Παμε λοιπον σε φωτο.....
Latest addition, το κοριτσακι μου!
Corso dell'Attika Io resto a casa
η απλα......, Easy!
Favola X Argo Jr. οι γονεις,
η αλλιως της Fay και του Αγοριου μου του ανεπαναληπτου!
Προς το παρον δεν θελω να πω πολλα γι αυτο το τερατακι........
Ο χρονος εχει πολλα ακομα να δειξει.
Υποσημειωση:
Οπως βλεπετε στην φωτο μωρο δεν ειναι.....
μωρο ηταν ετσι:
(πολυ γελιο!)
Η φωτο πρεπει να ειναι καπου 30ημερων, οταν ανακαλυψε πως ανεβαινει την σκαλα και εκανε χαβαλε τους υπολοιπους που καθονταν κ κλαιγανε απο κατω!!!! (γυναικες!!)
Ενας λοιπον απο τους λογους που δεν θελησα να ποσταρω τπτ νωριτερα, ηταν για να μην εχω απειρα μνμ και ερωτησεις σχετικα με την γεννα......
Τα κουταβια, Δοξα το Θεο, η ζητηση ηταν τοσο μεγαλη που ολα θα βρισκανε σπιτι απο την κοιλια της μανας τους!!
Για την ιστορια θα πω οτι (ναι εβγαλα το αχτι μου
) κανεις δεν διαλεξε κουταβι*, αλλα τα εδωσα ολα με δικη μου επιλογη και ευθυνη και
προυποθεσεις καταλληλοτητας και οχι σειρα προτεραιοτητας.
Η προτεραιοτητα ειναι για τις ουρες στις τραπεζες και τα σουπερ μαρκετ..... καταλαβαινω πλεον γιατι το σωστο ειναι να διαλεξει αυτος που ζει και μεγαλωνει αυτα τα κουταβια τοσο καιρο......
Τα ξερει, ξερει το χαρακτηρα κ τις ιδιαιτεροτητες τους, τα βλεπει να μεγαλωνουν κ βλεπει και την πορεια των ανθρωπων που θελουν να τα παρουν, την συμπεριφορα τους κατα την αναμονη κλπ κλπ......... Οι πιθανοτητες ενος σωστου ταιριασματος ειναι ειναι ενας αγοραστης με ξεκαθαρες προυποθεσεις κι ενας εκτροφεας που ξερεις τους γονεις κ ζει τα κουταβια!
Κανεις λοιπον δεν διαλεξε τιποτα και ολα τα εδωσα εγω εκει που εκρινα οτι θα περναγαν καλυτερα!!
*ενταξει, υπηρξε ενας που ειχε την επιλογη αναμεσα σε δυο, και με την βοηθεια του εκπαιδευτη του κατεληξε στο ενα που ελπιζω και ευχομαι να μας κανει περιφανους στους στιβους στο μελλον.......
Μεχρι σημερα νομιζω οτι ολοι ειναι ευχαριστημενοι (η τουλαχιστον ετσι μου λενε!!)
Τελευταιο update, ο αντρας του σπιτιου......
Το μονο που μπορει να περιγραψει αυτο το σκυλο ειναι ο mr.Μιγιαγκι στο Καρατε Κιντ.....
Αυτη η τρομερη ηρεμια του σε ολες τις καταστασεις και η απιστευτη αποτελεσματικοτητα του οταν χρειαστει ειναι κατι το απιστευτο!
Μακαρι να μπορεσω στο μελλον να εχω αυτον τον χαρακτηρα στα σκυλια μου.....
Μεχρι σημερα δεν εχω βρει τιποτα που να συγκρινεται με αυτο......
Φυσικα ηταν ο πρωτος που ασχοληθηκε με την τοκετοομαδα και αυτος που ασχολειται ακομα!
(εδω τον ειχαμε χρησιμοποιησει για να κοινωνικοποιει αλλες τοκετοομαδες, την δικη του δεν θα εστηνε???)
Στην παρακατω φωτο, κανοντας...... την μανα στα παιδια του!
Αυτα για την ωρα, μονοτερμα το πηρα....... τα εφτιαξα και τα σεντονια μου, ολα καλα!