Εγώ πάντως
@kostillos (γιατί σε τρώει) πάρα πολύ πρόσφατα, τον πήγα για κάποιους σποραδικούς εμετούς. Και μάντεψε. Είχε_με έμφαση στο "είχε"_ καρκινάκι. Και μπαίνει στα 13 ε; Και σημερα που μιλάμε, είναι πιο πύρκαυλος από ποτέ.
Και λίιιιγο πιο παλιά, όταν το καλό μου το αγόρι με το ζόρι ζούσε, είχα όλη την πρόθεση του κόσμου, να τον έχω κοντά μου, με όποιο δικο μου κόστος, για όσο χρειαστεί. Σύντομα όμως κατάλαβα, ότι αυτή μου η επιθυμία, δεν ήταν το καλύτερο για το αγόρι μου! Και αποχωριστήκαμε!
Και προχθές κυριολεκτικά που λες, χαιδευόμουν στον δρόμο (μην πεταχτειτε...δεν είχα άλλους παρέα) με μια μεγαλόσωμη υπερχαρουμενη σκυλίτσα, που κούναγε το κωλί της σαν τρελλή. Οταν έκανε βήματα φεύγοντας, κατάλαβα ότι της έλειπε ένα πίσω ποδι. Εκείνη, μάλλον δεν το έχει καταλάβει ποτέ.
Και όσοι σου έχουν μιλήσει εδώ, έχουν τις εμπειρίες να ξέρουν τι σου λένε. Εφόσον μπήκες να παραθέσεις τον προβληματισμό σου, πρέπει έστω να το σέβεσαι.
Αυτό που δεν γίνεται να αμφισβητείς, είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως, νοιαζόμαστε για το καλό του σκυλου σου.