Cane Corso ...η μηπως οχι?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Χμ.... για την μνημη σου δεν ξερω..... συμπερασματικη ειναι η αποψη σου, μιας κ εγω ποτε κ πουθενα δεν εχω αναφερει κατι συγκεκριμενο!
Μμμ, αλήθεια? Δεν το χα παρατηρήσει!

(χωρις αυτο να σημαινει οτι σε διαψευδω η σε επιβεβαιωνω.....)
Και αφήνει ακόμα το μυστήριο να πλανάται....!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Ενταξει, περα απο την πλακα, μιας κ οι "σχεσεις" μας παραμενουνε σε διαδυκτιακο επιπεδο, νομιζω δεν υπαρχει λογος να επεκταθουμε σε λεπτομεριες, κ το nickname ειναι αρκετο για προσφωνησεις!

Με κανα δυο μελη που εχουμε γνωριστει, με ξερουνε, μιας κ δεν εχω κατι να κρυψω στην τελικη...... για τους υπολοιπους, δεν νομιζω οτι θα ειχε κ ουσιαστικη διαφορα αν συστηνομουνα ως "Μητσος" η "Ρουλα".......

Εδω ομως το θεμα ειναι τα σκυλια γενικα, οι σκυλες μου στην προκειμενη, κ οχι εγω!(y)

• Like
Reactions: johnk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ναι βρε παιδάκι μου δεν έχουν σημασία αυτά, φόρουμ για σκύλους είναι άλλωστε, αλλά όταν βάζεις βίντεο με την γυναίκα σου και τον σκύλο ή είσαι άντρας ή έχεις παντρευτεί στην Ολλανδία :p

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Ναι βρε παιδάκι μου δεν έχουν σημασία αυτά, φόρουμ για σκύλους είναι άλλωστε, αλλά όταν βάζεις βίντεο με την γυναίκα σου και τον σκύλο ή είσαι άντρας ή έχεις παντρευτεί στην Ολλανδία :p
Δεν εχω βαλει βιντεο με την γυναικα μου (αληθεια που το συμπερανες?) κ δεν εχω παντρευτει (ευτυχως) ακομα!
Τουλαχιστον αυτο το εχω αναφερει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Xαχαχαχαα δεν το συμπέρανα το είδα.
Τόσο να σε έχω μπερδέψει; Ίσως! (ήταν ένα βίντεο με τον τυφλό σκυλάκο σου σε ποδήλατο).

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Xαχαχαχαα δεν το συμπέρανα το είδα.
Τόσο να σε έχω μπερδέψει; Ίσως! (ήταν ένα βίντεο με τον τυφλό σκυλάκο σου σε ποδήλατο).
.... στο οποιο εχω αναφερει οτι η γυναικα στο ποδηλατο, ειναι η Κυρια που μου καθαριζει το σπιτι!!!!
(μπορει να εχω μαζι της μακροχρονια ..... "σχεση"..... καθαριοτητας, αλλα οχι κ γυναικα μου!!!!χαχαχαχαχαχα)

• Like
Reactions: l.Kyveli

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Αντε και δυο ποιο προσφατες....... απο "happy hour"

Υ. Γ. Ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα ειναι οτι ειναι σχεδον αδυνατο να φωτογραφισεις corso σε στιγμη εντασης κ να μην βγει..... γελοιο, με μαγουλα κ αυτια να ανεμιζουνε παντου.......

Attachments

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.244
3.081
διαβασα το θεμα , χαζεψα φωτο, αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα πως λενε ουτε τα κοριτσια ουτε τον παππού ουτε τον γατο!!!!!!!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Η μαυρη ειναι η Hra de Valoroso (εγω την φωναζω Αττικα) η γκρι ειναι η Lara de Valoroso (το οποιο κ εμεινε Λαρα) ο παππους ειναι ο Τακης (απο το Παναγωτης) κ ο γατος ειναι ο Κεραμυδακος.....
.... συστηθηκαμε:cool:

