχει παρει αρκετα κιλα ο Καργκουλακος, βεβαια ειναι αστερι , αλλα νομιζω οτι 5 κιλα κατω θα ηταν καλυτερα.Κιμωνα ριχτον σε διαιτα.Και πολυ βολτα με εντονο περπατημα και θα ειναι σουπερ ο τρελλοκουταβος.;)

Με τον Φιντελ κανουμε 7 χιλιομετρα τροχασμο 3 φορες την εβδομαδα και εγινε φετες(ασε που θα γινω και εγω χεχε).:p

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Ρε παιδιά...
Μην σχολιάζετε χωρίς την παρουσία του Κίμωνα...
Δεν είναι σωστό....
Λίγο σαβουάρ βιβρ....

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Με τον Κιμωνα τα λεμε ετσι κι αλλιως.;)
Αυτα που γραφουμε εδω ισως να ενδιαφερουν και αλλους.
Δεν κουτσουμπουλευουμε μεσιε Κωστας , κριτικαρουμε την μπακα του Καργκο.
:pΚαι μας αρεσει παρα πολυ ο Καργκο.:grin:

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
Ρε παιδιά...
Μην σχολιάζετε χωρίς την παρουσία του Κίμωνα...
Δεν είναι σωστό....
Λίγο σαβουάρ βιβρ....
γιατι δεν ειναι σωστο??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Τουλάχιστον, γιατί δεν μπορεί να απαντήσει αυτοπροσώπως.

Κι αυτό το...δι'αντιπροσώπου είναι ολίγον τι σπαστικό.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ρε παιδια , αν ανεβαινουν φωτογραφιες κλπ , δεν θα σχολιασουμε?
Αν δεν μπορει να απαντησει αυτοπροσωπος , μηπως ειναι καλυτερο να κλειδωσει το θεμα ωσπου να μπορει?
Βεβαια ετσι θα χασουμε την εξελιξη του Καργκουλακου και κατι μου λεει οτι θα αργησει να γυρισει απο τα μπαν νια του.
Παντως δεν νομιζω να εχει προβλημα ο Κιμωνας απο την σημερινη μας επικοινωνια , να απανταμε και να σχολιαζουμε.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Οι δημοσιεύσεις στο forum απαξ και γίνουν μπορούν να σχολιαστούν, αρκεί οι σχολιασμοί να παραμένουν εντός της θεματολογιάς του forum και να είναι σύμφωνοι με τους κανονισμούς!

Αν κάποιος δεν επιθυμεί, απλά δεν γράφει ή δεν επιτρέπει να ανέβουν θέματα που τον αφορούν....

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Αν δεν έχει πρόβλημα ο Κίμωνας, εντάξει...
Δηλαδή έχετε την εντύπωση πως τα ποστάρω απο μόνη μου και έμαθα ξαφνικά τόσα πολλά για τον Cargo?? -.- Μάλλον αδύνατο!
------------------------------------------------------------------------------------------

Απο κεί και πέρα όσο θέλει και ο ίδιος και εμένα κόπος δεν μου είναι θα ποστάρω αυτό που θέλει!
Αν υπάρχουν μέλοι που τους ενοχλεί τότε κανένα πρόβλημα απο την στιγμή που μπορούν απλά να μην μπαίνουν καν στο θέμα άν πάλι είναι λάθος λόγο κανονισμών μπορεί να κλειστεί το θέμα ή να μου σταλθεί ειδοποίηση και δεν θα φέρω καμία αντίρρηση! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Αν υπάρχουν μέλοι που τους ενοχλεί τότε κανένα πρόβλημα απο την στιγμή που μπορούν απλά να μην μπαίνουν καν στο θέμα άν πάλι είναι λάθος λόγο κανονισμών μπορεί να κλειστεί το θέμα ή να μου σταλθεί ειδοποίηση και δεν θα φέρω καμία αντίρρηση! :)
Αυτή η παράγραφος ποιανού είναι τώρα;
Της Νταβίνας, όπως οι δύο προηγούμενες ή του Κίμωνα;
Sorry αλλά έχω πάθει έναν διχασμό...:rolleyes:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δηλαδή έχετε την εντύπωση πως τα ποστάρω απο μόνη μου και έμαθα ξαφνικά τόσα πολλά για τον Cargo?? -.- Μάλλον αδύνατο!
Μα...εγώ είπα απλώς ότι δεν μπορεί να απαντήσει στα σχόλια ο Κίμωνας....που του λένε το σκύλο χοντρό...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi