Cane Corso καθηκοντα ασφαλειας

nicklps

Well-Known Member
28 Μαϊου 2012
98
1
Τις ειδα τις φωτο σου , κουκλι ειναι το αγορι σου!Κατα ταλλα πως τα πας με τον μικρο, βοηθησα καθολου μαυτα που ειπαμε.
Το σκεφτεσαι ακομα για εκπαιδευτη?
Παντως με αυτα που μου εχεις πει, στο λεω με σιγουρια οτι τα παει μια χαρα κ ο χαρακτηρας του ειναι σε πολυ καλα επιπεδα, για να βγαλει απο μονος του φυλαξει.
Επισης λογο αυλης θα σου προτεινα να δουλεψης εκπαιδευση απο τροφη που ερχεται ουρανοκατεβατη στην αυλη σου κ εχει υλικα με σκοπο να βλαψουν το αγορι σου!(ποιο πολυ βαση θα εδινα σε αυτο πρωτα με εναν εκπαιδευτη ,αν δεν μπορεις μονος σου, παρα εκπαιδευση φυλαξεις, γνωμη μου)
Μια χαρα τα παει Τασο..Με βοηθησες παρα πολυ..εχω αρχισει και εντατικα μαθημα υπακοης χωρις λουρι και τα παμε αρκετα καλα..Απλα τα εχω κανει συντομα και σε μορφη παιχνιδιου ετσι ωστε να μην χανει το ενδιαφερον του ο σκυλος.Για τον εκπαιδευτη το σκεφτομαι ακομα αλλα και να τον παω θα τον παω απο σεπτεμβρη να εχει κλεισει τουλαχιστον τους 18.Μεχρι τοτε θα το ψαχνω.Μπορω να τον εκπαιδευσω για φολα στην ηλικια που ειναι τωρα?και μετα θα πρεπει να τρωει μονο απο μενα?

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Μια χαρα τα παει Τασο..Με βοηθησες παρα πολυ..εχω αρχισει και εντατικα μαθημα υπακοης χωρις λουρι και τα παμε αρκετα καλα..Απλα τα εχω κανει συντομα και σε μορφη παιχνιδιου ετσι ωστε να μην χανει το ενδιαφερον του ο σκυλος.Για τον εκπαιδευτη το σκεφτομαι ακομα αλλα και να τον παω θα τον παω απο σεπτεμβρη να εχει κλεισει τουλαχιστον τους 18.Μεχρι τοτε θα το ψαχνω.Μπορω να τον εκπαιδευσω για φολα στην ηλικια που ειναι τωρα?και μετα θα πρεπει να τρωει μονο απο μενα?

Φυσικα κ ξεκινας απο τωρα με εντατικη εξασκηση, δοκιμασε αυτο μηπως σε βοηθησει *στην αρχη βαλε καποιον να πεταει ενα κοματι κοτοπουλο σαν περαστικος κ εσυ θα εισαι με το σκυλι στην αυλη την ωρα που θα το μυρισει κ θα παει να το φαι τον αποτρεπεις κ τον φωναζεις σεσενα , μολις ερθει τον χαρτζιληκονης με καλο κοματι κοτοπουλο ,δοκιμασε κ κατι ποιο παραδοσιακο επανελαβε το κοματι κοτοπουλο με περαστικο αλλα στο κοματι του κοτοπουλου ριξε πιπερι(δεν θα παθει τιποτε το τρομερο απλα θα καει οπως καιγεσαι κ εσυ κ θα παει για νερακι να δροσιστη*
θα τον ταιζης εσυ κ οποιος αλλος τον ταιζη συχνα μεσα στο σπιτι!

ΥΓ. Ειναι προτασεις που μπορει να μην τις εγκρινεις, η να σου ειναι δυσκολο να τα καταφερεις η μπορει κ να μην περασουν στο σκυλι, απλα τις λεω μηπως κ βοηθησω, αν εχει καποιος αλλος να προτινη κατι ευχαριστος να τον ακουσουμαι!