Mandy.D.A.S

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
88
86
57
Ειχα διαβασει το θεμα παλια..Η μικρη μεγαλωσε, ομορφυνε, σαν τη μεγαλη!
Να ρωτησω πως τα πανε μεταξυ τους οι 2 θηλυκες, εχουνε καμια φορα προστριβεςκαι πως το αντμετωπιζεις?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Ειχα διαβασει το θεμα παλια..Η μικρη μεγαλωσε, ομορφυνε, σαν τη μεγαλη!
Να ρωτησω πως τα πανε μεταξυ τους οι 2 θηλυκες, εχουνε καμια φορα προστριβεςκαι πως το αντμετωπιζεις?
Αυτη ειναι και η ποιο δυσκολη ερωτηση!
Αν κ ειχαμε διαφορα plan a, b, c.... ω για καθε περιπτωση, τελικα το εργο ηταν ποιο ευκολο απο οσο περιμενα εγω κ το αποτελεσμα αφησε εκπληκτο κ τον εκτροφεα τους.
Θα γραψω την ιστορια ολη μαζι για να ειναι συγκεντρωμενη.

Να ξεκαθαρισω αρχικα οτι ειχα ζητησει αρσενικο σκυλο, και τελικα ο εκτροφεας μου εδωσε θυλικο με το φοβο οτι δεν θα τα πηγαινει καλα με τον σκυλο που ηδη ειχα.
Οταν μετα αποφασισα να παρω κ δευτερο εκει αρχισαν οι θεωριες. Ο καθενας ελεγε τα δικα του, εγω προτιμησα να το παιξω εκ του ασφαλους. Η μεγαλη σκυλα μου διαλεξε την μικρη μετα απο αρκετες αποτυχημενες αποπειρες να διαλεξουμε εμεις γι αυτην.

Ο εκτροφεας τους ηταν αρκετα δυστακτικος να μου δωσει δευτερη σκυλα ακρως κυριαρχικη, μιας κ ο χαρακτηρας τους ειχε ηδη διαμορφωθει (η δικια μου μαζι μου κ η αλλη στον εκτροφεα μιας κ ηταν επιλογη του να την κρατησει για τον εαυτο του κ την πηρα 7μηνων).
Μετα απο πολυ κοπο καταφερα να τον πεισω οτι μπορουσα να χειριστω το θεμα κ αν προεκυπτε το οτιδηποτε θα την επαιρνε πισω.

Τελικα σημερα κοντα 2χρονια μετα δεν αντιμετωπισα κανενα ιδιαιτερο θεμα.
Στις αρχες πεσανε κατι ψιλες για συνετισμο τις οποιες παρακολουθουσα διακριτικα απο αποσταση χωρις να επεμβω. Δεν ηταν σοβαρες συμπλοκες.
Παρουσια μου ταιζονται μαζι χωρις θεματα, απουσια μου χωρια περιορισμενες.
Στις περιοδους τους ειναι αγκαλια κ γλυφει η μια την αλλη....
Βασικα η μεγαλη το παιζει αφεντικο απο την μια κ μεντορας απο την αλλη.
Δυο φορες αρπαχτηκαν η μια ηταν δικο μου λαθος οταν τους αφησα προσβαση σε ενα κομματι κοκκαλο μοσχαρι.

Και τις δυο φορες τις χωρισα με πολυ ξυλο κ ακομα περισσοτερο νερο χωρις ευτυχως να μου αντιπαρατεθει καμια τους ενω μοιραζα σφαλιαρες προς πασα κατευθυνση. 5λεπτα μετα ηταν σαν να μην ειχε γινει τιποτα μεταξυ τους.
Οπως βλεπεις κ στις φωτο, παιζουνε (αγρια μεν πολιτισμενα δε) παιχνιδια αντιπαραθεσης χωρις προβληματα.
Εχουνε "χωρισει" αυτα που η καθε μια θεωρει "δικα της" και η αλλη απλα δεν ασχολειται με αυτα. Επισης εχουνε χωρισει αρμοδιοτητες μεταξυ τους κ αν κ εχουνε "δουλεψει" μαζι ποτε δεν θα κινηθουν κατα τον ιδιο τροπο παρα μονο η μια συμπληρωματικα της αλλης......

Να σου πω εδω οτι δυο γνωστοι εκπαιδευτες μου ειχανε πει "ειναι θεμα χρονου να σκοτωθουνε η να σε φανε" "τα σκυλια σου μεμονομενα ειναι επικινδυνα ποσο μαλλον μαζι"
Τα σκυλια αυτα τελικα επελεξα να μην τα "εκπαιδευσω" σε βασικη υπακοη η οτι αλλο, τα εκπαιδευσα εγω για παρτη μου σε οτι θεωρουσα απαραιτητο.
Χαιρομαι γι αυτη την επιλογη μου.

Βασικο επισης ειναι οτι ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ειχαμε ζηλιες με καυγαδες μεταξυ μας οτι κι αν εκανα εγω στην μια παρουσια η απουσια της αλλης.

Ο εκτροφεας τους ακομα απορει πως γινεται οταν ζητανε οχι μονο να μην αρπαζονται αλλα να θελει η μια την αλλη......
Τελος νομιζω οτι με δυο αρσενικα θα ηταν πολυ ποιο απλο. Αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη......

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Τελος νομιζω οτι με δυο αρσενικα θα ηταν πολυ ποιο απλο. Αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη......
Καλησπέρα, φίλε μου @east49 !:)

Διάβασα κι εγώ (ή, μάλλον, "ρουφηξα" - για ευνόητους λόγους) την απάντησή σου...
Συμφωνώ - διαφωνώ, σε κάποια θέματα, δεν έχει σημασία, μιάς και έχω καταλήξει στο ότι όσα ξέρει ο (σχετικά ψαγμένος) νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος... και, μάλιστα, όταν εγώ ο ίδιος έχω εφαρμόσει αρκετές από τις πυροσβεστικές τακτικές σου...;)

Όμως, δεν μπορώ παρά να επικροτήσω το σημείο του post σου που παραθέτω:
Πυρ, γυνή και θάλασσα... και ΚΑΚΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ !!!:D

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Καλησπερα johnk!
Μου ελειψαν οι κουβεντας μας κ φυσικα τα ποστ σου!!

Η προταση του quote σου πιθανον να χρηζει ερμηνιας την οποια θα δωσω αμεσως:
Τα αρσενικα ζωα κατα την εμπειρια μου κ κατα γενικοτερη ομολογια ειναι ψυχολογικα σταθερα κατα την διαρκεια του ετους κ δεν εχουνε τις ψυχολογικες επιπτωσεις των εμμηνων ρυσεων των θυλικων.

Αν αναλογιστεις οτι η μια σκυλα μου κανει split heat (οπωςεμαθα οτι λεγεται το γεγονος των... Ενδοιαμεσων περιοδων!!!!) οπου ναι δυστυχια μας "σταζει" ανα τρεις μηνες κ οχι ανα εξι οπως τα φυσιολογικα θυλικα, συν το γεγονος οτι ειναι δυο ακρως κυριαρχικες "κ@ρ1%35)" χειροτερες απο το average αρσενικο, πιστευω οτι η πιθανοτητα να μην συνηπηρχαν δυο αρσενικα corso σπιτι μου ηταν μηδενικη καθως οπως αντιδρουν μια μερα, αντιδρουν καθε μερα. Εδω με αυτες ειναι συνδιασμος του "ποια περιμενει περιοδο; ποτε ειχε η αλλη; τι καιρο κανει σημερα; ειναι ο Ερμης αναδρομος; φυσαει βοριας;" και ολοι οι ενδιαμεσοι συνδιασμοι των παραπανω κρινουν το εκαστοτε αποτελεσμα.

Εγω παντως απο τοτε που ειδα οτι τα βρισκουνε κ δεν σκοτωνονται, απλα σταματησα να ασχολουμαι στις μεταξυ τους υποθεσεις ΤΕΛΕΙΩΣ. Αλλες μερες αγαπιουνται, αλλες αδιαφορουν, αλλες κανουνε μουτρα, αλλες εχει καποια νευρα και παει λεγοντας......

Οταν ερθει η ωρα να γινει η μια μανουλα εκει θα δουμε κ τα ορια της ομαλης συμβιωσης κ την θεωρια της αγελης σε οικοσιτο περιβαλλον κλπ κλπ κλπ......

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Τάσο κι εγώ σκαλωσα, αλλά ειλικρινά πέρα του ότι εκτιμώ πολύ τον φίλο μου ιστ και μέσες άκρες νοιώθω πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι για να βλάψει τις γυναίκες του, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος να χωρισεις δύο θηρία στα κόκκινα.

Υπέροχα σκυλιά ιστ.
Να είναι πάντα γερά!