Bολτα στα Βασιλικά Κτήματα με βασιλόπιτα (σκυλίσια και μη)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Θα προσπαθησω να ερθω και εγω μαζι με τον Σολο. Χρειαζετε να βρεθει με πολλα σκυλια τριγυρω του γιατι εδω που τον βγαζω σπανια συνανταμε σκυλο, και στο τελος θα γινει αντικοινωνικος, πραγμα που θα ειναι μεγαλο προβλημα οταν ενηλικιωθει. Θα προσπαθησω να ερθω να σας γνωρισουμε απο κοντα.:)

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Θα το παλεψουμε κι εμεις να ερθουμε μετα του δικυκλου. Δεν εχω καταλαβει ομως που ακριβως θα γινει η συναντηση. Ξερω μονο τον κεντρικο μπροστα απο τα Βασιλικα. Αν μπορεσει καποιος να δωσει πληροφοριες που θα σας βρουμε.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Στο χάρτη δεν είπαμε βρε παιδιά???
Καλύτερα το σημείο να είναι μέσα στο πάρκο ωστε να μην περιμένουμε με τόσα σκυλιά οπως την προηγούμενη φορά στο τσιμέντο.....

Επισης, πως θα γίνει να είναι όλοι στην ώρα τους? Το είχαμε πει και την άλλη φορά, αλλά τελικά καταλήξαμε να περιμένουμε μια ώρα εμείς που ήρθαμε στην ώρα μας (χωρίς υπερβολή).

(ναι, ξέρω, με έχει πιάσει μια γκρίνια τώρα....:p:p)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δηλαδη θα βρεθουμε μεσα στα Βασιλικα κτηματα????:D

Παω να ξαναδω το χαρτη γιατι δεν εχω καταλαβει που ειναι η εισοδος:p. . .δεν βοηθατε καθολου την χαζη ξανθια:p. .

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οχι, εβαλε τη φωτο ενος χάρτη (που στέκεται στο πάρκο) η Κατερίνα...:D
νόμιζα οτι εκεί ειναι το σημείιο συνάντησης..... το οποιο μου φάνηκε καλή ιδέα, γιατι είναι μέσα στο πάρκο και μπορούν να τρέχουν ήδη τα σκυλιά......
Δεν ξέρω..... χρειαζόμαστε αναλυτικές οδηγίες!!! :p:p

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πες τα βρε Νικο!!!!!! Και εγω ετσι θυμαμαι!!!!

Εγω παρακαλωωωωω που ειμαι στην ωρα μου κιουρια μπορειτε να με παρετε απο το παρκινγκ του Λεωνιδααααααα???? Θα ειμαι εκει δωδεκα παρα δεκα για να μην σας καθυστερησω αλλιως ξαναβαλτε το χαρτη φαντομα!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
:D:D:D
Η Κατερίνα Κ είπε στο πάρκινγκ του Λεωνίδα και η Frenchie Fan, είπε στο χάρτη (που στέκεται!:rolleyes:) μεσα στο πάρκο! Εγώ αν είναι εύκολο να βρεθεί σημείο μέσα στο πάρκο, το προτιμώ, (αλλά δε με χαλάει κι ο Λεωνίδας ιδιαίτερα αν είναι να μην αργίσετε!!!:D:D)

Λοιπον ξαναλέω,όποιος ξέρει το μέρος, ας βάλει ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!! Ή ας φτιάξει κι ενα χάρτη στο Google με το σημείο συνάντησης. ΟΚ? ΟΚ. :p

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Εγώ πάντως που ξαναδιάβασα μόλις όλο το θέμα κατάλαβα ότι το ραντεβού είναι στις 12 στο πάρκινγκ του Λεωνίδα (μόνο η Frenchie είπε ότι θα σας βρει κατευθείαν μέσα)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πηγη...μέσα στα Βασιλικά δεν μπάινεις με αυτοκίνητο και δεν έιναι Συγγρού...χάνεσαι. όσοι δεν έχουν ξαναπάει δεν θα το βρούν έυκολα.
Το παρκινγκ του Λεωνίδα είναι τεράστιο...και έχει χώμα κάτω...είναι αλάνα...
Καλύτερα να βρεθούμε εκέι...trust me!!!!
Απλως θα παρακαλέσουμε όσοι έιναι να έρθουν στο Λεωνίδα να μην αργήσουν γιατι 12.20 θα έχουμε φύγει.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Απο εθνική με κατεύθυνση Λαμία, βγαίνετε στην έξοδο προς Βαρυμπόμπη,θα περάσετε την γέφυρα πάνω απο την εθνική και μόλις κατεβείτε την γέφυρα θα πάτε όλο ευθεία.

Θα περάσετε μέσα απο την Βαρυμπόμπη, δίπλα απο το Πεντελικό...στο τέλος του δρόμου πάει λοξά δεξιά και αριστερά.Θα πάτε ΔΕΞΙΑ με κατεύθυνση προς το ''κέντρο Λεωνίδας'', θα δείτε ταμπέλες.

Κάποια στιγμή υπάρχει μια διασταύρωση και εκεί πρέπει να πάτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ προς τον Λεωνίδα(υπάρχει ταμπέλα ή ρωτήστε τον ξέρουν όλοι) λίγο μετά την στροφή θα το δείτε στο δεξί σας χέρι.

Λεωνίδας=κοσμικόν κέντρο:rolleyes::rolleyes::p

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Απο τη Γέφυρα της Βαρυμπόμπης...ευθεία...περνας τις στροφες...μπάίνεις σε μια τεραστια ευθεία με σπίτια αριστερα και αγρούς δεξιά....
Στο τέρμα της μεγάλής ευθείας (αριστερα σου έχεις το Κτήμα Πεντελικού)...κάνεις δεξιά...συνεχίζεις ευθεία...και στο τέρμα παλι ο δρόμος κάνει στροφή αριστερα...λίγο πιό πανω στο δεξι σου χέρι είναι ο Λεωνίδας..έχει και ταμπέλες.
Εμεις με Μαρεκο και Σοφια θα συναντηθούμε σπίτι μου Νέα Κηφισιά, αν θες έρχεσαι από κει (η όποιος άλλος θέλει)...και φέυγουμε όλοι μαζί...

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Τον Λεωνιδα τον ταβερνιαρη τον ρωτησαμε αν θελει να δει καμια 20 ανθρωπους με τα σκυλια τους στο παρκινγκ του?:D:D:D

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα