Για τους λατρεις τον real american bullies (γιατι εγω στα προηγουμενα βιντεο δεν ειδα ΒULLIES αλλα ζορικα πιτ)
[video]Largest Bully XXL Huge blue Pitbull, BGK's The Rock playing ball: giant pitbull[/video]
[video]Bully pitbull, largest XXL Blue Bully Pitbull, BIG GEMINI KENNELS CUJO, 144 LBS, BIG Pit bull[/video]
το εκτροφειο αμερικανικο κ απο τα καλητερα παγκοσμιος!
Γνωμη μου.......αρκετα εντυπωσιακα,αλλα απο την λογικη μερια ομως ειναι σαν να βλεπεις πιτ ντοπαρισμενο με στεροειδει,μπαλονια ετοιμα να σκασουν(κατι σαν πειραματοζωα, η κλασσικη νοοτροπια των αμερικανων να φτιαξουν τον τελειο στρατιωτη-σκυλο)
Απο ταπεραμεντο δεν εχω καμμια ιδεα, κ εδω στην χωρα μας δεν εχω δει ουτε ενα,βεβαια αυτο που ειδες στο everest μπορει να ηταν απο διασταυρωση πιτ με πρεσα,η πιτ με κορσο,κτλ κ ετσι ο τυπος να στα πασαρε οτι ειναι αμερικαν bullies.
K τελος αν μπεις στην διαδικασια να φερεις ενα πιστεψεμαι θα πληρωσεις πολλα €€€€€€€€€ η $$$$$$$$$$$!!!!!!!!
ΥΓ. Εκτος απο το παρουσιαστικο τους τι αλλο σε ελκυει σε αυτη την ρατσα, διοτι για να την αναζητας ,θα υπαρχει κ κατι αλλο που σε τραβηξε(πχ. εγω επελεξα κορσο γιατι μαρεσουν τα μεγαλα σκυλια,λογο της επιβλητικης τους εμφανισεις,γιατι ειναι ανθρωποκεντρικα ,σωματοφυλακες ,λατρεις τις οικογενειας,αθλητικα σκυλια,ευκολα εκπαιδευσιμα,κτλ)εσυ?Αν ειναι μονο η εμφανιση, απλα απολαυσαι φωτω κ βιντεακια, κ μην πας παραπερα!