με πρόλαβες δίνω voldog πάνω απο 6μηνο χωρίς πρόβλημα..βέβαια μαδάει..σ αυτό δεν έχω δει βελτίωση..και ίσως τα κόπρανα να είναι λίγο πιο σφιχτά απο όσο θα πρεπε.4-5 μηνες.
Ταίζει κανεις ή ταιζε κιμα απο Voldog αληθεια?
Καλησπέρα και από μένα.4-5 μηνες.
Ταίζει κανεις ή ταιζε κιμα απο Voldog αληθεια?
Ποιος ο λογος να δίνεις κιμά; (Δεν μιλάω για τις ετοιματζηδικες που μονο σε κιμά είναι)Θα παρω κιμα απο κρεοπωλειο λιγες μερες και θα προσθετω εγω τα λαχανικα κλπ. Ειδωμεν...
Στη δική μας περίπτωση, ίσως βοηθάει πολύ αυτό το παιχνίδι με το χοντρό σχοινί που είναι κόμπος. Το μασάει και το ξεσκίζει και οι κλωστές λειτουργούν σαν οδοντικό νήμα. Αυτό το κάνει κάθε μέρα.Τελικα καταληγω οτι μαλλον φταιει το γεγονος οτι δε δινω κοκκαλα και δε μασανε τα σκυλια. Μαλλον ξεμενει τροφη στα δοντια και γι αυτο μυριζουν αφου φανε.
Ευχαριστω για τις απαντησεις
Βουρ στον πατσά!! Και τα μικράκια έχουν ψυχή (και στομάχι)Γεια σας κ απο εμενα. Εγω εχω μια μικρη ημιαιμη κοκονιτσα 4,5 κιλα 1,5 ετους. Κατεληξα να της δινω barking heads γιατι με αλλες ειχαμε θεματα εμετων/ανορεξιες. Τωρα σκεφτομαι, διαβαζοντας ολα τα καλα της barf να της ξεκινησω ετοιμη για αρχη και βλεπουμε πως θα παει. Το ερωτημα μου ειναι αν θα κανει διαφορα σε ενα τοσο μικρουλι σκυλακι, μιας κ τα περισσοτερα αποτι βλεπω ειναι μεγαλοσωμα και πιο ενεργητικα σκυλια και αν θα τη βοηθησει/η οχι με τα εντερικα προβληματα (εμετους) που κατα περιοδους παρουσιαζει. Να της ξεκινησω; Τι λετε;
Δηλαδή δίνεις πρωτα το κρέας (ή το ψάρι) , το τρώνε και μετά δίνεις λαχανικά με γιαούρτι?Εμενα για να τρωνε τα λαχανικα τα ανακατευω με λιγο γιαουρτακι κ δεν μενει τπτ
Παντα τα σκυλια μου τα ταιζω το βραδυ μετα τις 10, ειδηκα το καλοκαιρι..