Απορία..αν ένας σκύλος δε τρώει καθόλου λαχανικά,φρούτα,ψάρια και εντόσθια...πώς να μπαρφάρει και να μην του λείπει κάτι?
Χωρίς φρούτα, λαχανικά, ψάρια γίνεται αν δίνεις πράσινο πατσά και συμπληρώνεις με ω3. Αλλά χωρίς εντόσθια, γιοκ.Απορία..αν ένας σκύλος δε τρώει καθόλου λαχανικά,φρούτα,ψάρια και εντόσθια...πώς να μπαρφάρει και να μην του λείπει κάτι?
Τα εντόσθια μόνο μαγειρεμένα,απο λαχανικά μόνο καρότο..ψάρια επίσης ελάχιστο αλλά μαγειρεμένα...Ούτε πατσά;
Θα το δοκιμάσω αν και δε τρώει γιαούρτι και αν τα μυρίσει τα λαχανικά το αποτέλεσμα είναι ίδιο...Φύκια?!Που τα βρίσκουμε αυτά?Δεν έχουμε όλοι λαμπ...
Εντόσθια και τα δικά μου ή μαγειρεμένα ή μέσα σε κιμά, αλλιώς δεν τα τρώνε. Ούτε λαχανικά σκέτα τρώνε.
Ψάρια κάποια από τα σκυλιά μου τα τρώνε ωμά, κάποια μαγειρεμένα.
Αυτό το κόλπο το έχεις δοκιμάσει;
http://www.dogforum.gr/v3/διατροφή....ϊζουμε.και.τι.όχι-313/index39.html#post727137
Ναι τόνο και σολωμό..Μη βάλεις γιαούρτι τότε. Φύκια σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα υποθέτω.
Ψάρι κονσέρβα τρώει;
Δεν τις τρώει...με το ζόρι και τα άλλα όταν τα τρώω και εγώ...Και σαρδέλες μπορείς να της δώσεις.
Αυτες οι αποριες θα επρεπε να σου λυσει αυτος, που προμηθευεσαι την ετοιμη Barf, επειδη μονο αυτος ξερει τι βαζει μεσα!Στην ξηρα τροφη γραφει πρωτεινη 30% φωσφορος 1,2 ξερουμε στην barf τι παιζει με αυτα?παιρνει αρκετο φωσφορο η θα χρειαστω συμπληρωμα, γιατι ο δικος μου ειναι 3 μηνων...παρηγγειλα ετοιμη barf με κοτοπουλο ,αυγο, ολοκηρα και λαχανικα...ακομα μου ειπαν για σαλμονελα αλλα οτι καταστρεφεται στους -18 κατι τετοιο...οποιος γνωριζει ας μας ενημερωσει...
εγω δινω καψουλες με ω3 και λιγα εντοσθια και ειμαι οκκκκ,μαζι με τα υπολιπα ενοιται εεεεεΑπορία..αν ένας σκύλος δε τρώει καθόλου λαχανικά,φρούτα,ψάρια και εντόσθια...πώς να μπαρφάρει και να μην του λείπει κάτι?
Αποκλειεται!! Ακομα και ο γερμανικος μολοσσος της φιλης μου, που ειναι 75 κιλα- τρωει 1-1,2 kg τροφη την ημερα ( μπαρφαρεται!).ξεκινησα μπαρφ σημερα!την εφαγε σαν τρελος...θελω να ρωτησω ειναι 4 μηνων 14 κιλα λεω να τον ταιζω 2 φορες την μερα...ειναι καλα ή να τον ταιζω 3??επισης διαβασα οτι πρει να τρωει απο 5-10 % του βαρους του οσο ειναι κουταβι....δλδ οταν θα ειναι 15 μηνων που θεωρηται ακομα κουταβι αν ειναι 40 κιλα πρεπει να τρωει 4 κιλα την ημερα?δεν ειναι υπερβολικο?
Ναι αλλα ποσο χρονων ειναι?γιατι μιλαμε για κουταβια...Αποκλειεται!! Ακομα και ο γερμανικος μολοσσος της φιλης μου, που ειναι 75 κιλα- τρωει 1-1,2 kg τροφη την ημερα ( μπαρφαρεται!).