Bullmastiff: Η ιστορια, εκτροφη, χρησιμοτητα και ο χαρακτηρας μιας μοναδικης φυλης!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
το θελω πολυ,για πολλους λογους...εχω σκεφτει ολες τις πλευρες...ειμαι ετοιμος να κανω αυτο το βημα (σιγα το βημα θα μου πειτε...παμπολλοι ανθρωποι -και εδω μεσα- εχουν και 2 και 3 σκυλια,εγω δεν θα ειμαι κατι το διαφορετικο) και η κοπελα μου ειναι ετοιμη,απλα οχι ακομα...να τελειωσω με τον στρατο και μετα...εχω ηδη συζητησει και με τον εκτροφεα κλπ.

ποιος ξερει,μπορει μια μερα να ασχοληθω σοβαρα και ενεργα με την εκτροφη των λατρεμενων μου,bullmastiff.:D

παντως ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας!:):):)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
φίλε Τεο και εγώ έχω 4 σκυλιά και γιαυτό σου τα λέω αυτά....παρ' όλα αυτά κάνε ότι σε φωτίσει ο μεγαλοδύναμος:rolleyes:.....όσο για την εκτροφή :paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1: ..........έκαστος στο είδος του όπως λέει και ο φίλος μας ο Μάρκος....:cool:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ενταξει δεν ειπα οτι θα τα καταφερω σιγουρα στην εκτροφη,ουτε οτι θα γινω σιγουρα εκτροφεας...ειπα μακαρι καποτε να εκπληρωσω ενα ονειρο μου...

τεσπα,εχει ξαναειπωθει και συζητηθει το θεμα εκτροφη στο συγκεκριμενο θεμα,λιγες σελιδες πιο πισω αν γυρισεις και δεις...

οπως και να εχει,σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου!:):):)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
http://www.negociorural.com.br/bandog/index.html

το ειδαμε και αυτο...working bullmastiffs brazilian type!!:rolleyes::rolleyes:

και επειδη μιλαμε για working dogs...εργασιακα bullmastiff υπαρχουν...

το αν θελουμε ομως να τα ονομασουμε "εργασιακα" και παρουσιαζουμε στην ουσια μια νεα(?) φυλη,αυτο ειναι αλλο θεμα...

Last edited:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
καλά τώρα :p εργασιακά και μπούρδες τα ίδια λένε και με τα λάμπραντορ. Το πρότυπο της φυλής όμως είναι ένα και μοναδικό. Το σωστό μπουλμαστίφ ή λάμπραντορ ή ροτβάιλερ πρέπει να μπορεί να κάνει την εργασία που για αυτή αναπτύχθηκε και να έχει τον φαινότυπο που ορίζει το στάνταρντ. όλα τα άλλα ....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
καλά τώρα :p εργασιακά και μπούρδες τα ίδια λένε και με τα λάμπραντορ. Το πρότυπο της φυλής όμως είναι ένα και μοναδικό. Το σωστό μπουλμαστίφ ή λάμπραντορ ή ροτβάιλερ πρέπει να μπορεί να κάνει την εργασία που για αυτή αναπτύχθηκε και να έχει τον φαινότυπο που ορίζει το στάνταρντ. όλα τα άλλα ....
Ακριβώς :)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
για να δουμε και λιγο πως τα πανε και οι φιλοι μας στην αλλη ακρη του Ατλαντικου...

Ch. Blackjack Double Down on BoBeck
Breeders: Robert and Becky Martin
Owners: Vicki Allenbrand, Becky Martin and Melissa Bausman

Ch. Bastion's Music in the Glen RN
Breeders: Robert & Lynn Spohr & Leland & Cindie Waters​

Owners: Dr Scott Hoffman & Gerald C Greer & Robert and Lynn Spohr​

http://www.bastionbullmastiffs.com/

http://www.bullmastiff.us/index.php

http://www.bullmastiff.us/breeders/index.html

μια χαρα τα πανε οι "φιλοι" μας οι Αμερικανοι!:)

μονο την σελιδα του εκτροφειου BlackSlate δεν μπορω να βρω...

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Καλησπέρα, μόλις χτες έγινα ιδιοκτήτης ενός κουταβιού bullmastiff που πήρα από το γνωστό εκτροφείο στη Σύρο.
Πολύ κατατοπιστικές και χρήσιμες οι πληροφορίες εδώ, μπράβο σε όλους και ειδικά στον Teobullmastiff και τον Solco, να 'στε καλά παιδιά...:)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Καλησπέρα, μόλις χτες έγινα ιδιοκτήτης ενός κουταβιού bullmastiff που πήρα από το γνωστό εκτροφείο στη Σύρο.
καλα απο αυτον τον πηρες:confused::confused::confused: δεν ρωταγες πριν ρε ανθρωπε?:cool: ο σκολκο εχει πολλα ραματα για την γουνα του:maria:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αφου ξερεις, ετσι γινεται παντα, ολοι κανουμε πρωτα την πατατα και μετα ανακαλυπτουμε το φορουμ και ξεστραβωνομαστε...
ρε τι κακο πραγμα ρε αυτο.:D:D:D

υ.γ. του εχεις στειλει π.μ ή θα παθει κανα εγκεφαλικο. δεν πιστευω να πηρε το τιγρε με την γλωσσα εξω?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ο άνθρωπος αν δεν ήξερε ήδη πάντως θα τον στε΄λατε κανονικά!!!!:p:p:p

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
ρε τι κακο πραγμα ρε αυτο.:D:D:D

υ.γ. του εχεις στειλει π.μ ή θα παθει κανα εγκεφαλικο. δεν πιστευω να πηρε το τιγρε με την γλωσσα εξω?
Οχι δεν ειναι...Tουλαχιστον σε προλαβε στην εισαγωγη του, απο την ερωτηση του εκατομμυριου που θα του εκανες:D:D

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Ξεκίνα να διαβάζεις τα παρακάτω θέματα για να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος κι εφεξής να είσαι πιο προσεκτικος:

Φραγκοσυριανή
Γιατί δεν υιοθετούμε φάλαινες
Ο Άινσταιν και η Θεωρία της Σχετικότητας
Ξέρω τι έκανες πέρσυ το καλοκαίρι
Ο 1ος Νόμος του Νεύτωνα
Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας
Ζαβαρακατρανέμια
Η βιογραφία του Τεντ Μπάντι
Οι Συνταγές της Κυρα Βέφας

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
ο Solco(Γιαννης) γνωριζει πραγματικα πολλα για την φυλη και μπορεις να μαθεις και να γνωρισεις απο πολυ κοντα την φυλη,αν κρατησεις οσα σου πει.

Πάντως εχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και έχεις φτιάξει ένα πολύ ωραίο και ενημερωτικό θέμα για αυτή τη ράτσα :cool: