Cane Corso ...η μηπως οχι?

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
απίστευτες!! να τις χαίρεσαι! όσο για τα παρατσούκλια, έλιωσα χαχαχαχα κι εμείς κάτι τέτοια τους λέμε και γυρνάνε χαρούμενες οι χαζές :p

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Λύστε μου μια απορία ω ρε κανεκορσάκηδες ! Μπορείτε να καταλαβετε αν αυτο εδω ειναι καθαρόαιμο;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Αυτό δεν είν' σκλι! Είν' βιλούδ'!!!!

Συναντάμε μια κανε κορσίνα θηλυκιά κατά καιρούς στη βόλτα και σε θυμάμαι. Λυτή την έχει πάντα, την πρώτη φορά που την είδα μου κόπηκαν τα πόδια, αλλά είναι ένα πλάσμα... ασύλληπτα έξυπνο, τρυφερό, ισορροπημένο και καλό. Και ήθελα να ξεσκονίσω το θέμα σου να δω πώς συμπεριφέρονται τα θηλυκά κάνε κόρσο γενικά γιατί μου χει κάνει τρομερή εντύπωση.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το είπα πόσο με τρελαίνει το χρώμα της "μικρής",ε?
Πω πω σαν μπόμπα έτοιμη να εκραγεί είναι! :p

Το άσχετο σκυλί στη φώτο, σα λαμπραντόρ με κομμένα αυτιά φαίνεται!!! Αλλά είναι παντελώς χάλια και η φωτο εδώ που τα λέμε...

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Σας ευχαριστουμε ολους για τα καλα λογια!

Πω πω σαν μπόμπα έτοιμη να εκραγεί είναι! :p
Αυτο το σκυλι για καποιο λογο, μολις πας να του βαλεις κανα κιλο, το παιρνει σε ..... φαρδος!
Εγω το ειχα πει απο την αρχη, τραπεζακι ειναι!

@Estranged

Δεν νομιζω οτι εχει να κανει πως συμπεριφερεται τα θυλικα, οσο το πως συμπεριφερεται το συγκεκριμενο!
Εμενα οι δυο τους ενω μεσα στο σπιτι εχουνε ΤΗΝ ΙΔΙΑ συμπεριφορα, εξω ειναι αλλα σκυλια.....

Η μεγαλη σκαναρει συνεχεια τον χωρο κ αν δει κατι που δεν γουσταρει (σκυλο, ανθρωπο με κρανος) μετραει αν "τον εχει" κ μολις σιγουρευτει, απλα περιμενει να φτασει κοντα......
Σε περιπτωση πολυκοσμιας μπαινει σε safe mode αλλα σε καμια των περιπτωσεων δεν θα την αφηνα ελευθερη.........

Η μικρη ειναι αλλη φαση. Αφου της περασα το μνμ οτι δεν θελω να ασχολειται, απλα δεν ασχολειται.
Ειναι σαν να εχω ενα επιπλο να περπαταει διπλα μου. Ξερω οτι δεν ανεχεται στενες επαφες, οποτε δεν ξερω τι θα γινοτανε αν καποιος την επιανε πχ (αν ακουμπησουνε εμενα αντιδρα) αλλα δεν την νοιαζουνε ουτε ανθρωποι ουτε ζωα ουτε ΤΙΠΟΤΑ κυριολεκτικα........ Βασικα παω με τον σκυλο βολτα κ ειναι σαν να μην υπαρχει σκυλος.......
Παρ ολα αυτα ουτε αυτην θα την ελυνα ποτε, εκτος κι αν βρισκομασταν στην κορυφη κανενος βουνου, χωρις κοσμο!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Αντε λοιπον μετα απο καιρο....... κι αφου το ζητησε κι ενας φιλος, να γραψουμε δυο λογια, για το μικρο, γιατι το αξιζει:

Χρονισε το τερατακι μου!
Κι αρχισε να ξεδιπλωνει τον απιστευτο χαρακτηρα της.....
Μεσα στο χωρο μας, (εχει παρει βεβαια συνηθειες κ μαθηματα απο την αλλη) ειναι ΣΚΥΛΑ κανονικη! Ειδικα οταν ειναι μονη της εξω, ουτε κουνουπι δεν περναει στην κυριολεξια......
(απο την μεγαλη μπορει να περασει οτιδηποτε εχει μεγεθος εως κ γατας, καθ οτι εχει κρινει οτι δεν αξιζει να σπαταλησει ενεργεια να κυνηγισει κατι τοσο .....μικρο!!!!)

