Club Καματερού και εργαλεία εκπαίδευσης...

Status
Κλειδωμένο θέμα

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Τι μου είπες; Κατηγορία 1? Παγκόσμιο σαν ΙΠΟ1? Δεν το αποκλείω. Αλλά δεν με αφορά καθόλου.
Υπάρχουν σκυλιά ρε Lord. Τα έχουμε πει και στο doberman forum. Δεν είναι τα εργαλεία πανάκεια..

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εφόσον μιλάμε για αθλητισμό, για ποιό λόγο να χρησιμοποιήσει κάποιος πνίχτη/prong? (Δε λέω 'εργαλεία' γιατί και το κλίκερ εργαλείο εκπαίδευσης είναι.) Για πιο γρήγορα αποτελέσματα; Για πιο άμεση υπακοή; Γιατί δεν αφήνει ο σκύλος του;
Με το δικό μου σκεπτικό, ο κυναθλητισμός είναι τρόπος για να περνάμε καλά με τα σκυλιά μας, να πάμε τη σχέση μας ένα βήμα παραπάνω και να επιτύχουμε ανώτερη υπακοή. Αν δε μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό χωρίς πνίχτη/prong ίσως να μην έχουμε αρκετά καλή σχέση με τον σκύλο μας, ίσως ο σκύλος μας να μην είναι κατάλληλος για να διακριθεί σε ένα άθλημα ή ίσως να μην είναι κατάλληλος για εμάς.
Ναι, δεν αντιλέγω ότι δουλεύοντας με επιβράβευση χρειάζεται υπομονή και χρόνος. Μιλάμε όμως για κάτι που το κάνουμε καθαρά για διασκέδαση, δική μας και του σκύλου, δίνοντας του δουλειά κι εκτόνωση. Εκτός κι αν ο κυναθλητισμός για κάποιον είναι δουλειά, βγάζει χρήματα έτσι και τα σκυλιά που χρησιμοποιεί τα θεωρεί εργαλεία της δουλειάς του.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
κι εγώ που νόμιζα ότι χωρίς διακρίσεις δεν κάνεις τίποτα.......

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Χόμπυ είναι όλο αυτό. Αλλά οι διακρίσεις πρέπει να παίρνονται για να ζευγαρώσει ο σκύλος. Αλλιώς δεν διαφέρεις απο ΒΥΒ. Και ένα θηλυκό το καταστρέφεις άμα πρέπει να τελειώσεις στα 8 χρόνια του, για να ζευγαρώσει μετά. Οπότε να μην λέμε οτι θέλουμε.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
τι σχεση εχει το ζευγαρωμα?τουλαχιστο για τους απλους ιδιοκτητες?
νταξει δε λεω καλα το κλικερ και το φαγακι αλλα δε λυνονται ολα με μαμ και μπραβο.
τωρα οι πνιχτες κτλ παιζουν ρολο για τη διορθωση μιας ασχημης συμπεριφορας.
κ οπως προηπα οποιος το κανει χωρις τα εργαλεια ειναι μαγκας και οταν το δω να δουλευει σε μια ασχημη συμπεριφορα σιγουρα θα προσπαθησω να το δουλεψω ετσι αλλα μεχρι τοτε..δυστυχως.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
αμα εισαι εκτροφεας η αμα θελεις να γινεις εκτροφεας μαλλον
Δεν ειναι απαραιτητο... ο εκτροφεας μπορει να θελει να χρησιμοποιησει το σκυλι σου.

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Δεν έχει νόημα να κάνεις εκτροφή με απλά πετ. Δεν ζευγαρώνει ο μαυρούλης με την τοσοδούλα στην ποιοτική εκτροφή. Αποτελέσματα , drives και μορφολογία ζευγαρώνει.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
εργαλεια εκπαιδευσης.
σου χαλαει το φους γιατι χωροπηδαει?ξεχνα τη βιτσα.δοκιμασε το χορτοκοπτικο με μισινεζα για να του κοψεις το χοροπηδηχτο.
δε σου κανει πλατζ στο φοραους?ξεχνα τους πνιχτες και τα καρφια και χρησιμοποιησε το παραγαδι ψαρεματος ποσοστο επιτυχιας 100%
μηπως αποσπαται η προσοχη του στο στοιβο?ασε το μπαλακι και κρατα ενα επαναφορτιζομενο δραπανο στο χερι και τη καταλληλη στιγμη κοπανα τον στο κεφαλι δεν υπαρχει περιπτωση μετα να μη σε κοιταει στα ματια.
μηπως σταματαει το χωροπηδηχτο στο ρεβιρ στη κρυπτη?ασε το ηλεκρικο στικ και παρε οξυγονα με πυροτικο και ενα κοματι λαμαρινα πυρωσε το κ βαλτο μπροστα στη κρυπτη εγγυημενη επιτυχια
μηπως στο χιαρ ερχεται οποτε θελει.ενα αλυσοπαλαγκο η μια κιθαρα θα κανουν τη δουλεια.
μπορω να συχεχισω κ αλλο:eek:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Είμαι από τους πρώτους που θα συμφωνήσω ότι οι περισσότεροι σκύλοι πρέπει να εκτρέφονται τόσο για εργασία όσο και για μορφολογία. Για μένα που είμαι ένας απλός ιδιώτης και δεν έχω ιδέα από εκτροφή, θα πρέπει ο σκύλος μου να είναι συνιδιοκτησία για να αποφασίσει ο εκτροφέας για ζευγάρωμα.

Φυσικά και δε λύνονται όλα με μαμ και μπράβο.
Για αθλητισμό όμως μιλάμε όχι για διόρθωση άσχημης συμπεριφοράς. Δε μπορούσα να το έχω κάνει πιο ξεκάθαρο και αυτό είναι και το θέμα του topic.

To δικό μου πιστεύω είναι ότι πρέπει να εμψυχώνω τον σκύλο και να του ενισχύω την αυτοπεποίηθηση ακόμα και άμα δεν τα κάνει τέλεια. Θα το δουλέψουμε κι άλλο ώστε να τα κάνει. Σπορ είναι.

Είχα δει βιντεάκι στο τέλος κάποιου κυναθλήματος (δε θυμάμαι τι ήταν) που ο ιδιοκτήτης έκανε τρελές χαρές στον σκύλο. Και τον ρωτήσανε γιατί, αφού δεν κερδίσανε, και απάντησε για να μην το καταλάβει ο σκύλος. Το βρήκα συγκινητικό γιατί αυτά προσπαθούνε για εμάς, να ικανοποιήσουν τα δικά μας εγώ.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
σταδιακά πάντως
ζευγαρώνοντας σκυλιά που έφτασαν τις απαραίτητες διακρίσεις χωρίς χρήση "λιγότερο θετικών μεθόδων"
θα καταφέρουμε να έχουμε σκυλιά συνεργάσιμα και όχι πειθήνια
σκυλιά έξυπνα και που αγαπάνε μέχρι τέλους
και όχι που εκτελούν για να γλυτώσουν

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
το ειδα και εκανα κακακια ηταν και μαλακα
θα αλλαξω ξηρα

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
zouzoune πρεπει να το κοιταξεις....
το εχεις καιρο αυτο....
απο τον προηγουμενο διαγωνισμο φωτογραφιας θαλεγα.....

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
αν και έχω να μπω καιρό στο forum, μπήκα σήμερα με αφορμή τα νέα που έμαθα,και είπα να το μοιραστώ μαζί σας,όπως θα θυμάστε το post αυτό ξεκίνησε αν θυμάμαι και εγώ καλά από δημήτρης b.ξέρετε όλοι τι κράξιμο έφαγαν τα παιδιά στο καματερό και τα λοιπά ότι δήθεν χρησιμοποιούν εργαλεία.έφυγε ο κύριος δημήτρης b από το club και τέλος.πήγε λοιπόν και έκανε όπως έμαθα από facebook.me κάποιον άλλο εκπαιδευτεί το ipo club.ωραία,έκαναν τις εξετάσεις τους πέρασαν όσα σκυλιά πέρασαν και αυτό είναι το ευχάριστο!!!σε κουβέντα μου μέσα στο facebook ακούστηκε ότι το σκυλί του μέλους δημήτρης b,στο παρατεταμένο platz σηκώθηκε!!!κάποια μέρα λοιπόν μετά τους άγονες και θέλοντας να φτιάξει το παρατεταμένο platz ο δημήτρης b!!φόρεσε το ηλεκτρικό κολάρο επί 3 ώρες στο σκυλί του και έκανε προπόνηση,η εικόνα αυτή δεν άρεσε του υπευθυνου ekepdefti και έτσι τον έδιωξαν και από ekei.to επόμενο βήμα ήταν να κλίση η σελίδα του facebook ipo club,και να διαλύσει το ipoclub σαν club,αλήθεια η ψέματα δεν το ξέρω μπορεί να το διάψευση ο ίδιος.θα τον ρωτούσα προσωπικά εγώ αλλα με έκανε block στο fb γιατί προφανώς έχει τους λόγους του!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Παντως ειναι καποιες λεξεις ευκολα ''παρεξηγήσιμες'': :D
Club, εργασια, εργαλεια, στολη, μανίκι, ερεθιστης, διορθωση, υπακοη, εξετασεις...:rolleyes::-({|=

Status
Κλειδωμένο θέμα