cilroton για προληψη καλαζαρ

dim1974

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2016
87
75
50
αφου ανοιχτει το μπουκαλακι ληγει μετα απο 8 μηνες.
οι οδηγιες χρησης μεσα γραφουν πως η ελαχιστη συνιστωμενη δοση ειναι 1ml/10 κιλα βαρους.
στον δικο μου σκυλο που εχει καλαζαρ και μετα απο μεγαλο ψαξιμο σε κτηνιατρους μου ειπαν πως στα κτηνιατρικα συνεδρια τους ειπαν πως σε υψηλους τιτλους(εμενα ηταν 1/3200) μπορουν να δινουν την 4πλασια ποσοτητα της κανονικης μοιρασμενη σε δυο φορες την ημερα(αυτο μου το ειπαν πανω απο 2 κτηνιατροι).εγω την πρωτη φορα μετα το μιλτεφοραν αφησα να περασουν 30 μερες περιπου και ξεκινησα το leisguard se 4πλη δοση.απο τοτε το δινω ανα 3 μηνες χειμωνα καλοκαιρι αλλα στην κανονικη ποσοτητα πλεον.
η καλυτερη τιμη που μπορεις να βρεις το leisguard ειναι 24 ευρω,παρακατω επειδη εχω ψαξει εγω δεν το εχω βρει πουθενα.

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Ο δικός μου τον Αύγουστο 2017 είχε 1/1600, ακουλούθησε θεραπεία με milteforan και zylapour, συνέχισε zylapour αλλά του έκανε λίθους κι έκανε χειρουργείο. Τώρα έχει 1/200 και πλέον δεν μπορούμε να πάρουμε ποτέ ξανά zylapour. Ο ένας γιατρός μας είπε να δώσουμε leisguard 1ml/10kg (25kg/2,5ml) για ένα μήνα, 2-3 φορές το χρόνο. Ο άλλος γιατρός μας το επιβεβαίωσε αλλά είπε για την πρώτη φορά που θα πάρει leisguard θα πρέπει να του δίνουμε διπλή ημερήσια ποσότητα (πρωί-βράδυ 2,5ml τη φορά).
Το ξέρετε αυτό; Ισχύει;
Για το Cilotron, μας είπε ότι το συζήτησαν στο συνέδριο που τους κάλεσαν, αλλά μου είπε επειδή τα έκδοχα που έχει είναι διαφορετικά από το leisguard δεν μπορεί να μου το προτείνει.
Το leisguard το βρίσκω σε μεγάλη αλυσίδα pet shop 26-27€, και Ισπανία όπου κατασκευάζεται 16€ (χωρίς μεταφορικά).
Το έχει βρει κανείς φθηνότερα ενός Ελλάδας;
Έχει παραγγείλει κανείς απ'έξω;
Ενδιαφέρεται κανείς για μαζική παραγγελία, εγώ θα χρειαστώ 3 μπουκαλάκια των 60ml (ελπίζω να μη λήγουν αφού ανοιχτούν).
το ειχα παραγγειλει εγω απο το marketforpet (πορτογαλικο ειναι) στα 18ε τα 60ml και τα μεταφορικα ηταν αν θυμαμαι καλα 6ε. Ηρθαν σε μια εβδομαδα.Βεβαια εμενα δεν εκανε κατι με τιτλο 1/1600