Αναμφίβολα ο Donini είναι μεγάλος δάσκαλος αλλά Παναγιώτη που ξέρετε και τη γίνετε στα άλλα σεμινάρια όταν δεν τα παρακολουθείτε? Πώς να έχει κανείς μέτρο σύγκρισης όταν δεν έχει δει και αρκετούς άλλους και διαφορετικές τεχνικές?Μεγαλος Δασκαλος !!!!!
Οτι ξερεις πολυ καλα οτι οι αλυσιδες προτιμουνται γιατι δεν χαλανε το τριχωμα του σκυλου.
Και συ μιας και εισαι και μεγας οπερατερ με πολλες ωρες καλυψης μαθηματων και σεμιανριων , γνωριζεις οτι απο μια φωτο και ενα τρειλερ απλα παιρνεις μια γενικη εικονα , που απο μονη της δεν λεει τιποτα!!!!!
Παντως πραγματικα Μητσο και εσεις τα υπολοιπα παιδια του forum ηταν ενα απο τα καλυτερα σεμιαρια που εχουν γινει φετος στην Ελλαδα
Εγώ Παναγιώτη μίλησα εκτός από τους πνίχτες (που τον φοράς για να μην του χαλάσεις το τρίχωμα....) μίλησα και για καρφιά και σε αυτό το σεμινάριο αλλά και στο προηγούμενο
Γνωρίζω Παναγιώτη ότι από μια φωτογραφία η ένα στιγμιότυπο μερικών δευτερολέπτων δεν μπορείς να έχεις άποψη γιατί κόβεις και ράβεις κατάβούληση.
Ξέρεις λοιπόν ότι ένα δέκατο του δευτερόλεπτου χρειάζεται για να φανεί και το ποιο φοβικό σκυλί λιοντάρι.
Επειδή έχεις έφεση να μαθαίνεις όπως λες μάθε ότι το παραμύθι δεν στο είπανε καλά η αυτή που σου το είπανε δεν το ζήσανε αλλά τους το μεταφέρανε όπως θέλανεελλείψη γνώσεων αλλά με έφεση στο να μαθαίνω
να υποθέσω ότι ο χειριστής με τον εκπαιδευτή συνεργάζονται και συναποφασίζουν
και ίσως κιόλας,αν θέλει ο χειριστής (και ιδιοκτήτης του σκύλου) κι ας μην θέλει ο εκπαιδευτής
γίνεται χρήση?
δηλαδή
φαντάζομαι ότι αφού είναι κλάμπ δεν μπορούν και να επιβάλλουν ντε και καλά στον άλλον τι να μην κάνει με τον σκύλο του
ενώ σε άλλα κλάμπ ο εκπαιδευτής λόγο σχολής ή οτιδήποτε άλλο δηλώνει ότι "χωρίς χρήση εργαλείων δεν γίνεται" ή έστω "και να θέλεις να μην χρησιμοποιήσουμε εγώ δεν ξέρω πως να εκπαιδευσω χωρίς αυτά"
???
μιλάω θεωρώντας ότι δεν μπορεί να λέγεται κάτι απο κάποιον
και τελικά θα πάει κάποιος να γίνει μέλος
και θα του πούν "κάνε χρήση εργαλείων ντε και καλά"
εγώ πάντως κάνω χρήση κλίκερ για τα απλά που μαθαίνουμε στο σπίτι
είναι εργαλείο?