Bολτα στο Καβούρι

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
εχει ενα χωρο για σταθμευση,αλλα με αμμο κατω...για οσους δεν θελουν να λερωσουν το αυτοκινητο τους.
Aaaxxx- Νασαι καλα!!
Γελασα πρωι πρωι!!
Εγω μεταφερω καθε μερα 4 σκυλια ΜΕΣΑ στο αυτοκινιτο μου ( απο τα οποια το ενα πολυ μακρυτριχο και μαζευει απιστευτες ποσοτητες λασπη)!! Λες να κανει τωρα διαφορα αν παω σε αμμο???

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω ουτε που ξερω που πεφτει το Καβουρι αλλα θα κανω μια προσπαθεια αν τελικα παμε εκει παρολο που ειναι πολλααααα χιλιομετρα μακριαααααα! Αναλογως οαντα και τον καιρο!

Αλλα θα ειναι σκυλοσυναντηση η απλα θα βγουμε για μασα και καφε??

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Θοδωρη έχεις επιλογή να μην το λερώσεις το αυτοκίνητο..σε κάποια σημεία η άμμος είναι σαν δρόμος.:)

Παιδιά εγώ δεν θα πάρω σκυλί θα έρθω να σας γνωρίσω..και μάλιστα εκεί κοντά δεν έχει κάτι για μάσα μονο καφετεριες που και πάλι θα πρέπει να μπούμε στο αυτοκίνητο για να πάμε είναι πολύ κοντά με το αμάξι και πολλές..
Ότι θέλετε κάνουμε..αν είναι να πάμε χωρίς σκυλιά για καφέ δεν θα σας έλεγα στο Καβούρι.., αν θέλετε χωρίς σκυλιά το κανονίζουμε αλλιώς.., κάπου πιο κεντρικά αλλα με χώρο στάθμευσης..και κοντά να έχει κάτι για φαγητό..κλπ.:)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
ΑΓΓΕΛΙΑ :

Ζητέιται "καλόκαρδο" μέλος του forum...το οποίο θα δεχτει να έρθει να πάρει μία ανάπηρη και ένα Golden από περιοχη Νέας Κηφισιάς...για μεταφορά στο Καβούρι και πίσω, τη Κυριακή 31 Ιανουαρίου"

:D:D:D:D:D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
ΑΓΓΕΛΙΑ :

Ζητέιται "καλόκαρδο" μέλος του forum...το οποίο θα δεχτει να έρθει να πάρει μία ανάπηρη και ένα Golden από περιοχη Νέας Κηφισιάς...για μεταφορά στο Καβούρι και πίσω, τη Κυριακή 31 Ιανουαρίου"

:D:D:D:D:D:D

:-\":-\":-\" (ξαναφαντάσου το στα κινέζικα έτσι;;;)

1. Γιατί ένα golden;
2. Να κάτσεις στα αυγά σου. Να έχουμε να προσέχουμε τα σκυλιά, να προσέχουμε κι εσένα...
3. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας με φορτηγό...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το άλλο πρωτον δεν ακούει...και δέυτερον λογω ηλικίας και "τρέλλας" να μπει στο νερο...υπάρχει περίπτωση να χρειαστει "τεχνητη αναπνοή"...για να συνέλθει.
Έχω πατερίτσα...και νάρθηκα..είμαι μία χαρά!!!
Ωραία φίλη βρήκα.....:D:D:D
Το θέμα φορτηγού το προσπερνάω...δεν έχω παχύνει τόσο πολύ πιά...:p:p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ρε παιδιά, μια φορά είναι η παρέα απολύτως σκυλόφιλη και θα πάμε χωρίς σκυλιά??? Το θέμα είναι να βγουν κι αυτά να ξεσκάσουν και να παίξουν με καινούριους φίλους! :)

Επίσης, να ρωτήσω, ειναι αρκετά μεγάλη η παραλία να κάνουμε και καμια βόλτα? Γιατι την προηγούμενη φορά δεν ξεκουνήσαμε απο το πάρκο και νομίζω οτι καλό θα ήταν αυτή τη φορά να κάνουμε καμια ωρίτσα βόλτα πρώτα και μετά να κάτσουμε να τα λέμε. Τι λέτε?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
1 ωρίτσα βόλτα? εε δεν είναι και μιας ώρας περπάτημα η παραλια.. :p αλλα είναι αρκετά μεγάλη ναι!!:)

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Ρε γαμωτο θα ειμαι Σερρες το ΣΚ και ηθελα πολυ να σας γνωρισω.:(
Ελπιζω να ξανακανονισετε βολτα, θα ερθω σιγουρα.
Επισης, αν θελετε να κανονισουμε και την επισκεψη στο Fazoo που ειχε αναβληθει λογω καιρου?

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Mακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε και εμείς...Είμαστε λίγο μακριά τώρα αλλά τουλαχιστον απολαύσαμε και χιόνι.ΚΑτα τις 19 Φλεβάρη θα επιστρέψουμε Αθήνα,αν έχετε και τότε όρεξη εμείς μέσα είμαστε για βόλτες!!!Καλά να περάσετε...καλές σκυλοβόλτες....(ΘΑ ήθελα να επισκεφτώ και το καταφύγιο καποια στιγμή, ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω ενα σκυλάκι).:)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν κατάλαβα καλά μιλάτε για αυτή την Κυριακή? (Το meteo.gr πάντως δίνει ελπίδες για τέλειο καιρό αυτή την Κυριακή το μεσημέρι! :) )

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
αν το συντονίσεται σε ώρα όπως στα κτήματα (να τα πάλι μπροστά μας και χώρις τίτλο...:)) θα σας ακολουθήσουμε και εμείς!

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Υπενθυμιζω για οσους ξερουν και γνωριζω στους υπολοιπους,οτι εκτος οτι το μερος ειναι φανταστικο,εχει και καμια 20 αρια αδεσποστα (2 αγελες) οχι φιλικες

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εχω δει καποιες φορες καποια σκυλακια αλλα τα θυμαμαι φιλικοτατα..τωρα τι να πω..

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Με αμφισβητεις ?????????????????
Θα ρθω εκει και θα σε κοντινω :p

Δεν μιλαω για τα 2-3 μακρο-μαυρο-κοντοχοντρα που ειναι στις καντινες (οι οποιες παρεμπιπτόντως εχουν φαι - ποικιλιες θαλασινων και κρεατικων) αλλα για καποια αλλα...
απλα αν τα πετυχετε θα σας βγει απο τη μυτη

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Με αμφισβητεις ?????????????????
Θα ρθω εκει και θα σε κοντινω
Ελα εσυ μαζι μας και χαλαλι να με κοντινεις...:p:D:):)

Ας το λαβουμε σοβαρα υποψιν τοτε..γιατι οντως ειναι σημαντικο!!!:)