cilroton για προληψη καλαζαρ

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
150 ευρώ δεν είναι υπερβολικά αν και εφόσον κάλυπτε τον οργανισμό 100%. Η θεραπεία ειναι αρκετά πιο κοστοβόρα τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε συναισθηματικό.

• Like
Reactions: l.Kyveli

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Καταρχην η ιδια η εταιρια δεν λεει οτι καλυπτει 100%,αλλα λιγο πανω απο 90% δεν θυμαμαι ακριβες νουμερο,που κ παλι ειναι μεγαλο ποσοστο..

2,5 χρονια που το εχω κανει κ επαναλαμβανω καθε χρονο δεν εχω δει καμια παρενεργεια..

ΥΓ δεν ξερω στα μικροσωμα τι γινετε..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καταρχην η ιδια η εταιρια δεν λεει οτι καλυπτει 100%,αλλα λιγο πανω απο 90% δεν θυμαμαι ακριβες νουμερο
Θυμάμαι ένα πολύ μικρότερο ποσοστό! Ότι ενισχύει τον οργανισμό συν 30%... (Εννοείται πως άνετα θυμάμαι λάθος)
Σε συζήτηση με κτηνίατρο μου έχει πει οτι έχει δει σκυλιά που ενώ έχουν κάνει το εμβόλιο (και φαντάζομαι οτι έχουν τηρηθεί οι υπόλοιπες προφυλάξεις) να έχουν τσιμπηθεί.

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Θυμάμαι ένα πολύ μικρότερο ποσοστό! Ότι ενισχύει τον οργανισμό συν 30%... (Εννοείται πως άνετα θυμάμαι λάθος)
Σε συζήτηση με κτηνίατρο μου έχει πει οτι έχει δει σκυλιά που ενώ έχουν κάνει το εμβόλιο (και φαντάζομαι οτι έχουν τηρηθεί οι υπόλοιπες προφυλάξεις) να έχουν τσιμπηθεί.
Να εχουν τσιμπηθει ναι δεν αποτρεπει αυτο το εμβολιο..
τα σκυλια αυτα νοσουν?σε τι κατασταση ειναι?

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Τα σκυλιά νόσησαν κανονικά και έκαναν θεραπεία όπως κανονικά γινεται... Δυστυχώς δεν ρώτησα σε τι κατάσταση είναι τώρα... :(

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
νομιζω οτι αργοτερα μετα απο ερευνες θα γινει καλυτερο το εμβολιο απλα δε θελω τωρα που ειναι σχετικα νεο να υποβαλω το μεμο σε αυτο... προσωπικα του βαζω αμπουλα το σκαλιμπορ κ χθες ξεκινησα κ μια σιτρονελα κ ας μην εχω δει σκνιπα ακομα

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
ειμαστε σιγουροι οτι η δραστικη ουσια του cilroton einai ιδια με του leishguard?
το σιλροτον τ ενδυθκνειται λεει γι αανακουφιση απο συμπτωματα ναυτιας κι εμετου, επιγαστρικη αίσθηση πληροτητας, ενοχλησεις ανω πεπτικου και την αναγωγη του γαστρικου περιεχομενου... δεν αναφερει κατι περι λεισμανιας κλπ ...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ναι Πέτρο, η ίδια είναι.

To leishguard είναι ένα κτηνιατρικό φάρμακο που δημιουργήθηκε με την ίδια δραστική ουσία.

• Like
Reactions: GRDANE

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
δεν ξερω,εμενα η κτηνιατρος μου δεν με αφησε να το δωσω,μου ειπε οτι εχει μια ουσια που διεγηρει την προλακτινη κ αυτο μπορει να εχει παρενεργειες οπως γυναικομαστια ακομα κ σε αρσενικα σκυλια.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
δεν ξερω,εμενα η κτηνιατρος μου δεν με αφησε να το δωσω,μου ειπε οτι εχει μια ουσια που διεγηρει την προλακτινη κ αυτο μπορει να εχει παρενεργειες οπως γυναικομαστια ακομα κ σε αρσενικα σκυλια.
Ναι, έχει ακουστεί και αυτό

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
οκ ναι η ιδια ειναι τελικα μολις το διασταυρωσα κι εγω...
η domperidone μεσα στις παρενεργειες λεει οτι διεγειρει οντως την προλακτινη κι οντως μπορει να δημιουργησει γυναικομαστια
αυτα ειναι στις αντενδειξεις που γραφει μεσα το συνατγολογιο... αναφερει δεν σε ολες τις περιπτωσεις πολυ σπανια.. και τα φαινομενα σταματουν με την διακοπη της αγωγης...

εμενα απλα η ερωτηση μπου ηταν επειδη μου εκανε εντυπωση η αναφορα μονο σε γαστρεντερικα θεματα και τιποτα σχετικο με λεισμανια..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
GRDANE και το zylapour που είναι ανθρώπινο φάρμακο και χορηγείται για το ουρικό οξύ δίνεται και μάλιστα καιρό για την λεϊσμανίαση. Δεν αναφέρεται πουθενά όπως μπορεί να χορηγείται και σε σκύλους για το λόγο αυτό... (ή εμένα μου διαφεύγει)

Last edited:

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Παιδια δεν λεει πουθενα οτι μπορεις να το δινεις κ σε σκυλια,απλως εχει ακριβως την ιδια ουσια με το leishguard.με αποτελεσμα να το προτιμουν γιατι βγαινει πολυ φθηνοτερο..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
ο μόνος λόγος που θα προτιμούσα να δίνω leisguard είναι οτι σαν κτηνιατρικό φάρμακο έχει καλύτερη απορρόφηση...

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
το ίδιο Αγγελε είναι και το ζυλαπουρ δεν λεει πουθενα να το δινεις σε σκυλους και το βιμπραμισιν και ενα σωρό φαρμακα ανθρωπινα που δίνουμε στους σκυλους μας.
Συνηθως ο κτηνίατρος τα δίνει βαση δραστικης ουσίας ξεροντας ότι η συγκεκριμενη δραστικη αντιμετωπίζει το προβλημα και δεν δημιουργει σοβαρες παρενεργειες .

• Like
Reactions: Αγγελος 13

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
το ίδιο Αγγελε είναι και το ζυλαπουρ δεν λεει πουθενα να το δινεις σε σκυλους και το βιμπραμισιν και ενα σωρό φαρμακα ανθρωπινα που δίνουμε στους σκυλους μας.
Συνηθως ο κτηνίατρος τα δίνει βαση δραστικης ουσίας ξεροντας ότι η συγκεκριμενη δραστικη αντιμετωπίζει το προβλημα και δεν δημιουργει σοβαρες παρενεργειες .
Συμφωνω Κατερινα το ιδιο λεω κ εγω..

• Like
Reactions: vek

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
εγω δεν ειπα πουθενα οτι περιμενα να λεει οτι χρησιμοποιειται σε σκυλους...
κανενα αθρωπινο φαρνακο που χρησιμοποιω και σε σκυλια δεν το αναφερει... μιλησα οτι δεν αναφερει πουθενα οτι χρησιμοποιειται κατα της λεισμανιας... απλα χρησιμοποιειται για γαστρεντερικες διαταραχες...

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
απ την στιγμη που δεν ειναι κτηνιατρικο φαρμακο ειναι λογικο να μην το αναφερει..