bullies

@nikos

Member
21 Οκτωβρίου 2012
16
0
οτι ειχε μεγαλο κεφαλι το ειχε..τετραγωνω .. αλλα χαμηλο κεντρο βαρους γιατι? δεν ηταν σαν κατι φοτο που ειδα εδω στο σιτε...καμια σχεση... ειμαι 1.78 κ μου εφτανε πανω απο το γονατο το κεφαλι του.τι προβληματα υγειας ακριβως βγαζουν? ισχιο κ τετοια??

@nikos

Member
21 Οκτωβρίου 2012
16
0
πρεπει καταλαθος να εσβησα το μυνημα που εστειλα... ηταν τετραγωνω το κεφαλη οντως μεγαλο αλλα ηταν ψυλο μου εφτανε πανω απο το γονατο κ δεν ειμαο κοντος.

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Εκτροφείο επίσημο δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Από αγγελιά από εκτροφείς της πίσω αυλής ενδεχομένως να υπάρχει. Να ξέρεις επειδή το έχω ψάξει το θέμα ότι υπάρχουν εκτροφεία στο εξωτερικό αλλά πωλούν σε δυσθεώρητα υψηλές τιμές τα σκυλιά τους. Σου προτείνω (επειδή ΔΕΝ υπάρχουν εκτροφεία στην ελλάδα) να μην αγοράσεις αμέρικαν μπουλι από την ελλάδα- γιατί δεν ξέρεις τι θα σου βγεί..Στο εξωτερικό υπάρχουν αξιόλογα εκτροφεία. Αν έχεις βαθιά τσέπη επικοινώνησε.;)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ηθελα να ηξερα ποσοι απο εσας που μπηκατε στον κοπο να απαντησετε, αν εχετε δει ποτε απο κοντα American Bully, ξερετε για τα american bully και τι γινετε στην Ελλαδα με την εν λογω φυλη?

Αν δεν ξερεις, καλο ειναι να μην συμβουλευεις οπως "πας να μπλεξεις με λαθος φυλη". Η καθε φυλη εχει και τον ιδιοκτητη της.

1)Στην Ελλαδα υπαρχει ανθρωπος ο οποιος εχει φερει απο Αμερικη ζευγαρι αλλα ακομα ειναι νεαρα τα σκυλια. Στο μελλον θα τα αναπαραγει. Τωρα αν θα ειναι καλος ή κακος εκτροφεας θα το δειξει το μελλον. Και μην μου πειτε για BYB, γιατι εχουμε αρκετα παραδειγματα για εκτροφεις με ταμπελα που ειναι χειροτεροι και απο ιδιωτες.

2)Οσο ειναι αναγνωρισμενα τα pitbull, boerboel, american bulldog αλλο τοσο ειναι αναγνωρισμενα και τα Bully στον FCI, δηλαδη καθολου. Ωστοσο οπως και στις αλλες προαναφερομενες φυλες ετσι και στα bully υπαρχει αναλογος κυνολογικος οργανισμος της φυλης.

3) Στην Ιταλια υπαρχουν εκτροφεια με παρα πολυ καλα δειγματα της φυλης. (Ο πιο κοντινος προορισμος για να αποκτησεις ενα κατα την γνωμη μου)

Last edited:

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
2.000-3.000 ....και αν πας αμέρικα μεριά... η πιο βόρεια ευρώπη ανεβαίνει το κασε..

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
3) Στην Ιταλια υπαρχουν εκτροφεια με παρα πολυ καλα δειγματα της φυλης. (Ο πιο κοντινος προορισμος για να αποκτησεις ενα κατα την γνωμη μου)
To εγραψα πιο πριν.Υπαρχει θυληκο bullies στην Ελλαδα απο Ιταλια με γενεαλογικο χαρτη και εχει αγοραστει απο εκτροφεα παρομοιας φυλης (αναγνωρισενης απο την fci)εδω στην χωρα μας.
Το εχω δει και ειναι το μοναδικο που εχω δει απο κοντα απλα ειναι νεαρο ζωο ακομα.

Last edited:

@nikos

Member
21 Οκτωβρίου 2012
16
0
μπορεις με καπιο τροπο σε παρακαλω να μου πεις τον εκτροφεα..εχει προσωπικο μυνημα να μου στειλεις?? σε παρακαλω....

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ειναι νεαρο ακομα το ζωο και δυστυχως δεν ξερω αν προοριζεται για εκτροφη.
Επομενως δεν μπορω να σου απαντησω.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
μπορεις με καπιο τροπο σε παρακαλω να μου πεις τον εκτροφεα..εχει προσωπικο μυνημα να μου στειλεις?? σε παρακαλω....
Ακομα ειναι νωρις για να αποκτησεις κουταβι απο αυτον, σε κανα 1-2 χρονια ισως...

@nikos

Member
21 Οκτωβρίου 2012
16
0
Σήμερα 19:29

[h=2]
[/h]

Αρχικό μήνυμα απο Ricos

To εγραψα πιο πριν.Υπαρχει θυληκο bullies στην Ελλαδα απο Ιταλια με γενεαλογικο χαρτη και εχει αγοραστει απο εκτροφεα παρομοιας φυλης . <αφου ειναι εκτροφεας παρομοιας φυλης θα εχει κ αλλα >σε παρακαλω......​

@nikos

Member
21 Οκτωβρίου 2012
16
0
κ μαλλον με ...ξεχασατε...καταλαβαινω το σκυλι ηταν απιστευτο...ισως κ γω να μην ελεγα αν ηξερα... δεν πειραζει...ευχαριστω για τον χρονο σας κ για της πληροφοριεσ σας.. θα το βρω.καλο βραδυ.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
κ μαλλον με ...ξεχασατε...καταλαβαινω το σκυλι ηταν απιστευτο...ισως κ γω να μην ελεγα αν ηξερα... δεν πειραζει...ευχαριστω για τον χρονο σας κ για της πληροφοριεσ σας.. θα το βρω.καλο βραδυ.
Δεν κρυβουμε κανα μυστικο φιλε, απλα ειναι νωρις για να σου πουμε κατι για αυτον που εχει το ζευγαρι.

δες εδω, ειναι στην Μαλτα.
The Original Corleone Kennels - Europe's Sovereign Breeders of the American Bully . EBKC Registered. For Puppy Sales and Enquiries Phone (+356)99452279 , (+356)99589000, Email: [email protected], [email protected].

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Τι να σε ξεχασουμε?Οπως σου εγραψα πιο πριν δεν ξερω αν θα κανει αναπαραγωγη .
Αλλωστε ειναι νεαρο το ζωο και να θελει να κανει θα κανει μετα απο κανα χρονο.
Μιας και ειναι εκτροφεας εγγεγραμμενος στον ΚΟΕ και οχι κουταβοπαραγωγος.

@nikos

Member
21 Οκτωβρίου 2012
16
0
σε εθχαριστο για το σιτε κ συγνωμη για την ανυπομονησια μου αλλα το σιτε δεν... αλλα υπαρχει θεος κ βλεπει... πριν απο 5λεπτα ο πατερας μου σπιτι κ εφου τον εχο τρελανει...επεσε πανω στον τυπο κ ειναι κ γνωστη . καλη συνεχεια αδερφια.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens