Club Καματερού και εργαλεία εκπαίδευσης...

Status
Κλειδωμένο θέμα

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
§ Δεν είναι άκυρο φίλε στο προηγούμενο μόλις μήνυμα ο Diablo ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζετε με τον Αντώνη ενώ στο μήνυμα του Αντώνη στο Fb φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι είδη μέλος του καματερού.
και γω ειμαι.κ τι να λεει?ουτε απεξω δεν εχω περασει.
και με τον ντιαμπλο μιλαω στο φουμπου και λεμε ενα σωρο μαλακιες ποτε δεν τον εχω δει.
και μαλλους μιλαω απο το καματερο κ μονο ενα παιδι ξερω προσωπικα.τιποτα δε λεει αυτο.
η μηπως το καματερο στηνει πλεκτανες εναντιον σου.?
δεν αφηνεται τις κοντρε (οποιος εχει) για το στοιβο.?
τα πολλα λογια ειναι φτωχια

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
:D:confused::eek::D:mad::D

Εχω πεθανει απο το γελιο....Δημητρη σε παρακαλω μην σταματας.Βαλε και κανενα αλλο βιντεο....Πες τα ολα!!!Μη μας λυπασαι...

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
καλά πλακα κανεις...και εσένα εκεί σε γνώρισα και μιλούσαμε γι α πολα αλλα δεν σε έχω δει pote.ton αντώνη μια φορα τον έχω πετύχει μέσα!!!να μιλήσουμε chat..όσα δεν φτάνει η αλεπού!!!το ότι κάναμε χαβαλέ δεν έχει να κάνει..γιατί μέχρι την στιγμή που τα έγραψα δεν είχα ιδέα ότι όλα αυτά έγιναν για κάποιο λόγο και μετα πείρα μέρος εδό.δες ημερομηνίες!!πριν δημοσιοποίησης οτιδήποτε ψάξε το σε παρακαλώ,και ποιος σου έδωσε άδεια να βάλεις το προφίλ μου εδώ μέσα?

§ Δεν είναι άκυρο φίλε στο προηγούμενο μόλις μήνυμα ο Diablo ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζετε με τον Αντώνη ενώ στο μήνυμα του Αντώνη στο Fb φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι είδη μέλος του καματερού.
ναι μέλος είμαι επειδή ξεκίνησα να ασχολούμαι με το άθλημα,και έγινα μέλος για να μαθαίνω τι και πως,δεν σας έχω δει από κοντά ούτε έχω περάσει από εκεί ποτε!!όσο για τις κατινιές που λέει η νατάσσα,δεν το θεώρησα κατινιά,το θεώρησα ως ένα καυστικό αστείο του καματερού!!

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Έχεις δίκιο για το προφίλ συγνώμη δεν το είδα έγινε λάθος με την αντιγραφή και την επικόλληση. Παρακαλώ ένας Moderator να το διορθώσει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το θέμα, νομίζω ότι έχει εξελιχτεί σε ένα πεδίο, προσωπικών αντιπαραθέσεων.
Προσπαθείστε παρακαλώ να αποφύγετε πλέον τους προσωπικούς σχολιασμούς, γιατί έχει γίνει τελείως ακατανόητο από τους πολλούς.

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Για μένα το όλο θέμα σχετίζεται με τα καρφια και την ηθική τους. νομίζω α) οτι είναι απαραίτητα και β) οτι μόνο απο όσους ξέρουν πως να το δουλεύουν και όχι απο τον κάθε μ@λ@κα κομπλεξικό. Πάντως με φαγητό μόνο θα φτάσει ο σκύλος στο ΙΠΟ όταν θα είναι χρονικά έτοιμος και για να συνταξιοδοτηθεί.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
λορδε δεν νομιζω οτι το θεμα εχει να κανει με την ηθκικη του καρφιου.οποιος το κανει χωρις καρφι κ περναει σκυλια ιπο για μενα ειναι μαγκας.
απο κει και περα δε ξερω τι κανουν στο κλαμπ.αλλα ειμαι σιγουρος πιος οποιος χαλαει το σκυλο του το κανει μονος του!

13 Απριλίου 2010
3
0
Αθηνα
Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν από ΕΔΩ.

admin

.........................................................................................................................................................................

Και τα δυο είναι εκτροφή του Βαϊτσοπουλου το ένα το λένε Χαν το μικρό δεν θυμάμαι
Καλησπέρα παιδιά διαβάζω με ενδιαφέρον όλα όσα γράφεται κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω στο σεμινάριο , όσο για τον μικρό λέγετε Χιτ.

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Σουπερμαν μαγκας μπορεί να είναι μεν για σενα αλλά για δώσε μου ένα παράδειγμα κάποιου που κατεβαίνει σε αγώνες και έχει φτιάξει το σκύλο του χωρίς εργαλεία. Που να κατεβαίνει σε αγώνες λέμε όχι σε εξετάσεις. Και που να μην περάσει απλά το όνομα του στους τίτλους τέλους

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Σουπερμαν μαγκας μπορεί να είναι μεν για σενα αλλά για δώσε μου ένα παράδειγμα κάποιου που κατεβαίνει σε αγώνες και έχει φτιάξει το σκύλο του χωρίς εργαλεία.
Κ να στο πει, θα το πιστέψεις;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Πρόσφατα διάβασα για νικήτρια στο παγκόσμιο IPO που δεν χρησιμοποίησε ποτέ κανένα εργαλείο πλήν κλίκερ

κάποιος που ασχολείται ας θυμίσει το όνομα

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Πρόσφατα διάβασα για νικήτρια στο παγκόσμιο IPO που δεν χρησιμοποίησε ποτέ κανένα εργαλείο πλήν κλίκερ

κάποιος που ασχολείται ας θυμίσει το όνομα
Απο το μελος κιρκη:
Ηeresse Stoa, Norvigia, 2008: Παγκόσμιο Mondioring κατ1 με clicker και φαγητό.

Στη Nορβηγία ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα εργαλεία.

http://www.dogsportpassion.com/about-us/

Tο έχω συζητήσει και με τον Donnini που είναι FCI decoy για Ring, και μου είπε ότι γίνεται. Αλλα ok, κaτ1 άααντε κατ2.
Αλλά γίνεται και σε παγκόσμιο επίπεδο μάλιστα, οπότε μη γράφετε ό,τι σας καπνίσει.

Last edited by a moderator:

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Απο το μελος κιρκη:

Tο έχω συζητήσει και με τον Donnini που είναι FCI decoy για Ring, και μου είπε ότι γίνεται. Αλλα ok, κaτ1 άααντε κατ2.
Αλλά γίνεται και σε παγκόσμιο επίπεδο μάλιστα, οπότε μη γράφετε ό,τι σας καπνίσει.

Eσυ να τα αφησεις αυτα που ξερεις γιατι ολο λογια εισαι... που ειναι ρε τα σουβλακια οι πιτσες κ οι μπυρες ψευτη...ηρθα στο καματερο και ειχε μονο πατατακια νερο και κροκετες....

Last edited by a moderator:

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Νατάσσα θα μου πειςσω το όνομα και θα ρωτήσω και θα μάθω αν κατεβαινει χωρίς καν καρφί.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Απο το μελος κιρκη:

στο είπαμε :)

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Τι μου είπες; Κατηγορία 1? Παγκόσμιο σαν ΙΠΟ1? Δεν το αποκλείω. Αλλά δεν με αφορά καθόλου.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Νατάσσα θα μου πειςσω το όνομα και θα ρωτήσω και θα μάθω αν κατεβαινει χωρίς καν καρφί.
Από Kirki...

Theresse Stoa, Mondioring Cat1 World Champion!

Η εξέταση είναι συνεχόμενη 45 λεπτά υπακοή και προστασία. Ο σκύλος ανεβαίνει και άντε να κατέβει μετά! Το κοντρόλ είναι το θέμα, και το κατάφερε χωρίς εργαλεία. Υπάρχει και το σχετικό link για να δεις το site: http://www.dogsportpassion.com/about-us/

Status
Κλειδωμένο θέμα