το ξερω αλλα δεν υπαρχει κρεοπωλειο της προκοπης στον οριζοντα μου σαν εξτραδακι σκεφτηκα να τις δοκιμασω ( εννοω το γκρεμλιν ) οχι σαν υποκαταστατο γευματοςΓιατι ειναι απιθανο να βρεις πατσα;
Απο θεμα ευκολιας οι κονσερβες βολευουν φυσικα, απο θεμα ποιοτητας...
Σαν να λεμε φρεσκα λαχανικα ή κονσερβοποιημενα...
Ουτε με παραγγελια;το ξερω αλλα δεν υπαρχει κρεοπωλειο της προκοπης στον οριζοντα μου σαν εξτραδακι σκεφτηκα να τις δοκιμασω ( εννοω το γκρεμλιν ) οχι σαν υποκαταστατο γευματος
οι γαστρονομικες σου αναζητησεις μου προκαλουν ολιγον αηδια στη σκεψηΟυτε με παραγγελια;
Κοιτα προσωπικα δεν το θεωρω τοσο σημαντικο στοιχειο της διαιτας, οχι οτι δεν αξιζει βεβαια.
Νομιζω αν ψαχτεις λιγο θα βρεις.
Πω στιφαδο η κοιλια ειναι γ@#$%@ τα!
Δεν εισαι η μονη! Η δικια μου δεν αντεχει ουτε τη μυρωδια οταν φτιαχνω τα "δικα μου"...Τι εχετε παθει βρε κοριτσια;;;οι γαστρονομικες σου αναζητησεις μου προκαλουν ολιγον αηδια στη σκεψη
Δεν σνομπαρω τα πλασματα της Θαλασσας, ουτε το βασιλειο των φυτων, οταν μου κανουν την τιμη, ισα ισα...Αν θες να συζητησουμε για ψαρια , μαλακια, αστακουδακια, μπροκολα ευχαριστως
Πατσά στιφάδο πρώτη φορά ακούω.Πω στιφαδο η κοιλια ειναι γ@#$%@ τα!
Πανε αυτα τα φαγητα, ξεχαστηκαν πλεον...Πατσά στιφάδο πρώτη φορά ακούω.
@takisft μένεις μεταξεταστέος - εσύ τα ξερες αυτά?
Κοτόπουλο ναι, χοιρινό όχι.ρε παιδια να ρωτησω κατι για να καταλαβω.Ποση μεγαλη διαφορα εχει να δωσεις μια ωμη μπριζολα απο να την ψησεις ωραιοτατα χωρις αλατια και πιπερια?Που στερειται το δευτερο?Επισης επιτρεπεται και το ωμο χοιρινο και κοτοπουλο?
ναι αλλα επισης υπαρχουν και πολλα ειδη σκυλων που δεν τους αρεσει να τρωνε ωμα.Εμενα κανενα απο τα 4 δεν τα πλησιαζει.Να γλυφτουν οταν το δουν ναι αλλα δε θα πανε να φανε αν δε τους το ψησω.Τωρα για τα κοκκαλα ,κτηνιατρους διαφορετικους που εχω ρωτησει δεν επιτρεπουν καθολου κοκκαλα για πολλους λογους οι οποιοι ειναι αποθαρρυντικοι εως απαγορευτικοι.Εγω μαλιστα επαθα για να μαθω να μην ξαναδωσω..Δηλαδη τι κοκκαλα ειναι αυτα που ειναι αφαλη να τα τρωνε.Επισης ποση απωλεια θρεπτικων συστατικων θα εχουν το κρεας αν σιγοψηθει για λιφη ωρα?Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.Κοτόπουλο ναι, χοιρινό όχι.
Η διαφορά είναι κυρίως στο ότι τα ωμά κόκκαλα χωνεύονται (αυτά που επιτρέπονται) ενώ τα ψητά όχι. Επίσης, δεν διασπώνται και οι διάφορες θρεπτικές ουσίες, γιατί άλλο π.χ. οι ακατέργαστες πρωτεΐνες και άλλο αυτές που έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία, καθώς πολλά αμινοξέα μετατρέπονται από την οξείδωση. Ο άνθρωπος τέλος πάντων τα χωνεύει όλα αυτά, αλλά δεν γνωρίζουμε αν είναι το ίδιο εύκολο και για τον σκύλο. Σε γενικές γραμμές και το μαγειρευτό μπορεί να του παρέχει όλα τα απαιτούμενα, η barf βασίζεται στο πως θα έτρωγε ένας σκύλος στη φύση, αν είχε τη δυνατότητα να βρίσκει τροφή μόνος του
Ναι κι εγώ ήθελα να αρχίσω ωμοφαγία στη μεγάλη μου και ούτε να το μυρίσει... ο μικρός αντιθέτως το καταβροχθίζει. Πιστεύω αν δεν έχει μάθει από κουτάβι ότι το ώμο κρέας τρώγεται μπορεί και να μην το δεχτεί ποτέ σαν τροφή.ναι αλλα επισης υπαρχουν και πολλα ειδη σκυλων που δεν τους αρεσει να τρωνε ωμα.Εμενα κανενα απο τα 4 δεν τα πλησιαζει.Να γλυφτουν οταν το δουν ναι αλλα δε θα πανε να φανε αν δε τους το ψησω.Τωρα για τα κοκκαλα ,κτηνιατρους διαφορετικους που εχω ρωτησει δεν επιτρεπουν καθολου κοκκαλα για πολλους λογους οι οποιοι ειναι αποθαρρυντικοι εως απαγορευτικοι.Εγω μαλιστα επαθα για να μαθω να μην ξαναδωσω..Δηλαδη τι κοκκαλα ειναι αυτα που ειναι αφαλη να τα τρωνε.Επισης ποση απωλεια θρεπτικων συστατικων θα εχουν το κρεας αν σιγοψηθει για λιφη ωρα?Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.
Λες ε?Δεν υπάρχει σκύλος να μην τρώει ωμο.
Μέχρι να δοκιμάσει είναι. Βάλε λίγο ωμο κρεας στο δάκτυλο σου και τριψε το στα ούλα ή τα χείλη του. Μόλις το γευτεί θα σε παρακαλάει μετά.
κι ομως το λενε και ειδικοι δε τρωνε ολοι οι σκυλι ωμο.Τα δικα μου πιο πολυ να δαγκωσουν εμενα παρα τα ωμα.Δεν υπάρχει σκύλος να μην τρώει ωμο.
Μέχρι να δοκιμάσει είναι. Βάλε λίγο ωμο κρεας στο δάκτυλο σου και τριψε το στα ούλα ή τα χείλη του. Μόλις το γευτεί θα σε παρακαλάει μετά.
Παντως αν μας πεις λιγα λογια για το μαγειρευτο που τους εκανες εγω προσωπικα θα ειμαι ευγνωμων. Δεν γινεται να κουβαλαω μαζι μου σε αεροπλανα και τρενα ωμα κρεατα και σοβαρα σκεφτομαι για εναλλακτικες. Εχω καταληξει στις κονσερβες της AATU αλλα ισως να χρειαστεί σε κάποια στιγμή κι ενα ταπερακι με μαγειρευτο.κι ομως το λενε και ειδικοι δε τρωνε ολοι οι σκυλι ωμο.Τα δικα μου πιο πολυ να δαγκωσουν εμενα παρα τα ωμα.
Εροη θα ρωτισω και τον κτηνιατρο να με καθοδηγησει σωστα πως να τους δοσολογω τις τροφες.Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες.