Bολτα στο Καβούρι

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kαθίστε βρε παιδιά κάποιος να τους πάρει δεν υπάρχει? εγώ θα ξεκινήσω από Παλαιό Φάληρο αλλιώς ευχαρίστως ερχόμουνα!! :)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Kαθίστε βρε παιδιά κάποιος να τους πάρει δεν υπάρχει? εγώ θα ξεκινήσω από Παλαιό Φάληρο αλλιώς ευχαρίστως ερχόμουνα!! :)
εγω παιδια αγια μαρινα αλλα και αλλου να ημουνα δυστυχως δεν θα εχω καθολου χωρο θα ειμαστε 2 ατομα με 2 σκυλια

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
1.000.000 thanks...πλάκα έκανα με την αγγελία. Φοβάμαι ότι το πόδι μου δεν θα αντέξει με το περπάτημα στην άμμο...και τις πατερίτσες!!!! Αλλιώς, μη φοβάσαι..μέχρι και pet taxi θα έπαιρνα για να έρθω...:):)
Την επόμενη φορα...ελπίζω να είμαι καλά και να έρθουμε και εμεις!!!!:):)

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
καλησπερα.
Να ερθουμε κι εμεις με το πιο-μεγαλο-απο-ποντικι μωρο μας η υπαρχει κινδυνος να το πατησει κανενας μεγαλος κι νσ το κανει πουρε?? μενουμε και νοτια, αργυρουπολη και θα ηθελα να σας γνωρισω!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να έρθετε φυσικά αλλά βλέπω οτι έχει πέσει ένας περονόσπορος σ'αυτή τη βόλτα....... δε νομίζω οτι θα φτάσουμε τα διψηφια νούμερα που φτάναμε σε άλλες βόλτες!!:D

(χαλια η "νοτια παρέα".... ενώ οι βορινοί μολις τους πεις εκδράμουν!!!!:p:p:p )

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
***EKΠΛΗΞΗ!!***

Είμαστε κ εμείς μεσα για αύριο!!!

Άρτεμις + Γιώργος + Ίβα!!!

:):):):):)

Αύριο, στις 12 (αλλά το σημείο συνάντησης δεν κατάλαβα...:confused:)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
εγώ αν καταφέρω να λύσω ένα θέμα που προέκυψε :mad::paja1:είμαι μέσα :D:) ....

E-va τι μπόμπα είναι αυτή που έριξες!!!!!:D:D:D:D:D:D:D Λέγε, τι , πως , πότε??? και βάλε πολλές πολλές φωτογραφίες ....!!!!!

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
καλησπερα.
Να ερθουμε κι εμεις με το πιο-μεγαλο-απο-ποντικι μωρο μας η υπαρχει κινδυνος να το πατησει κανενας μεγαλος κι νσ το κανει πουρε?? μενουμε και νοτια, αργυρουπολη και θα ηθελα να σας γνωρισω!
Μην ανησυχείς καθόλου Νίνα μου, κι εγώ με το ποντίκι-μωρό μου πηγαίνω και κανείς δεν μας πάτησε ποτέ!
Μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε κι εμείς αλλά έχουμε τον μικρό με ίωση και ο γιατρός μας απαγόρευσε εξόδους για μερικές μέρες:(
Την επόμενη φορά, καλά να περάσετε και περιμένουμε φωτογραφίες:)

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Αστειευομαι φυσικα για τον πουρε. Κατι προεκυψε, εκτακτο, για αυριο αλλα δεν ξερω ακομη την ωρα. Αν βολεψει, θα ερθουμε σιγουρα. Οχι τιποτε αλλο, ηταν βαρια η προσβολα για τους νοτιους κ οσοι μενουν απο δω μερια, πρεπει να τους αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε....μπουνταλαδες, χα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nα κάνω μια πρόταση?
Θέλετε να το κανονίσουμε για την άλλη Κυριακή την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο.., γιατί βλέπω πως υπάρχουν κάποια άτομα που θέλουν να έρθουν αλλα δεν μπορούν λόγο μεταφορικού ή επειδή έχουν κανονίσει κάτι άλλο.

E? τι λέτε?:)

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Για μενα καλυτερα την αλλη Κυριακη, αν συμφωνουν και οι υπολοιποι, γιατι αποψε θα ξενυχτησω και θα ξυπνουσα νωρις μονο για σας!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και γω κατα 80%...αν όλα πανε καλά με τη φυσιοθεραπεια..
Σκεφτείτε το όμως γιατι μπορει να μη σας κάνει τον καταπληκτικό καιρό που θα έχει αύριο...:):)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μμμμ... εγώ θα προτιμούσα άυριο, γιατι την επόμενη Κυριακή λέγαμε να πάμε στο καταφύγιο αν έχει καλό καιρό.... ΟΚ, πάντως αν θέλετε το ακυρώνουμε! :)

(οπότε οποιος θέλει να έρθει Λυκαβηττό μαζί μου αυριο, μου στέλνει ΠΜ)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Βασικά την άλλη Κυριακή σίγουρα θα μπορώ, επειδή θα'χω αυτοκίνητο, αλλά να πω ότι η παραλία του Σχοινιά είναι σαφως πολύ μεγαλύτερη κ μπορούμε να περπατάμε δίπλα στο κύμα για πολληηηη ώρα - κ δεν θα'χει κ κόσμο γιατί δεν έχει cafe πάνω της.

Οπότε να το έχουμε στα υπόψιν μας το μέρος.;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Σχοινιά πήγαινα συνέχεια πριν από κάποια χρόνια...και όντως είναι τεράστια η παραλία, έχει και το δάσος ακριβως από πάνω...και δεν έχει καφε και κόσμο..
Αλλα αν κατάλαβα καλά, τα παιδιά είπαν να πάνε κάπου Νότια και για αυτούς που μένουν προς τα κάτω...:)
Αλλά, για Σχοινιά, θα κανονίσουμε σίγουρα κάποια φορά..
(έχει και ΦΟΒΕΡΗ ταβέρνα με θαλασσομεζέδες...και οι ιδιοκτήτες είναι φιλόζωοι...):D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Σχοινιά πήγαινα συνέχεια πριν από κάποια χρόνια...και όντως είναι τεράστια η παραλία, έχει και το δάσος ακριβως από πάνω...και δεν έχει καφε και κόσμο..
Αλλα αν κατάλαβα καλά, τα παιδιά είπαν να πάνε κάπου Νότια και για αυτούς που μένουν προς τα κάτω...:)
(έχει και ΦΟΒΕΡΗ ταβέρνα με θαλασσομεζέδες...και οι ιδιοκτήτες είναι φιλόζωοι...):D
Ακριβως!! :);) (κ εγώ πηγαίνω πολύ συχνά ακόμη κ τώρα)

Ας το έχουμε στα υπόψιν για το σύντομο μέλλον τότε!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Την ταβερνα ¨Γλαρος¨εννοεις?
Αν ναι, ειναι φανταστικα εκει μιας και εισαι πανω στην παραλια και μακρια απο τον δρομο.Ειναι ανοιχτα τετοια εποχη???

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τις Κυριακες, είναι ανοιχτα όλο το χρόνο...και πάντα έχει κόσμο...
Εμεις πάμε νωρίς, γύρω στη 1...αφού έχουμε περπατήσει/κολυμπήσει όλη τη παραλία...βάζω τα σκυλιά να ξεκουραστούν μέσα στο αυτοκίνητο, τρωμε και φευγουμε...:):)
Την Ανοιξη, αν έχει καλό καιρό, καθόμαστε έξω πάνω στην άμμο μαζι με τα σκυλιά...