Και τα πράσινα σημείαΜε μέτρο η ντομάτα και καλύτερα να αφαιρείς τα σπόρια
Και εμένα κανει τον δύσκολο με τα φρούτα.re paidia egw ti mporw na kanw pou h skula den trwei ka8olou ta frouta???
Πουρέ και βάλε και λίγο γιαούρτι μέσα. Βοηθάει.
Και τα πράσινα σημείαΜε μέτρο η ντομάτα και καλύτερα να αφαιρείς τα σπόρια
Και εμένα κανει τον δύσκολο με τα φρούτα.re paidia egw ti mporw na kanw pou h skula den trwei ka8olou ta frouta???
Ντομάτες εγώ δε δίνω, εκτός κι αν περισσέψουν από τη σαλάτα, αλλά εκεί τις ξεπλένω (ναι,ναι,τα κομματάκια) και βγάζω τα σπόρια αν έχουν. Όπως προείπαν, ούτε τα πράσινα μέρη δίνεις. Αλλά έχει τόσα λαχανικά όλες τις εποχές που γενικώς μπορείς να την αποφύγεις απ'το να κάθεσαι να τις ξεψειρίζεις.Παιδια ο δικος μου τρωει μηλα και ντομάτες αλλα μηπως ξέρετε ποσο μπορω να δοσω? και κάθε μερα να δινω ?
Eυχαριστω !!! Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει πολλα λαχανικα αλλα μονο αυτά θελει !ακομα και με το κρεατακι του ανακατεμένα τα αφηνει εξω (ωμα,βραστα)Ντομάτες εγώ δε δίνω, εκτός κι αν περισσέψουν από τη σαλάτα, αλλά εκεί τις ξεπλένω (ναι,ναι,τα κομματάκια) και βγάζω τα σπόρια αν έχουν. Όπως προείπαν, ούτε τα πράσινα μέρη δίνεις. Αλλά έχει τόσα λαχανικά όλες τις εποχές που γενικώς μπορείς να την αποφύγεις απ'το να κάθεσαι να τις ξεψειρίζεις.
Μήλο (και φρούτα γενικά) πάλι χωρίς τα σπόρια, 2 ώρες τουλάχιστον πριν/μετά το φαγητό και πάντα μόνα τους (ή με γιαούρτι πχ). Εγώ φρούτο δίνω 2-3 φορές τη βδομάδα, καμιά φορά και μία μόνο, το ξεχνάω.
Καλό είναι τα λαχανικά να μην τα βάζεις μαζί με το κρεας, αλλά ως ξεχωριστό γεύμα.Eυχαριστω !!! Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει πολλα λαχανικα αλλα μονο αυτά θελει !ακομα και με το κρεατακι του ανακατεμένα τα αφηνει εξω (ωμα,βραστα)
Ευχαριστω θα το δωκιμασω ετσι!Καλό είναι τα λαχανικά να μην τα βάζεις μαζί με το κρεας, αλλά ως ξεχωριστό γεύμα.
Δοκίμασε το εξης. Βρασε κοτόπουλο και κρατά τον ζωμό στο ψυγειο. Στο γευμα με τα λαχανικα (καλύτερα να είναι αλεσμενα) να του βάζεις λίγο απο τον ζωμό. Θα το τρώει πιο εύκολα. Σε κάθε γεύμα ελάττωνε τον ζωμό όσπου να μαθει να τα τρώει σταδιακά και σκέτα.
Κυριως κοτοπουλο. Τα κλασικα λαχανικα. Γιουρτι, Αυγα. Με συμπληρωματα λαδι καρυδας, μηλοξυδο, παπρικα κλπ κλπΠερίεργο... τι ακριβώς ταΐζεις;
Βρωμαγε το στομα τους και πριν τα συμπληρωματα. Ο μονος τροπος ειναι οταν τους δινω το λαδι καρυδας μονο του στο τελος ή οταν πίνουν κεφιρ. Αναρωτιεμαι ομως γιατι να συμβαινει αυτο. Σα να τρωνε ψοφιμια μυριζουν σου λεω....Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι από τα συμπληρώματα που λες. Εγώ δεν δίνω τέτοια.. Φαντάσου ότι το πρωινό της πιάτο περιλαμβάνει και πράσινο πατσά και εντούτοις μοσχοβολάει το στόμα της (λέμε τώρα )
Ναι, κιμας. Ο οποιος μυριζει και υπεροχα παρεπιπτοντως.ωραίες ευωδιές έχετε σπίτι σας. Το κρέας ειναι σε μορφή κιμά?