Με πολυ λιγοτερη εκπαιδευση απο την μεγαλη (σημειωση: απο εμενα, που απ οτι αποδειχθηκε πολλαπλα και το ΣΚ που μας περασε, εχω κανει τρομερο εργο!!!) ειναι ενα σκυλι απολυτα ελεγχομενο κ ακρως αποτελεσματικο.

Οσο φανατισμο κ αν εχει στιγμιαια, της φευγει μολις θα τεντωσει ο πνιχτης στο λαιμο της...... ετσι απλα, διακοπτης στο off.......

Κινειται με ιδιαιτερη ανεση αναμεσα σε κοσμο, στριμωγμενη καταπιεζοντας ενστικτα, για χαρη του "γουστου" μου κ ειναι ικανη να ανεχτει πολλα πριν εκφρασει την δυσαρεσκεια της σηκωνοντας τις μαγουλαρες της κ κανοντας χαμηλοφωνα το χαρακτηριστικο "γρ" που μεταφραζεται σε "δεν αντεχω αλλο ρεεεεεεε"
Οταν ειναι στο χωρο της αμολυτη εναι απλα αλλο ζωο..... Παλεστηνιος καμικαζι σε αποστολη εξοντωσης των παντων, μονο ομως εντος οριων χωρου........

Το τελειο σκυλι.... "τσεπης" που μπορει να ανταπεξελθει σε καθε περιβαλλον, χωρις να με προβληματιζει στο ελαχιστο.

Μονο της βιτσιο να παραμενω ΠΑΝΤΑ στο οπτικο της πεδιο αν ειμαστε σε εξωτερικο χωρο.
Αν χασει οπτικη επαφη, μεταμορφωνεται........

Οι 8 φωτογραφιες που μου ζητησες, ενωμενες σε μια, για να μην κουραζομαι στο upload!!!!

H δευτερη σειρα των 4ων φωτογραφιων ειναι απο την εκθεση το ΣΚ.
Την σκυλα κατεβασε ο εμπειρος εκτροφεας της (καθ'οτι εγω δεν εχω ιδεα απο χειρισμους κ στιβους) τον οποιο κ ευχαριστω, οχι για το ΣΚ αλλα για το σκυλι που μου εδωσε!

Υ.Γ Εχω την απορια αν τα κανει ολα αυτα στους 12μηνες, οταν ενηλικιωθει πληρως θα εχει μαθει να μου φτιαχνει καφε αραγε?????

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πάρα πολύ ωραία!!!!Συγχαρητήρια!!!!
(y)

Αν όλα τα σκυλιά που κατεβαίνουν στις εκθέσεις, περνούσαν από εξετάσεις εργασίας ή χαρακτήρα (για τις φυλές που δεν έχουν κάποια εργασία), τότε θα άξιζε πραγματικά.
Αυτό που γίνεται με την μορφολογία ........ κουκουλώνοντας προβληματικούς χαρακτήρες, φοβικά ζώα, κινητικά προβλήματα-δυσκινησία έχει καταντήσει αηδία!!!!
Μπράβο east γιατί τέτοια ζώα αξίζει να βρίσκονται σε αυτούς τους χώρους!!!!
Προσωπική άποψη.

Την άλλη δεν θα την δούμε;

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Πάρα πολύ ωραία!!!!Συγχαρητήρια!!!!
(y)

Αν όλα τα σκυλιά που κατεβαίνουν στις εκθέσεις, περνούσαν από εξετάσεις εργασίας ή χαρακτήρα (για τις φυλές που δεν έχουν κάποια εργασία), τότε θα άξιζε πραγματικά.
Αυτό που γίνεται με την μορφολογία ........ κουκουλώνοντας προβληματικούς χαρακτήρες, φοβικά ζώα, κινητικά προβλήματα-δυσκινησία έχει καταντήσει αηδία!!!!
Μπράβο east γιατί τέτοια ζώα αξίζει να βρίσκονται σε αυτούς τους χώρους!!!!
Προσωπική άποψη.

Την άλλη δεν θα την δούμε;
Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Παρα τις αρχικες δικες μου ενστασεις (αρσενικο ηθελα διαολε!) τελικα ο εκτροφεας τους ειχε απολυτο δικιο. Μου εδωσε δυο ζωα σε χαρακτηρα ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ζητησα!

Την αλλη υπομονη...... ειναι ενα κεφαλαιο μονη της!!!!

Το εντυπωσιακο ειναι οτι τα πανε υπερβολικα καλα μεταξυ τους! Ουτε εντασεις, ουτε περιεργες συμπεριφορες, ουτε ιδιαιτερες ζηλιες απεναντι μου. Ενταξει η μεγαλη ειναι ποιο κτητικο ζωο κ ποιο εντονος χαρακτηρας, αλλα εχω βαλει το αλλο διαολακι στην θεση του κ ολα ειναι μια χαρα......

Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
@east49

ρε φιλαρακι αυτο πρεπει να δαγκΑνει πολυ ε?

πω πω αγριο φαινεται...

συγχαρητηρια μπαι δεγουει...κουκλαρα και κορμαρα...να την χαιρεσαι...(y)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
@east49

ρε φιλαρακι αυτο πρεπει να δαγκΑνει πολυ ε?

πω πω αγριο φαινεται...

συγχαρητηρια μπαι δεγουει...κουκλαρα και κορμαρα...να την χαιρεσαι...(y)
Σ'ευχαριστω!
Ειδικα απο κορμι, σκιζει κι αυτη! (επειδη την τρεχει κ η μεγαλη βεβαια!!)
Κατα την αποψη μου αυτη ειναι κ η ιδανικη fit κατασταση για ενα corso.
Κι ετσι για την ιστορια, θελει πανω απο ενα κιλο κρεας ημερισιως για να διατηρειται ετσι.....

Υ.Γ. Εχει ενα τρισαθλιο υφος οταν επιτειθεται, μιλαμε για πολυ γελιο!!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Εεε ρε καμάρια η κουκουβάγια-πατέρας! Συγχαρητήρια στο κορμί!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καποια στιγμή θα το παρεις απόφαση το φύλο... γιατι εμεις αποκλειεται :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Καθήστε ρε παιδιά γιατί κι εγώ μπερδεύτηκα.

Ρε συ east, τόσο χάλια είναι η μνήμη μου? Άντρας δεν είσαι? Άρα πατέρας?

Η κουκουβάγια αναφέρεται στο παραμύθι (παραμύθι είναι, μύθος του Αισώπου είναι, δε θυμάμαι) που πάει η κουκουβάγια στο σχολείο και δε βρίσκει το παιδί της άλλης μάνας (κάποιο άλλο ζώο, πάλι δε θυμάμαι) γιατί της είχε πει η άλλη μάνα να ψάξει το ομορφότερο παιδί του σχολείου αλλά η κουκουβάγια δεν έβλεπε ομορφότερο παιδί από το δικό της.. Ε δε μπορούσα να αλλάξω φύλο στην κουκουβάγια, ήταν απευθείας αναφορά.

Άρα ότι εσύ east, ο πατέρας, είσαι σαν την κουκουβάγια του παραμυθιού? Όχι? Τα μπλεξα εντελώς?? o_O

εντιτ: παραμύθι σκέτο, το βρήκα:http://www.paidika.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=522&Itemid=83

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
ε ναι, ο κουκουβάγιος δεν πάει, πάει; :LOL: ουτε και μπουφος πάει, αλλο πουλι αυτος :D

East να χαιρεσαι το "φονικο σου όπλο" (y) Γιατι ομως ειπες οτι δεν ευχαριστεις τον εκτροφεα σου για το σουκου; Εκανε καμια πατάτα;

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Α σε μενα αναφεροσουνα.......οκκκκκ

Ρε συ east, τόσο χάλια είναι η μνήμη μου? Άντρας δεν είσαι?
Χμ.... για την μνημη σου δεν ξερω..... συμπερασματικη ειναι η αποψη σου, μιας κ εγω ποτε κ πουθενα δεν εχω αναφερει κατι συγκεκριμενο!
(χωρις αυτο να σημαινει οτι σε διαψευδω η σε επιβεβαιωνω.....)

East να χαιρεσαι το "φονικο σου όπλο" (y) Γιατι ομως ειπες οτι δεν ευχαριστεις τον εκτροφεα σου για το σουκου; Εκανε καμια πατάτα;
Το ΣΚ ηταν απλα δυο μερες..... τον ευχαριστω ΚΑΘΕ μερα που εχω τα σκυλια μου!
Εγω εξεφρασα μονο επιθυμιες. Και οι δυο μου οι σκυλες, ειναι δικες του επιλογες, που τον δικαιωνουνε καθε μερα, κανοντας μου ολες τις επιθυμιες πραγματικοτητα.
(μην ξεχναμε οτι ποτε δεν ζητησα σκυλι..... εκθεσης, ασχετως βεβαια του αποτελεσματος!)

Υ.Γ. Σαφως κ τον ευχαριστω και για το ΣΚ, στα δικα μου ματια εκανε εξαιρετικη δουλεια (ειναι κ η εμπειρια αλλωστε!) κ τον ευχαριστω περισσοτερο γιατι ανεχτηκε τις δικες μου "παραξενιες" οσο τρελλες κι αν του φανηκανε....